REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O firmă din HUNEDOARA se va OCUPA de ARTIFICIILE de REVELION

O firmă din HUNEDOARA se va OCUPA de ARTIFICIILE de REVELION

Replica API 23 decembrie 2021 | 16:26 2262

Primăria Constanța a atribuit contractul ce vizează focurile de artificii din noaptea dintre ani. Mai exact, obiectul contractului îl constituie achiziţia serviciilor privind achiziţia de servicii de pirotehnie. Valoarea totală a contractului este de 286.800 lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară, anexă la prezentul contract. Contractul este valabil în perioada 30.12.2021-02.01.2022. Firma ce se va ocupa de Artificii Group SRL, din Hunedoara.

Iată de unde vor fi lansate artificiile

Prestatorul are obligaţia să presteze serviciile ce fac obiectul prezentului contract, la standardele şi performanţele conform caietului de sarcini ataşat la prezentul contract. Prestatorul are obligaţia să realizeze servicii de pirotehnie, în data de 31 decembrie 2021, respectiv 7 focuri de artificii piromuzicale, cu durata de 7 minute în următoarele locaţii: Plaja zona Restaurant Reyna, Plaja Modern - Pălăria lui Neagoe, Parcul Gării, Parcul Tăbăcăriei, Campus Universitatea Ovidius, Mall Vivo, Parc Poarta 6.

Focuri de artificii pe muzică

Prestatorul are obligaţia să realizeze un mix de piese muzicale cu o durată de 7 minute, care va acompania focurile de artificii, din urmâtoarele piese muzicale (la alegere): COVALENT - Wake Up, Romania! (Centenary Anthem); Adele & Modern Talking - Set Fire to The Rain; Reet Petite - Jackie Wilson; ABBA - Dancing Queen; SNAP! - Rhythm is a dancer; Martin Garrix & Matisse & Sadko – Together; 2WEI – Survivor; Ellie Goulding - Love me like you do; Coldplay - A sky full of stars; Kodaline - Follow your fire; Alexandra Burke – Hallelujah; Benny Goodman - Sing, Sing, Sing; Ray Charles - Hit the road Jack; Alen Walker – Faded; Feli - Va urma; Voltaj - Din toata inima.

Avize și aprobări ISU Dobrogea

Prestatorul trebuie să obţină toate avizele şi aprobările necesare desfăşurării tragerii, conform prevederilor legale, respectiv Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - Poliţia Municipiului Constanţa. Primăria Constanţa va elibera, la semnarea contractului, acordul privind organizarea focului de artificii, indicând locul, ora şi perioada de desfăşurare. Prestatorul va asigura perimetrul de tragere, inclusiv paza materialelor pirotehnice, de la amplasarea acestora în perimetru, pe perioada executării focurilor, până la demontarea completă a echipamentelor utilizate şi aducerea spaţiului la starea iniţială.

Date despre firma

Societatea Artificii Group a fost înființată în ianuarie 2016 și are sediul social în sat Castau, Hunedoara. Unic administrator și asociat este Adrian Bura, iar obiectul de activitate al firmei pe care o deține este „alte activități recreative și distractive”. În anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 215.179 lei, un profit net de 18.358 lei, datorii de 60.718 lei și un singur angajat.

Sursa foto: captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta firma este de 2 bani, nu are cum sa onoreze contractul. Vreau sa vad si eu cum trage de la 12 metri inaltime artificii scrie in caietul de sarcini.In aldoilea rand cer in mod expres aest constanta si isu constanta sa verifice distantele de tragere a fiecarei locati.In oricare din locatie ai mai puti de 500 metri de instalati de gaze.Va multumesc si va astept la DNA
0
0
o firma din Honolulu
0
0
cind vrei sa faci niste bani,hop cu artificiile.cinenumara cite s.au ars,de 100 milioanede 500? importanta e partea primarului
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272