REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O mamă din Constanța, la un pas de condamnare pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului

O mamă din Constanța, la un pas de condamnare pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului

Replica API 4 martie 2019 | 00:00 413

Din nefericire, problemele unui cuplu afectează, de cele mai multe ori, copiii. Vrând, nevrând, sunt nevoiți să asiste la disputele părinților, chiar și atunci când aceștia nu mai sunt împreună și decid să o ia pe drumuri diferite. Însă, sunt și cazuri când situațiile ajung la extreme. Un tată din Constanța și-a dat fosta soție pe mâna procurorilor pentru că nu a fost lăsat să-și vadă copilul. La rândul ei, femeia îl acuză că vrea să fugă cu copilul din țară.

O femeie din Constanța, mama unui copil de 10 ani, a fost cercetată de Parchetul Judecătoriei Constanța pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului. Concret, femeia a fost acuzată de fostul soț, de care a divorțat în 2016, că nu-i dă voie să-și viziteze copilul. Ea a fost trimisă în judecată, însă instanța a achitat-o pe motiv că bărbatul nu se afla în timpul programului de vizită. Mama le-a spus judecătorilor că fostul său suferă de boli cu transmitere sexuală și îi este teamă să nu fugă cu copilul din țară. În cursul urmăririi penale, femeia a confirmat că nu a dorit să-i permită fostului soț să o ia pe fiica lor minoră, motivând că nu a fost anunțată în prealabil, că acesta suferă de boli cu transmitere sexuală și că bănuiește că intenționează să fugă din țară cu minora. În cursul cercetării judecătorești, inculpata a declarat că cele reținute în rechizitoriu s-au petrecut în afara programului încuviințat de instanță. Analizând probele administrate în cauză, instanța i-a dat dreptate mamei, fapt pentru care a decis să o achite pentru infracțiunea de care a fosta cuzată. Fostul său nu accepă decizia instanței, așa că a formulat recurs.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intotdeauna muistele se folosesc de copii sa faca rau , daca omul ala vrea doar sa si vada copilul care e si al lui ca nu ti ai bagat fa vibratoru si ai cacat plodul !! Dupa aia zice la copil ca tasu nu o cauta
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614