REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O patiserie și fast food-ul „La Snitzel” de la Gara Constanța, ÎNCHISE! DEFICIENȚE MAJORE

O patiserie și fast food-ul „La Snitzel” de la Gara Constanța, ÎNCHISE! DEFICIENȚE MAJORE

Replica API 21 iulie 2017 | 00:55 6590

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a efectuat controale în zona Gara Constanța, la o patiserie și un fast food. Este vorba de „La Snitzel” şi "La Şniţeul Faimos", unde condițiile de depozitare și temperaturile depășeau cu mult limita normalului. Au fost aplicate amenzi de 10.000 de lei pentru ambele locații. Mai mult, una dintre unități deja modernizează aparatura pentru a putea redeschide.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum toata lumea o sa manance la buz&bistro sau de la burgheria ca aici era mizerie...o sa scoata de vreo 10 ori bani mai multi din buzunar da macar e curatenie luna..de ce ati mancat pana acum daca era chiar asa de jegos?
4
0
Am mancat ani de zile de La Snitzel..doar hateri pe aici.daca era asa de insalubru presupun ca trebuia sa fiu mort de ceva ani nu?
3
5
O mizerie si niste babe nespalate !
10
3
E foarte simplu,patronii de cacat profita de consumatorii cretini si naivi.Nu vine patronu' curului sa-ti bage fortat pe gatlej ce vrea el.Te duci singur,chiar daca mirosul mancarii e dubios si dai bani ca prostu' sa-ti umpli burta de idiot si sa-ti faci ficatul si stomacul praf.Creierul deja e praf,acolo patronu' nu e de vina.Mi-e foame ba,hai sa halim aici,ca ne e lene sa mai cautam!...Haleste si crapa,boule!Pe banii tai crapa prostule!Ti-e lene sa alegi,lasa-i pe altii sa te faca !Bai fraiere,esti adult,te stergi singur la cur,poti si sa-ti alegi ce si unde mananci,ce mama dracului?!
8
2
Ba "Pelehra"pai omul ala "domn" asa cum e,pune mana pe jegul care il gaseste pe la unii,altii,inclusiv la "cuptorul cu de toate" sa arate cetatenilor cum si-au umplut unii buzunarele...Sunteti prea putini carora nu va convine,cand un oras intreg il "aplauda"...asa ca sa ne cacam pe voi...in cazul in care nu vezi bine "domnul" nu este nici pe de o parte "Piedone"!!
10
1
Horica de la OPC in poza in care tine termometrul in mana se vede ca are unghiile negre de mizerie su jeg pe mana. Propun sa-l suspendam pana la remedierea deficientelor. Cine face ca Piedione, ca Piedone o sa sfarseasca.
3
8
Horia ai uitat prieteni de campanie ai tai si ai primarului 10 Steaguri Cornel Grasu,Royal ADI VAMA si Ardeleanca din Costinesti.Din dragoste pentru Costinesti fa-ti treaba si lasa afinitatile,prieteniile si acolitii care au luptat sa devii primar NU.
5
2
Moare machidonu ca nu mai vinde snitel peste el nu venea nimeni era cu nasu pe sus
15
0
cel mai tare snitzel mue la hateri
8
7
Ma pis pe snitelu lor sa sil bage in cur
11
0
Sa le iau in p.ula snitelul lor la 3.5 lei si patiseria de langa.cum puteti ma sa mancati de acolo?mai lucreaza si toate cadavrele ,foarte nesimtite si arogante de le cade sudoare in mancare.va bucurati ca prostii la un snitel chinuit la un pret de nimic si cu varza aia ordinara care nici aia nu e proaspata.spun lucrurile astea din cauza ca am mancat jegul lor de snitel si am fost profund dezamagit.sper sa fie inchise pe veci.
14
1
Sunt plini de carcalaci
18
1
de 3 ori am mancat de aici! sa ma pis pe patron sa-i dau la muie si cancer, sper sa ii i-a foc toata familia.
14
2
Pozele nu sunt din incinta La snitzel. Aragazul lor nu are geam in fata.
7
0
Horia Constantinescu is back. Mergeti in Mamaia, e prapad cu mancarea.
15
0
Peste tot trebuie facute controale mai ales la transport dle de la Opc cum noi navetistii urcam pe scara la metropolitan cta-mangalia si ne obliga sa le aratam si tichetul de la abonament cand stam intr.un picior pe scara ca baga microbuze mici in orele cu varf si ziua circula goale alea mari. Mai nou a facut abonamentul sa fie valabil dct 2 luni nu pana la sf anului cum era si de cateva zile nu mai da la abonamente dct 1 talon nu 2 cum era Rusine sa le fie nu da bilete la calatori daca stie ca ai abonament nici nu opresc bin statie Banii stiu sa ia dar ce conditii ne bofera?
17
0
Foarte bine le face chiar daca face doarde fatada macar le mai taie din nesimtire astora cu fast food . Cu totii am putea manca din orice fast food.
17
2
PANA ITI DAI DEMISIA VINO SI LA PRIETENII TAI RESTAURANT ARDELEANCA SI 10 STEAGURI CORNEL UMFLATU DIN COSTINESTI.SA NU FACI PROSTIA SA NU-I BAGI IN SEAMA CA TE BLESTEAMA CA-I IGNORI.TE ASTEPTAM LA COSTINESTI SA-TI FACI TREABA DIN DRAGOSTE PENTRU COSTINESTI.
15
2
Pozele sunt de la celalat. De la ala furios, care are atatut se patiserie
9
2
Am mancat si eu acolo si am sesizat singur ca are gust de stricat de varza tinuta de mult timp ne schimbata si produse vechi gust vechi
9
3
Omorati lumea fimear scarba de voi ! Mancati snitel la 3 lei si 50 de bani daia muriti
6
7
Patiseria aia de langa la snitzel este cea mai jegoasa si plina de gandaci,prost sa fi sa mananci de acolo,patronu este unu Nea Fane care de ani de zile face bani pe carca noastra si si-a ridicat ditamai vila in viile noi din bani de la prosti,meritau de mult sa-i inchida,mereu cand venea opc si alte controale le dadea spaga si plecat cu coada intre picioare...e un mafiot nea fane asta si cu fiisu ala basinos
20
4
Pe cand un control si la Amfiteatru domnule Horia. Sau acolo totul este perfect. Eu nu cred.
28
4
Astea nu sunt poze de la snitel de la doamna aia frumoasa unde are bancile afara sunt client de mult timp si pozele alea cu aragazu sunt de la aia de langa unde au chiflele arse si au si patiserie da prosti au pus poze la nimereala
13
4
Acum o sa se duca toata lumea sa manance snitzel la Le Premiere
12
1
ala de la opc face in ciuda acum inchide tot ce e la PSD !
5
4
Pozele nu sunt de la snitel , ei unde prajesc nistele nu este geam si le prajesc de fata cu tine . Probabil este fast foodul de langa
13
2
Pacat....era om bun acolo.
0
8
Pacat...mancat snitel cu 3.5 ron....buni buni...acum tr sa ma.intorc la Marco Polo...
25
1
Chiar ma ingrijorasem, azi nicio stire cu OPC? Nu se mai respecta contractul?
15
6
Sa le inchida ca de cate ori am fost te serveste in scarba, nu ai voie sa intrebi daca e proaspat ca iti da peste nas, nesimtiti fara limite
38
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108