REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O studentă la Poliție lansează acuzații grave: a fost amenințată de patroana unui salon de înfrumusețare din Constanța

O studentă la Poliție lansează acuzații grave: a fost amenințată de patroana unui salon de înfrumusețare din Constanța

Replica API 11 martie 2016 | 12:25 1253

O studentă a Universității Ovidius din Constanța, la Poliție Locală, a lansat acuzații grave cu privire la un salon de înfrumusețare. Adelina susține că s-a ales cu părul ars și, în plus, a fost și amenințată. De cealaltă parte, deținătoarea centrului susține că i se pare un lucru foarte suspect întrucât a plecat din salon în regulă. "A spus că și-a făcut un tratament acasă... După care m-a contactat și mi-a spus că vrea unghii gratuit pentru că i s-a ars părul", a spus Loredana Gloria D..

Adelina C. este studentă la Ovidius și a stârnit o mică "revoluție" pe facebook. Aceasta a postat fotografii cu părul ei ars, precizând că acest lucru i s-a întâmplat la un salon din zona Trocadero, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. "Aş dori să informez toate fetele pentru a nu păți ca mine! Evitați salonul Larisa Studio Nails. Am fost, aproximativ acum o săptămână, la acest salon şi sunt profund dezamagită. Am fost să îmi fac şuvițe albastre. Mi-a fost pusă în cap pudra pentru decolorare şi mi s-a spus că trebuie să aştept să acționeze 30 minute. Având încă o clientă am fost nevoită să stau cel puțin 1 oră. Rezultatul a foat căderea părului. Am intrat peste șefă şi după vorbele normale pe care i le-am spus am primit amenințări. Tot ce vreau e ca nici o fată să nu mai pățească aşa ceva", a scris Adelina C. pe Facebook. De cealaltă parte, deținătoarea salonului de înfrumusețare, Loredana Gloria D., a precizat că i se pare că la mijloc este vorba despre un lucru suspect. "A fost o fată la noi, fiind programată la o angajată care se afla în probe. Știu că era brunetă și i s-au făcut șuvițe albastre. Ulterior, a doua zi parcă, mi-a trimis mesaj că ea și-a făcut un tratament de vreo 3 ore cu nu știu ce uleiuri și că s-au decolorat șuvițele și i s-a ars părul. Eu i-am spus să vină la noi sau s-o sune pe fata la care a fost și să vadă ce e de făcut. Numai că ea nu a vrut și mi-a spus că vrea o manichiură gratuită sau altceva. Nu am fost de acord, i-am spus să vină și cu tratamentul, să vedem ce conține, să meargă și la OPC dacă e cazul. Vă spun că mi se pare foarte suspect. Ea a plecat din salon brunetă și cu șuvițe albastre și apoi a apărut șatenă cu șuvițele decolorate, părul ars. Cred că de la acel tratament sau și-a făcut altceva. Acum, precizez că folosim numai produse de calitate. Dar... părerile sunt împărțite, așa sunt oamenii", a declarat, pentru "Replica", Loredana Gloria D., de la salonul Larisa Studio Nails.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Evitati locatia Larisa studio nails. Personalul deosebit de trist, iar doamna de la unghiute foarte nervoasa! Am fost pentru baietelul meu in varsta de10 ani pentru un tuns si pentru ca nu am acceptat sa stau pe o canapea intr-o alta camera m-au dat afara cu baietelul tuns pe sfert!!!!!! Lipsa de totala de amabilitate sau educatie! La un salon te astepti sa fii primit cu zambetul pe buze! Asa ar trebui sa se intample in domeniul SPA &beauty si in oricare alt domeniu. Saunele patate de vopsea cu aspect murdar!!!! Pentru succes le recomand schimbarea atitudinii fata de client, curatenie!!!
1
0
cocos adelina o bagaboanta
1
2
Achiesez la parerea domnisoarei. Este un salon care isi schimba in permanenta personalul, cel mai probabil din cauza patroanei. Aceasta este o persoana needucata, tupeista, pusa pe castig cu orice pret, pot sa spun ca merge chiar la modul jeapca pe fata. Daca refuzi tratamentele propuse de ea, te trateaza cu dispret. Isi bate joc de clienti. Evitati sa mergeti acolo.
0
0
Ceva pute aici ...sa presupunem ca accept varianta ta partea cu parul ars
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218