REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O PENSIONARĂ se CHINUIE de TREI LUNI să intre în POSESIA TICHETELOR de VACCINARE! VIDEO

O PENSIONARĂ se CHINUIE de TREI LUNI să intre în POSESIA TICHETELOR de VACCINARE! VIDEO

Replica API 7 ianuarie 2022 | 15:34 2499

Tichetele pentru vaccinare se dau la Constanța mai ceva ca pâinea caldă. Cei mai vigilenți apucă să și le ia, alții rămân cu buza umflată. Acesta este și cazul unei pensionare din Constanța, care ne-a semnalat că de trei luni de zile încearcă să-și ridice tichetele, dar de fiecare dată primește același răspuns „nu știu, nu mai sunt”.

Nici bine nu a început anul și deja au început problemele la malul mării. Situația tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate este deja cunoscută și se pare că este departe de a lua sfârșit. Întrucât aceasta s-au terminat, persoanele ce s-au vaccinat până acum au rămas fără tichete și sunt revoltați. Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a anunțat miercuri, 5 ianuarie a.c. că, momentan, nu mai sunt tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2.

Revoltă printre constănțeni!

Iată că o pensionară din Constanța ne reclamă că de două luni de zile se tot duce la Spitalul Militar din Constanța pentru a-și ridica bonurile valorice, dar de fiecare dată primește același răspuns „nu știu, nu mai sunt”.

„Nu mi-au spus nimic… nu știu… nu mai sunt… are anunțuri acolo, scrie de fiecare dată: citiți!, citesc de două luni de zile, din data de 25 octombrie citesc… Nu se poate, este pur și simplu bătaie de joc… Să anunțe acasă, că nu aș mai deranja că sunt… ”, ne-a declarat o femeie din Constanța.

Zarvă și în alte centre de vaccinare din Constanța!

Nu este singura vaccinată care întâmpină probleme. O femeie vaccinată cu doza a doua la Centrul de Vaccinare din KM 4-5 nu-și poate lua tichetele.

„Am făcut prima doză la Pavilion, a 2-a doză am făcut-o la Centrul de vaccinare din KM 4-5. Cei de aici mi-au spus să merg la Pavilion să-mi ridic tichetele, pentru că ei nu au primit și nici nu vor primi, iar cei de la Pavilion m-au trimis înapoi la Centrul Militar”, a spus constănțeanca.

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a anunțat miercuri, 5 ianuarie a.c., că: „ Momentan, nu mai sunt tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson) exclusiv la Pavilionul Expozițional Constanța, City Park Mall, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase sau de către echipele mobile.Vă asiguram că distribuirea va fi reluată imediat după primirea acestora de la Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța“, transmit reprezentanţii Primăriei. Termenul de ridicare a tichetelor este de 6 luni. Pentru efectuarea celei de-a treia doze nu se eliberează tichete de masă.

VIDEO:

Cătălina PETRESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana nu dispar comunistii, tara asta nu se face bine. Un popor de cersetori. Asa ne-am invatat cu putin ce le scapa astora printre degete. Tinerilor in voi e baza
0
0
v-ati invatat cu mocangeala cotoarbelor
3
1
Se va cumula valoarea acestora la ajutorul de inmormantare ! Stati fara grija si nu mai pierdeti vremea pe la ghisee !
2
2
sa va iesplic putin,miroase a inselaciune daca trec 6 luni si nu primesc tichetele.deja un avocat face tabel
7
0
La fel ca pe vremea lui mazare! Babele vor pachete sau tichete
11
4
aaaaa ptr tichete v-ati vaccinat???
20
5
ochi pentru asi cumpara ...televizor!
2
8
Morrrr gainiile vor tichetele de masa ca sau vaccinat Uite asa il votau pe mazare pe o gaina si faina
24
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212