REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O postare în atenţia pietonilor a devenit virală pe Facebook

O postare în atenţia pietonilor a devenit virală pe Facebook

Replica API 17 noiembrie 2018 | 08:50 547

O postare a lui Sorin Lucian Ionescu, preşedintele comunităţii evreieşti din Constanţa, a devenit virală pe o reţea de socializare. Postarea este un îndemn către pietoni, să îşi păzească viaţa!

Iată postarea:

"Fac un apel ca tată, șofer și pieton:

Nu mai traversați FĂRĂ SĂ VĂ ASIGURAȚI ȘI FĂRĂ SĂ VĂ UITAȚI în stânga și-n dreapta!!! Nu traversați dacă nu sunteți siguri, dacă nu e clar vizibil că mașinile care se apropie încetinesc și vor opri! Nu muriți cu dreptatea în mînă!

Nu mai distribuiți tâmpenii, distribuiți postarea asta".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine dai un sfat de omenie,are dreptate cel de mai jos,nu faceti cu oameni din District si cu cei din fasia Gaza la fel cum au facut nazi cu voi,nu i exterminati cum au facut si altii cu voi.Ce tie nu iti place altuia nu face! Asta daca conteaza si alte vorbe inafara de cele din Talmud care ne considera pe toti niste nesemnificativi Goimi?sau nu e asa?
3
0
ce mai cauti aici?sau voi astia asa actionati?provocati accidente ca istoria o arata ca numai diversiuni va plac...tu vezi ti de bar mitzvah al tau si de meniu cuser,mai bine ai lua legatura cu statul pe care il servesti sa ni l dea pe Elan ca are de scris...si de dat banii apoi mai ai de rezolvat o problema mare de bun simt Ramallah si saracii oameni de pe acolo si sa treci pe la scris si tu ca apari prin poze si telefoane cum spune lumea mai jos cu mascariciul
4
0
Un jeg de om ce pe de alta parte spune si el ceva bine.
2
0
Unde este lege nu exista tocmeala! In legislatie scrie clar ca inainte de trecere pt pietoni , soferii au obligatia sa incetineasca si apoi sa opreasca ! De aia este tara asata unde este pentru ca nimeni nu respecta regulile . Ca pieton poti sa treci si fara sa te asiguri , soferii sunt obligati sa opreasca , pedeapsa capitala pt soferii care nu opresc la trecere
1
0
Du te unde trebuie si rezolva problema cu limitatoare le, nu bate campii
3
0
ARE DREPTATE SORIN
0
3
nu traversati , stati pe ...pietonal pana la capat , nu se stie nici acolo daca ai sanse de...supravietuire!!!!!!
1
1
Conduce imprudent neptunistul...are dreptate ,
2
1
Nu inteleg de ce un ziar il promoveaza pe asta. Cine e, ce a facut, cred ca nimic. Un nimeni in strada
8
3
Din toate comentariile de aici trebuie sa va dati seama cine e Aia proasta cu crengi.
4
1
cu "dreptul lor sa teaverseze pe zebra cum doresc": cititi codul rutier. Da, e si pentru voi de lecturat. Acel Cod Rutier va da dreptul sa teaversati cu prioritate pe zebra. Dar tot acolo scrie si ce obligatii aveti la teaversare. Si sa va mai spun un secret, idiotilor: necunoasterea sau necitirea legii nu este circumstanta atenuanta. Ci agravanta. Asa ca indarat la lectura, ca orice dash-cam cate inregistreaza cum sariti ca focile de pe trotuar pe trecere il disculpa pe sofer, desi voi, retardatilor, "erati pe trecere"!
11
2
Dle.Ionescu, cind terminati de reparat Sinagoga? E mare pacat sa se distruga ,cum sa-intimplat cu cea de pe str.Mircea.
5
6
Stroe nu mai promova nulitati comuniste ca asta.... o sa iasa psd ul la constanta pe ultimul loc in tara dupa harghita si covasna. O sa vezi, sau poate asta vrei sa distrugi
10
2
In ultima luna am vazut minim vreo 3 persoane care au traversat prin fata mea cu nasul in telefon, nu au aruncat macar un ochi la masina, daca incetinesc sau ceva. La una am franat destul de puternic. Dar poate altcineva nu avea reflex sau nu era atent in locul meu.
10
1
Pai ba fmm de ghiolban, daca nu ai permis si nu stii legea ,mai bine stai in casa .Nu circula pe strazi.Mergi doar pe camp.Unde mm scrie ca pietonii au dreptul sa mearga cum vor ei pe trecere?Numai astia ca tine osa crape fix pe trecere in mm de sclav.
10
4
Pedeapsa capitala pentru cei care nu respecata legea si omoara un om pe trecere . Soferii trebuie sa se asigure , pietonii au tot dreptul sa mearga cum vor ei pe trecere , atata timp cat au prioritate , Este problema lor daca risca sa si puna viata in pericol
6
15
Imi place sa cred ca ai undeva in jur de 14 ani si 1. esti in perioada aia de rebeliune adolescentina sau 2. iti lipseste complet disciplina - educatia. N-as vrea sa cred ca esti un adult din secolul 21 care gandeste asa. Cand vei mai creste o sa intelegi ca trebuie sa ai in primul rand grija tu de tine, nu sa te bazezi pe ceilalti. Asta include si sa faci un pas in spate pe trecerea de pietoni, sa nu te bazezi ca -are ala frane-.....
10
5
Asta a jucat prea mult broscuta trece strada. Si daca vin pompierii sau ambulantierii tot ei trebuie sa te vada cat esti de proasta si treci fix cum e problema ta. Mari esti paleta. Nu meriti sa iesi pe strada. Pa
8
3
Sa mori cu dreptatea in mana, din cauza prostiei tale. Ca pieton ai obligatia sa te asiguri cand traversezi. Dar esti prea proasta ca sa stii asa ceva.
14
6
Este fix problema mea daca ma asigur sau nu cand trec pe la trecere!Fecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui . La trecerea de pietoni conducatorii auto au obligatia sa incetineasca , apoi sa opreasca daca este cazul.
11
27
Poate ca unii vor sa se sinucida si totusi sa para ca a fost accident,ca sa aiba parte de slujba normala la inmormantare,de aia umbla ca habaucii si confunda poate voit trecerile de pietoni cu aleile din spatele blocurilor.
4
7
Cu ajutorul semafoarelor se reducea semnificativ nr. Accidentelor la trecerile de pietoni dar nu se doreste.
16
1
maine poimaine vorbele lui ariciul asta o sa ajunga proiect de lege in parlament..
13
5
Acum impostorii incearca sa isi spele fata cu astfel de gesturi... se erijeaza in sfatuitori ai binelui...nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii pute...numai ca asta ii pute numai a cacat de la atata pupat de dosuri de psd. Despre masina de la RAJA a lui Stroe pe cand o postare?
19
4
Postarea este buna de urmat. Semnatarul acestei postari de pe facebook nu este bun de urmat!
30
1
buna sintagma--fiecare sofer sa se gindeasca cum procedeaza marea majoritate a pietonilor tineri_ pur si simplu se ''ARUNCA'' pe trecerea de pietoni,sau pe linga, cu casti in urechi, cu privirea in telefon........o fi bine???
15
2
Vorbeste si un nimeni in piata ca sa se afle in treaba
22
3
Cat la suta dintre pietonii care traverseaza pe trecere se asigura sau se sinchisesc macar sa priveasca spre masini??? 10-20%? Si asta deoarece lipsa educatiei rutiere se traduce si prin nepasarea pietonilor!
26
5
Mare cacat asta
13
9
pentru cetatean. autoritatile ar trebui sa preia modelul trecerilor de pietoni din Spania sau Bulgaria. Doar la prima gresesti si nu reduci viteza ca dupa ce gusti din volan instinctiv pui piciorul pe frana cand vezi trecerea.
10
3
Autoritatile ar trebui sa promoveze o campanie agresiva cu acest mesaj: ca trecearea de pietoni nu ti ofera imunitate la accident! Este obligatoriu sa te asiguri inainte de a te angaja in traversare cat si pe durata traversarii unui drum! Consider ca trebuie responsabilizati mai mult pietonii!
33
7
Pt boul de mai jos: ce legatura are traversatul strazii in siguranta cu ala din madagascar?
24
25
pupincurist ordinar al mascariciului din Madagascar.
53
12
Poti sa te asiguri cat vrei si tot poti sa mori pe strazile din Romania. Daca masina are viteza, nu mai timp sa reactionezi si esti spulberat.
18
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920