REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O firmă fără angajați și cifra de afaceri 0 se va ocupa de reparația mobilierului urban din Constanța

O firmă fără angajați și cifra de afaceri 0 se va ocupa de reparația mobilierului urban din Constanța

Andreea VREJOIU 26 ianuarie 2023 | 00:00 3562

Primăria Constanța anunța, la începutul lunii octombrie 2022, că este în căutarea unei firme care să se ocupe de reparațiile mobilierului urban din municipiu, motiv pentru care a lansat și o procedură de licitație. În cursul zilei de 17 ianuarie 2023 a fost semnat contractul, câștigătoare fiind desemnată societatea Yelow Power Source SRL din localitatea Băneasa, reprezentată de Elvin Omer. În ultimii ani, cifra de afaceri a societății a fost de 0 lei, iar profitul cuprins între 500 și 894 de lei.

O firma fara angajati si cifra de afaceri 0 se va ocupa de reparatia mobilierului urban din Constanta

Primăria Constanța a atribuit contractul pentru reparațiile mobilierului urban unei societăți din comuna Băneasa, înființată în urmă cu 13 ani. Valoarea totală a acestuia de 678.553 lei, fără TVA, și o durată de 12 luni de la data semnării, 17 ianuarie 2023.

O firma fara angajati si cifra de afaceri 0 se va ocupa de reparatia mobilierului urban din Constanta

Obiectul contractului este reprezentat de execuția lucrărilor de reparații pentru mobilierul urban de pe raza municipiului Constanța, respectiv bănci de odihnă, mese mari si mici, set masă cu bănci, bănci cu LED de formă circulară diametru 1 și 2 m, jardiniere cu LED de formă circulară diametru 1,5 și 2 m, scrumiere stradale, coșuri de gunoi, etc. Achiziția lucrărilor se impune în scopul realizării unui ambient plăcut al orașului, pentru menținerea imaginii Constanței, de municipiu curat și îngrijit, oraș turistic, port la Marea Neagră, conform caietului de sarcini.

O firma fara angajati si cifra de afaceri 0 se va ocupa de reparatia mobilierului urban din Constanta

Yelow Power Source SRL a fost înființată în anul 2013 și are sediul în comuna Băneasa. Administrator și unic asociat al societății este Omer Elvin, iar beneficiarul real este Vlădăreanu Adela. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net în valoare de 894 de lei, datorii de 137.834 lei, dar și 0 angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are cum o societate să aibă și cifra de afaceri zero și profit 500 de lei, mai cititi înainte să scrieți
0
0
Care sunt conditiile de participare la licitatii, stiti? Cum a castigat aceasta firma, vrem sa vedem bilantul si conditiile tehnice ale acestei firme, hai!!!
7
0
Nu este nevoie decat de o singura persoana care sa stie sa ia banii de la primarie, sa dea spaga celor care i-au dat lucrarea si apoi sa paseze mai departe unor subcontractori sa faca treaba (cat mai p***t ca sa poata fi reluata anul viitor).
5
0
Poate va indurati sa puneti macar niste banci si in parculetul de pe strada Cismelei,vis a vis de Carrefour(cel de langa biserica),ca leagane,tobogane,etc ne-am cam pirdut speranta,desi asa s-a spus atunci cand le-a luat pe cele vechi ca vor fi inlocuite cu altele!
2
0
Societatea face treaba buna!
1
0
peschesul este mostenit de la turci. care mobilier? pe lapusneanu au adunat toate bancile, cind au inceput interminabilele reabilitari. si la inceput de iarna le aduna si le remonteaza la inceputul verii. halal!
7
0
Ia sa ne explice cinstita sefa a orasului, de ce cunostintele ei castiga licitatiile?
18
2
Spalare de bani in cardasie cu chitcanul si travestitul feliciu.
22
0
In dimineata aceasta am trecut pe str. Zorelelor.De la Delfinariu pana la intersectia cu bdul Lapusneanu-BEZNA.De la Poarta 2 pana la Poarta 1-BEZNA. Oare pentru ce l-ati impuscat pe Ceasca?Nu si pentru lipsa :iluminat public si privat,frig(pt ca pretul gazelor au luat-o razna,lumea face economie) ? Acum se numeste SOLIDARITATE UE!!!!! Acum atribuiri de contracte de cateva sute de mii de euro,sant mizilic!!!!! Drum bun catre.........,primare,manager,arhitect -sef,madam puz(constantin). Vor iesi toate la iveala.Vrajeala ca primarul va lua atributiile managerului - Serv. Urbanism,este praf in ochi!
16
2
cine gatlejul mamiticii lui mai zice ca chitac nu e hot !!!
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367