REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O firmă din Ilfov construieşte un imobil de apartamente în Eforie!

O firmă din Ilfov construieşte un imobil de apartamente în Eforie!

Replica API 4 februarie 2017 | 07:55 361

Investițiile pe litoral se intesifică în anul 2017! Astfel, pe masa Agenției pentru Protecția Mediului a ajuns un memoriu de prezentare a unui proiect inițiat de către S.C. PHOTOGRAPH BSART SRL, firmă înregistrată pe raza județului Ilfov. Prin urmare, se are în vedere construirea unui imobil de apartamente de închiriat în regim hotelier de 3 stele, cu un regim de înălțime de P+3. Terenul pe care va fi construit se află în intravilanul orașului Eforie, acesta aparținând lui Andrei Alexandru. La nivelul parterului sunt propuse trei unități de cazare, zona aferentă accesului principal, birou recepție, un mic grup sanitar și casa scării. Dintre aceste unități, una este configurată ca un apartament de patru camere, iar celelalte două unități de cazare sunt de tip garsonieră/studio. Etajele 1 și 2 sunt similare adăpostind câte 5 unități de cazare pe nivel. Ultimul etaj are o suprafață de aproximativ 40 mp, aici fiind dispuse spații tehnice și o terasă circulabilă unde se va putea amenaja ulterior o zonă de bar, șezlonguri și jacuzzi.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primarul ROBERT SERBAN IA SPAGA PRIN INTERMEDIUL LUI TOTO SI A INTERLOPILOR DE LA EFORIE SUD CRUSOVEANU SI DILIMACHE
2
0
ba costele, nu stiu cit de bogat esti dar la scoala sigur erai submediocru; nu te invidiez deloc, pacat ca iesi la vedere si mai ai si drept de vot
1
0
Bai saracilor care comentati rautacios,ce tot v-a fute grija altora,mergeti dracu'la munca voastra de sclavi pe 15 milioane ca sa v-a platiti ratele la Logan si la Samsung,lasati oamenii smecheri cu bani sa-si vada de treaba lor,voi sunteti niste zdrente marunte si invidioase!
2
3
nu este prefect ? nu sant institutii care sa al traga la raspundere ce si cum ?
1
0
Da pe ala care costruieste fara autorizatie pe faleza la Belona nu-l vede nimeni? El ce autorizatie are? Seful politiei locale e angajat la ei ca prea se plmba pe acolo si nu vede. Dar primarul liberal, ca sa nu mai vorbesc de disciplina in constructii si de garda de mediu, chiar nu-l vede nimeni, i-a manjit pe toti? Rusine Eforie! Replica, voi de ce ii vedeti doar pe unii?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614