REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O LENJERIE INTIMĂ cu CAP de TIGRU i-a înfundat pe doi HOȚI

O LENJERIE INTIMĂ cu CAP de TIGRU i-a înfundat pe doi HOȚI

Replica API 31 decembrie 2020 | 11:55 3003

Constantin Gheorghiu și Dumitru Duță, doi hoți din Constanța, au fost prinși dintr-un motiv hazliu. Unul dintre cei doi avea lenjerie intimă imprimată cu un cap de tigru iar acest detaliu pe a fost surprins pe camerele de supraveghere din magazinele pe care le-au jefuit, polițiștii legând astfel cele două jafuri.

Inculpații au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în incinta punctului de lucru al unei societăți, ambii având fețele acoperite, iar din interior au sustras mai multe bunuri ce aparțineau societății menționate (țigări de diferite mărci, bani, abonamente și bilete autobuz), precum și un telefon mobil marca ACER, fiind creat un prejudiciu total în sumă de 57.481 lei. Cei doi au fost surprinși pe camerele de supraveghere în timp ce umpleau saci cu țigări.

La câteva săptămâni după această faptă, hoţii a fost prinși în flagrant delict în timp ce jefuiau alt magazin, iar în urma examinării fizice a lui Dumitru Duță s-a constatat faptul că poartă lenjerie intimă având imprimată în partea din spate un cap de animal, posibil tigru, de culoare albastru cu galben și contur neregulat de culoare neagră, având aceleași caracteristici cu articolul vestimentar descris în procesul-verbal întocmit cu ocazia vizionării înregistrărilor video surprinse de camerele de supraveghere identificate în incinta primei societăți jefuite.

Ce a spus instanța

Instanța a simțit nevoia de aplica o pedeapsă orientată spre maximul special prevăzut de lege, având în vedere gravitatea sporită a faptei, prejudiciul mare cauzat, specializarea infracțională de care au dat dovadă inculpații precum și incorigibilitatea de care au dat dovadă, în contextul în care anterior au mai suferit numeroase condamnări pentru fapte similare, recidivând de fiecare dată la scurt timp după eliberare. Instanța a decis condamnarea celor doi inculpați la 6 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt califica. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum dracu nu e sentinta definitiva? Ce dracu o mai lalaie astia la judecata? I-a prins,da-le maxim de pedeapsa si la zdup cu ei!
0
0
criminalii nu se vor vindeca niciodata, ei recidiveaza si se inmultesc ca virusul , cre ind ...tulpini mai agresive!ei trebuesc izolati in subteran !
5
0
Chiloti de tabla...
6
0
Deci la cateva saptamani l au prins in aceiasi chiloti
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367