REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O tânără care venise la distracţie în Constanţa, AMENDATĂ PENAL!

O tânără care venise la distracţie în Constanţa, AMENDATĂ PENAL!

Replica API 7 august 2018 | 00:00 217

A băut în Centrul Vechi şi a plecat cu maşina...

A băut în Centrul Vechi şi a plecat cu maşina...

O tânără în vârstă de 29 de ani s-a ales cu dosar penal la malul mării! Aceasta a venit pentru a petrece revelionul, numai că a consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volan. A fost depistată pe șoseaua Mangaliei și astfel s-a ales cu dosar penal, fiind ulterior trimisă în judecată și apoi condamnată.

Aceasta a venit în Constanța pentru a petrece revelionul cu mai mulți prieteni. A plecat din București pe 30 decembrie, ajungând aici la orele serii, fiind depistată pe șoseaua Mangaliei, acolo unde a provocat un accident rutier fără pagube materiale. Mai exact, ea a susținut că, din pricina carosabilului ud, când a frânat nu a mai reușit să oprească autoturismul, marca Mercedes, la timp, moment în care a intrat în coliziune față – spate cu altă mașină.

Când a fost testată cu etilotestul, rezultatul a fost de 0, 51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în vederea recoltării de probe biologice, rezultatul fiind de 1,00 g/l alcool în sânge. Fiind audiată, tânăra a relatat că a venit la Constanța pentru a petrece revelionul cu prietenii, astfel că, pe 30 decembrie 2017, de cum a ajuns, a mers în Centrul Vechi, unde a consumat două pahare cu vin a câte 200 de ml fiecare și o ciorbă, după care a plecat spre sudul litoralului, fiind astfel implicată în acea tamponare.

A fost trimisă în judecată, iar pe 23 iulie anul curent, magistrații Judecătoriei Constanța au decis ca ea să primească 225 de zile -amendă a câte 15 lei pe zi. ”Condamnă pe inculpata B. A. O. necăsătorită, fără antecedente penale, fără ocupație și loc de muncă, studii 8 clase la o pedeapsă de 3.375 de lei amendă penală (225 de zile-amendă, 15 de lei o zi amendă) pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 C .pen”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce revelion autistilor pe 7 august?
0
0
Care revelion, cel care a fost sau revelion dupa anul bahicesc?
1
0
8 clase deci proasta,fara ocupatie deci si puturoasa,1,00g per litru alcool in sange deci si betiva s-a scos al' de-o ia de nevasta!
2
0
Iti vine sa lasi masina in parcare cand vezi ce vezi pe strazi. E plin de d-astia care beau doua pahare de vin dar au 1 la mie alcool. Si din pacate e si mai plin de d-astia cu 8 clase, fara ocupatie si cu Mercedes.
1
0
nu vrei tu sa te pedepsim in grup, iti dam cate-o muie fiecare, imbecilule.
2
1
Ce este accidentul rutier fara pagube materiale? ....mama ei de logica...
1
0
Poti sa iti iei carnet de sofer cu 8 clase?
1
2
cam devreme pt revelion
7
1
Nu stiu sa fie o statistica in sensul asta,insa experienta din trafic ma face sa cred ca cel putin 30% din soferi incalca legea circulatiei,si asta indiferent de nivelul studiilor,ocupatiei,zonei sociale de unde provin.Agresivitate,alcool,mers d'am boulea fara acordarea prioritatii sau bagatul efectiv la cativa centimetri de cel din fata,depasiri idioate si doar din motiv de a arata ca esti mai tare,chestii de oameni dusi cu pluta,repet,indiferent de numarul de diplome sau lipsa lor.Pedepsele sunt cam mici.
7
2
curve ,alcool , droguri , distractii ....toate fara munca bineinteles !
6
1
MAI TACATI TROAMPA DE INTELECTUALU SULI.
3
10
Nu I trebuie Mai mult de 8 clase pt CE face insa CE care beau SI pun viata SI bunurile altora in pericol nu ar Mai trebui Sa aibe voie Sa conduca niciodata
15
2
Eee zi tu, fara ocupatie, 8 clase, oare cu ce se ocupa de are Mercedes? Aaa ?
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102