REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O șoferiță de la CT Bus, bruiată de un cetățean turmentat! Video

O șoferiță de la CT Bus, bruiată de un cetățean turmentat! Video

Virgil STOIAN 29 ianuarie 2024 | 00:00 3114

CT BUS se confruntă în ultimul timp cu diferite specimene, de la călugări ninja până la drogați sau bețivi. De această dată, este vorba despre un chefliu, care toropit de căldură sau de gradele din alcoolul consumat, nu prea vrea să coboare din autobuz.

O soferita de la CT Bus, bruiata de un cetatean turmentat! Video

șoferul turmentat

Se pare că bărbatul nu este la prima abatere și în noiembrie 2023 făcând aceeași schemă. 

Femeia care conduce autobuzul reclamă purtarea bețivului, care pur și simplu refuză să coboare din autobuz cu toate că acesta se retrage la garaj. Bărbatul pur și simplu rămâne în scaun, cu o privire "aburită" de alcool, invocând motive de-a dreptul halucinante.

O soferita de la CT Bus, bruiata de un cetatean turmentat! Video

șoferul turmentat

Mai mult decât atât, câteva zile mai târziu bărbatul chiar ar fi agresat-o pe cea care conduce autobuzul.

Femeia trage un semnal de alarmă privind acești călători clandestini, solicitând un minimum de protecție, pentru a nu se ajunge la cazuri mai grave.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa iti iau copii in p**a , sa dea Dumnezeu sa ai un necaz mare sa te vad ce postezi pe aici cerseala . ce mortii tai tot scrii tu betivi , boschetari , drogati . pishamash pe tine de jurnalistul pulii mele ! Care ai crescut la casa de copii , cautati-l pe facebook sa vedeti ce m**e are V I R G I L - S T O I A N , un mare bulangiu carfe la 13 ani isi baga carne in el
0
0
Pentru astia care ii jigniti pe oamenii astia,care isi cer niste drepturi dobandite,cand mai faceti comentarii...spuneti-ne si noua ce meserie aveti,daca aveti ! Ca sa ne dam si noi cu parerea,daca va meritati banii !!! Din pacate pentru noi,aceasta Tara nu va avea nici un viitor...suntem cea mai dezbinata si rautacioasa Natie !!!
0
0
Ce țipã bulani de r*mâni si filmeazã zdreanţa cu voce de muiistã de r*mâni trãdatori si vînzãtori in schimbul unui salariu unui loc de muncã
1
4
Comandasu foloseste Dusterul CT 99 PCV(masina politiei locale) in interes personal cand este de tura(are limba ascutita),plimba copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
1
4
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!
2
4
soferul suna la politie si in statia urmatoare golanul e dat jos si mmmwit. Noua ne trebuie firma de paza. Sa mai ssswga ceva un fost militian.
10
1
Nimeni nu intervine in autobuz,cand taganii si boschetarii fac ce vor ei, si zbiara ca animalele ! Pasagerii cer ajutorul soferilor,desi in autobuz se afla de multe ori o gramada de barbati zdraveni, care ar putea interveni...dar,toti sunt pisicute ! Conform regulamentelor,soferul nu are voie sa paraseasca postul de conducere in timpul cursei, in caz ca o face(si au fost destule cazuri in care soferii au intervenit), vor fi cercetati disciplinar in cadrul societatii ! Si asta datorita imaginilor care apar in spatiul public ! Pe scurt, omul se da jos de la volan sa va faca un bine, si voi stati si filmati...sau cum a fost cazul calugarului, care a incins boschetarul agresiv si lumea a filmat !!! Acum este cautat pentru a fi cercetat ! Se mai merita sa intervii,cand pasagerii din autobuz devin cameramani !?
9
0
Nu se intaleaza un buton de panica care sa fie apasat ori de cate ori se impune.odata apasat o masina sa apara sa faca putina ordine.ce dreacu ma va invatam noi cum sa mai ciupiti niste bani ? Faceti un contract cu o firma de paza autobusele au gps si aia e treaba. Iar ca ct bus sa devina o forta trebuie urcate pt 2 ani firme de paza care sa stea n autobus si sa educe lumea.sa vezi ce bani frumosi faceti.fraieri mai sunteti ma.
9
0
sistemul nu functioneaza!o gramada de oameni platiti degeaba doar ca sa opresca autobusele si se fac ca controleaza!este foarte simplu!urcarea sa se faca prin fata,coborarea prin spate!modalitati de plata multiple pentru toata lumea!si bineinteles cei ce au baut sau drogat ori pe jos ori cu taxiul!vreti o tara ca afara dar ai nostrii vor ca la noi!
8
0
In mijloacele de transport din constanta este ca in jungla,tot felul de frustati ,obsedati betivi,drogati ,mai bronzati,cei mai multi bronzati ,agreseaza,incomodeaza apostrofeaza,fura,lovesc .Da si nu de ieri de azi HHHA si ? Unde este politia ? Politia noastra locală, unde este ? De ce nu se înființează POLITIA MIJLOACELOR DE TRANSPORT sa umble patrule de politie ,sa urce din autobuz in alt autobuz ,nu sar mai calatori fara bilet multe se pot rezolva.
17
0
Abe ăștia de la bolt fac lafel. Tipa la client ca săi dea bani mai mulți ca ii ia boltul mulți bani.
2
11
Cu tiga nii fara bilete tot asa de guraliva e soferita?
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272