REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O firmă abonată la banii Camerei Deputaților are contract și cu Academia Navală

O firmă abonată la banii Camerei Deputaților are contract și cu Academia Navală

Ana Maria LIPAN 30 iunie 2023 | 00:00 1369

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" bagă peste 400.000 de lei în dotarea cu mobilier și echipamente a centrului de conferințe din cadrul structurii de relații internaționale. Procedura de licitație a fost câștigată de societatea Ovo Design Furniture Group SRL, care a obținut în trecut contracte cu Administrația Prezidențială, Camera Deputaților, Curtea Constituțională a României, dar și cu Universitatea Maritimă din Constanța.

O firma abonata la banii Camerei Deputatilor are contract si cu Academia Navala

Societatea Ovo Design Furniture SRL a mai câștigat recent o licitație la Constanța aceasta. Firma, controlată de cunoscutul afacerist român Nicolae Cincă, va încasa 414.498 de lei, pentru dotare cu mobilier si echipamente a centrului de conferințe din cadrul structurii de relații internaționale a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

O firma abonata la banii Camerei Deputatilor are contract si cu Academia Navala

Doar pentru mobilierul de bucătărie, masa de oficiu și 4 scaune de lemn a fost prevăzut un buget de 44.498 de lei. Restul mobilierului, anume o masă de consiliu modulară, 9 suporturi de drapel, panoul de placare lemn cu ramură, o ancoră de alamă, o timonă confecționată din lemn masiv și alamă, 17 scaune tip jilț, un monitor de 86 inch, cu tablă interactivă și ramă decorativă din lemn masiv, un pupitru de vorbit, o jardinieră centrală pentru plante artificiale și 4 mese rabatabile rotunde însumează nu mai puțin de 370.625 de lei. 

O firma abonata la banii Camerei Deputatilor are contract si cu Academia Navala

Acesta nu este primul contract obținut de Ovo Design Furniture SRL la Constanța. În anul 2022 a încasat 1.335.000 de lei de la Universitatea Maritimă din Constanța, pentru  dotarea cu mobilier executat conform ultimelor tehnologii din domeniu, estetic, rezistent la uzură, de calitate superioară, la prețuri minime, a  noului corp înființat prin proiectul de „Extindere, Reabilitare, Modernizare și Echipare Infrastructură Educațională Universitară Corp B – Baza Nautica (sediu lac Mamaia). 

Date despre firmă 

Compania Ovo Design Furniture Group a fost înființată în 2002 și are sediul social în orașul Chitila, din Ilfov. Obiectul activității sale este fabricarea de mobilă. Societatea este controlată de Iforas Limited, o firmă din Cipru și de cunoscutul afacerist român Nicolae Cincă. 

Ovo Design Furniture Group are în palmaresul său contracte încheiate cu Administrația Prezidențială, Ministerul Apărării, Curtea Constituțională, Parlamentul României și Universitatea de Medicină din Craiova, valoarea acestora depășind cu ușurință 8 milioane de lei.

Succesul companiei nu a fost unul lipsit de controverse, Ovo Design Furniture Group intrând în atenția publicului încă de când a preluat Mobest SA, o firmă din sectorul 2 al Capitalei, cunoscută pentru realizarea mobilierului care a decorat Casa Poporului și casele de protocol ale mai multor demnitari comuniști. Până în acel punct, la cârma Mobest SA se afla socrul lui Mircea Geoană, Ion Costea. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272