REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O “glumă” a colegilor, ca să scape de el – o nouă ipoteză în cazul atacului de la Unitatea Militară din Mamaia Sat!

O “glumă” a colegilor, ca să scape de el – o nouă ipoteză în cazul atacului de la Unitatea Militară din Mamaia Sat!

Replica API 22 martie 2022 | 23:00 10483

O nouă ipoteză a apărut în cazul militarului care a fost atacat și lăsat fără un pistol mitralieră în timp ce se afla în postul de pază de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat. Potrivit unor informații, se ia în calcul și faptul că atacul ar fi fost pus la cale de către colegii santinelei, pentru… a-l zbura din Armată. De asemenea, militarul a dat vreo 4 declarații și în toate s-a contrazis, a fost incoerent. Însă, a recunoscut că nu era atent atunci când a fost atacat, că urmărea o slujbă religioasă pe telefon.

Continuă cercetările în cazul militarului care fost atacat și lăsat fără pistolul mitralieră din dotare și fără 30 de cartușe. Potrivit datelor din anchetă, acesta ar fi recunoscut că era atent la telefon întrucât urmărea o slujbă religioasă și se ruga. Filtrele continuă în județul Constanța, dar și în țară. Totodată, menționăm că arma a fost căutată de scafandri inclusiv în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Suspectul ar avea o înălțime de aproximativ 1,70 – 1,75.

Video:

De asemenea, potrivit ultimelor ipoteze, nu este exclus ca, în cauză, atacul să fi fost pus la cale de colegii militarului, cu scopul de a-l zbura din Armată. Dacă ar fi așa, și dacă toată isteria ar fi pornit de le o așa-zisă răzbunare, iată că lucrurile s-au complicat. Însă, rămâne de văzut care sunt datele finale ale anchetei.

Menționăm că acesta s-a tot contrazis în declarații. A dat vreo 4, mereu cu alte detalii, ca în cele din urmă să recunoască faptul că era atent la telefon, că urmărea pe internet o slujbă religioasă și se ruga.

Cercetările continuă, fiind instituite filtre rutiere în județ și în țară.

Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat

Firul evenimentului

Amintim că un militar de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara zilei de sâmbătă, 19 martie, în timp ce executa serviciul de pază în unitate. O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar.

militarul atacat

Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, după cum au spus reprezentanții MApN, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe. După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității. Conform procedurilor legale în vigoare, Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului. De asemenea, comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică a numit o comisie administrativă pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului.

De atunci continuă cercetările însă ar fi multe detalii care nu se leagă!

Citește și: Alerta continuă! Atacatorul de la Unitatea Militară ar putea fi un fost angajat! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se stia si trebuia doar confirmat? Ma doare capul,nu ma mira nimic dar cu presa asta ne ducem rau in jos
0
0
Nu stiu daca poate sa traga cu arma, dar un pui de somn cred ca tragea...
1
0
Adventistii , pe vremea cand stagiul militar era obligatoriu , faceau cum nu faceau si erau scutiti de armata , pe motiv ca religia nu le permite sa traga cu arma ! Acum , pe un salariu bunicel si frecat menta la umbra se poate ? Poate sa traga cu arma !?
0
0
De ce nu a fugit dupa atacator? Ii era frica deoarece parasea postul? Chiar credeti toate minciunile acestui ...cu ochi? Faceti ancheta .
0
1
daca era ortodox, nu se intampla!
0
0
Anchetatorii au confirmat ca soldatul, adept al cultului adventist, a declarat la audieri ca nu era atent in post si urmarea pe telefon o slujba transmisa in direct pe o retea sociala.... Cu ajstia sarim in aer
3
0
militarul jelea mortul din pantaloni
2
0
Cica se ruga... De ce nu e sincer zi recunoaste ca la ora aia dormea de rupea... Ce slujba religioasa se tine ora 20?
0
0
Daca militarul nu are legatura cu intamplarea...colegii sau acea tura care efectuau serviciul de paza sigur stiu ceva...e cheatiune de timp...toate furturile sau disparitiile de armament sau munitie din unitatile militare au avut complici sau faptasi exact acei militari care executau servicii acolo...se va elucida e chestiune de timp...ca idee eu zic ca faptasii sunt acolo
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218