REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O mașină s-a RĂSTURNAT pe bulevardul Tomis! Video

O mașină s-a RĂSTURNAT pe bulevardul Tomis! Video

Replica API 26 martie 2020 | 14:09 11261

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 26 martie a.c., în jurul orei 16.20, în Constanţa, pe bulevardul Tomis, la intersecţie cu Aurel Vlaicu, acolo unde a avut loc un accident rutier.

În urma coliziunii, un autovehicul s-a răsturnat

Potrivit primelor informații, o persoană este rănită. Victima este conştientă.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il doare in cur de virus ,hahaha
1
0
se vede in prima poza un grup de 5 persoane care nu respecta distanta
3
0
dupa comentarii ma inteb cum dracu ati luat carnetul? galbenul te atentioneaza ca treb. sa respecti indicatorul.
3
0
Primi vor fi mahidonii de balegar , aia au luat permisu pe hau.
6
0
Se insista in prostie..un cretinism fara margini..exact ce era nevoie in toata situatia asta si mai multe accidente rutiere..vai de noi suntem condusi de imbecili
8
1
Mult covid lu ala care a luat decizia sa lase semafoarele pe galben.
15
1
fututi dumnezeii ma-tii de zdeanta umana ce esti! pe cine mortii ma-tii faci tu neam de kkt sau neam de psori. altarul ma-tii de paduche semianalfabet! sa mori cat mai repede! oricum n-o sa te planga nimeni!
9
6
sa mi tarai p--a pe botu nevestii lui ala care a dat ordinul tampit care nu mai exista in alt eorase din tara sa puna pe galben semafoarele vezi FAGA DAU LA MUIE NEAMULUI TAU
6
4
pentru vitejii cunoscatori ai regulentului apropiati-va voi de o intersectie mare semaforizata pe galben intermitent si o sa stati acolo jumatate de ora dupa regulament - nu depasiti marcajele, data fiind suprafata mare a intersectiei si timpul mare necesar efectuarii manevrelor cand nu ai prioritate, care sunt sansele sa te nimeresti pe traiectorie cu unul care vine din prioritate. nu mai mancati rahat, intersectiile mari sunt semaforizate tocmai datorita acestui fapt. valori mari de trafic care nu pot fi fluidizate prin simplele indicatoare si marcaje.
13
2
Asta este cel mai prost sofer. La circulatia redusa din ziua de azi sa te mai si rastorni...
9
6
Bai neam de kkt ce sunteti. Natie de prosti, stati in plm acasa. Traficul in orasul Constanta este normal. Ce fel de restrictii sunt? Sau in Cta e la liber? Cand o sa patim ce patimesc italienii acum sa va aduceti aminte de vorbele astea natie de kkt!
10
11
Ce cauta cacatul ala prin oras sa se plimbe ?
7
2
Trecerea prin intersectii se face prin negociere?! Si eu care credeam ca se face conform regulamentului de circulatie....
9
5
Traficul nu este blocat definitiv, sunt destule auto in trafic ca sa pierzi mai mult timp stand la negociere cine sa treaca in intersectiile mari, decat daca ar functiona semafoarele. Dar, nah, esti vreun dobitoc dintre cei ce au luat decizia asta.
12
1
Dobrogeni sunt izolati,desfiintati taxa de poduri Dunarene pentru Dobrogea!
17
2
acum s-a certificat, sunteti tampiti cu diploma.
21
2
Semafoarele sunt pe intermitent pentru ca se dezinfecteaza strazile si pe timpul zilei cu echipamente unice in Romania !! Atomizor !
7
18
Sobaru cu Fatalau au intins aceste capcane cu buna stiinta si rea credinta.
23
6
De ce unii se baga in seama, de an pulea? Au.fost pana.la.Varna si cred ca au vazut Europa? Prietenilor, in Frankfurt,.care este un oras din Spania, pentru.cocalarii care vor cauta pe Google,.in weekend,.toate semafoarele din oras, adica vreo 1000 sunt pe galben intermitent.....de vreo 20 ani ; fata ca niciun.bou sa se dea peste cap. ciao.
8
19
Cine a luat decizia de a seta semafoarele pe galben intermitent? Replica, ai dreptul de a intreba si a primi raspuns! Hai, curaj, se poate!
26
2
Pentru.ca incompetentul de Fagadau a oprit semafoarele,acum trebuie sa imi fie frica in trafic ca am sa dau peste un sofer care si-a luat carnetul la noroc,nu cunoaste regulile de circulatie si intra in mine .Nu am auzit sa mai fi luat aceasta masura cineva in tara.
22
4
asa la caterinca muie pnl ca esti prost
7
24
Semafoarele sint pe intermitent deoarece nu este trafic si sa nu piarda soferii timpul asteptind la semafor. Dar prostanii nu stiu sa citeasca indicatoarele de reglementarea prioritatii...
25
18
Asa se intampla cand nu cunosti regulile de circulatie.
27
9
mare dobitoc tre sa fie ala care a dat dispozitie sa se opreasca semafoarele. puneti-le in functiune idiotilor, ca vor muri mai multi in accidente decat de corona.
28
12
Bai da mai dai in pana mea si pe prefect si pe primar, dar nu sunt ei de vina ca exista dobitoci la volan. Hai sictir.
20
6
fatalaul de prefect cu fagabou, barca psd de gunoaie de oameni la puscarie cu toti
17
10
Noi am oprit toate semafoarele din oras, ca sa fie treaba naspa. Ca avem blatul cu dl Faga sa facem sensuri giratorii in locul semafoarelor .
18
7
Idiotilor. Ce legatura are semaforul cu faptul ca ala.e un sofer prost. Ai nu ai, casti ochii. Ai nu ai mingea, dai la poarta.
28
16
daca aia cu armata nu te-a convins sa stai in casa, pai asta cu semafoarele pe intermitent a oprit o mare parte din soferi, in special doamneleeee
23
2
Cine a luat decizia de a opri semafoarele e direct responsabil. Imbecili. Platiti de noi. Muie psd
35
15
sa ii ia dracu de nemernici cu semafoarele lor pe galben...cretini
27
8
stati acasa ca semafoarele clipesc galben intermitent ca asa a zis prefectul lui kkt mare,stati ca prostii
32
4
Eu cred ca este inconstienta daca a iesit din casa
17
12
hehehe ce prost sunt. eu cu tot neamul meu de branzari scarbosi. daca tot nu muriti la constanta e covid19 va omor eu. am oprit semafoarele. hai animalele mele..muritiiiiii. hahaha ce ma distrez. Daca exista Dumnezeu o sa imi omoare si mie familia si apoi pe mine nu ma mai tine primar. Ratati ca mine asa merita. Poate la urmatoarea pandemie nu mai sifonez bani cu hotelul flora si stropitul prin oras doar bulevardele. Dar sunt o zdreanta de primar si merita sa imi crape cei iubiti ca sa realizez ca imi bag banii in cwr
27
8
De ce toate semafoarele galben intermittent?
32
6
daca sunteti idioti ai ati facut toate semafoarele galben intermitent... sa vedeti acum accidente
47
5
Pai dak ati oprit semafoarele, nu stiu toti care e cu prioritate
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218