REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O FEMEIE s-a ARUNCAT de pe ACOPERIȘUL UNUI BLOC, după ce a aflat că IUBITA o ÎNȘELA cu un BĂRBAT!

O FEMEIE s-a ARUNCAT de pe ACOPERIȘUL UNUI BLOC, după ce a aflat că IUBITA o ÎNȘELA cu un BĂRBAT!

Replica API 11 aprilie 2021 | 00:01 12376

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 10 aprilie a.c., în Constanța, pe strada Palas, acolo unde o femeie a căzut de la etaj.

(sursa foto: antena3.ro)

Potrivit primelor informații, aceasta ar fi căzut de la etajul al treilea. Ajunse la fața locului, echipajele medicale au găsit femeia în stop cardio respirator, iar apoi aceasta a fost predată către un echipaj SMURD C cu puls.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea:

,,Am fost solicitați să intervenim, astăzi, în jurul orei 14.30 de minute, prin apel unic 112, la o persoană care amenința că se aruncă de la etajul al treilea al unui bloc situat în cartierul Palas, din Constanța.

De îndată, la fața locului au fost alertate o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Palas, autoscara de salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Palas, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor, dar și două ambulanțe SAJ Constanța.

La aproximativ două minute după ce salvatorii au ajuns, femeia s-a aruncat în gol de la etajul trei. S-au început de îndată manevrele de resuscitate la fața locului ulterior, victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța.” au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

,,Sâmbătă, 10 aprilie, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Femeia a recurs la gestul extrem din gelozie

Conform informațiilor noastre, femeia a recurs la acest gest din gelozie, după ce iubita acesteia ar fi înșelat-o cu o persoană de sex masculin.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vino mai fetita pe b-dul tomis , la magazinul Dovi, intreaba de Done Viorel, si o sa-ti spun si in fata, nu din spatele tastaturii. Stie toata lumea ca traiesti cu barbatii.
1
0
Ce aveti frate cu mokanelu? Cand dragostea-i mare, nu mai conteaza nici sexul...
2
0
Stila, ia-te la tranta cu o carte de gramatica!
4
1
Ai demonstrat ca esti analfabet
8
1
MAI nea ESTE ADEVARAT NU vrei tu sami spui personal toate astea si sa numai te ascunzi dupa tastatura sa te dai destept?
1
15
Stila sarafu se iubeste cu unu de pe la cobadin
14
1
...avem probleme mult mai serioase. chiar sa ne mai roada si asta??? duca-se acolo unde a vrut .
12
2
La fel sa procedeze si STILA SARAFU, ca iubitul lui , il inseala cu o femeie, este insurat. Te rugam STILA, sa iei exemplul doamnei , care sa sinucis din dragoaste, si sa procedezi si tu la fel, SA TE ARUNCI DUPA BLOC, CA IUBITUL TAU TE INSEALA, CU O FEMEIE. Asa ca asteptam stirea cat mai urgent
18
4
a crapat o lesbiana , la mai multe
16
19
felicia?????
22
2
era lesbiana?
16
6
are oraasul asta plin de handicapati, cum nu va mai da Mazare plimbari moka cu vaporasul, intrari la Aqua magic cum ati luat o pe aratura, las ca se deschid cluburile pensionarilor, mergeti acolo si va destresati.
14
10
Sa plateasca si pompierii politia si ambulanta
16
10
Pe iubita o cheama Felicia?
27
5
Si alta data sa nu mai faca circ, vrea sa moara atunci sa sara de la 10.
38
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108