REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O ŢARĂ ÎNTREAGĂ A VĂZUT ÎN DIRECT CUM SE TRAGE PE NAS PE PLAJĂ!

O ŢARĂ ÎNTREAGĂ A VĂZUT ÎN DIRECT CUM SE TRAGE PE NAS PE PLAJĂ!

Replica API 2 mai 2018 | 13:40 2330

În debutul minivacanţei de 1 Mai, ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut o vizită în Mamaia, dând asigurări că oamenii legii vor veghea la liniştea şi ordinea publică şi că se vor face eforturi în sensul combaterii consumului de droguri!

La o zi după declaraţii, a început nebunia! Cadrele medicale au cules drogaţi ÎN COMĂ de pe plajă şi i-au transportat la spital. Doar câţiva "ameţiţi" care consumau sau aveau asupra lor droguri au fost depistaţi de oamenii legii; în tot acest timp, o filmare în direct de pe litoralul românesc (în Mamaia Nord, la festivalul Sunwaves) dezvăluia proporţiile dezastrului: o tânără şi prietenele ei erau surprinse în timp ce... trăgeau pe nas!

Imaginea a devenit virală! Întrebare: se autosesizează Poliţia?

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SNICHES GET STICHES
0
0
Poate nu intelegeti fenomenul, 90% din cei prezenti acolo sunt sub influenta drogurilor, in primul rand ca vorbim de muzica techno si de cele 5 zile de festival. Toata lumea este pe prafuri sau pastile, bun venit in noua era avem tara ca afara! Daca statea politia la intrare la sw sa adune pe toti de acolo se umpleau toate aresturile pe raza de cateva judete.
4
0
si pe celelalte doua de ce nu le cauta institutiile statului? poate asa ajunge la dealeri si se lasa cu multi ani de temnita grea
7
2
luati toti si pusi la MUNCA. Pusi la munca , intr-un an construim toate autostrazile in Romania...Si nu uitati ca ceea ce au consumat de mii de euro sunt si banii nostri, a pulimii care plateste taxe si munceste cinstit..
4
4
astia sunt rezistentii , n-au familii , n-au munca , n-au sens !
10
6
IN ROMANIA?
8
4
asta e Romania lucrului bine facut
14
4
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
10
4
Sunt cumva studente la medicina sau viitoare genii ale planetei...
13
2
Munca nu le place. De unde dracu au astea bani de droguri, alcool si cluburi? Daca vrei sa le faci contract de angajare fug ca dracu de tamaie!
16
2
N-am vazut nici macar 1 la suta din astfel de reactii cand Mazare conducea enclava Constanta, tragea pe nas kg de cocaina, se urca pe scena imbracat in nazist si se usura pe tot ce inseamna bun simt
32
5
OLANDA VENIM !!!!!!!!!!!!!! Putina elevare .
16
1
Ce pot sa faci , pana la urma ? Sa bagi trupe SS , printre ei ? Asa ar bea toti numai apa plata....
8
5
Citesc comentariile si raman uimit cati prosti traiesc in lumea asata. Chiar credeti cacaturile scrise in fituica asta de 2 bani !?
12
21
Freaca manganul. Nulitatea din politia Constanta doar se imbogateste. Cu hotii sibanditii
22
4
Taci in mortii ma-ti! Ce ar fi sa faca fiecare ce vrea ? Unde s-ar ajunge ? Pai asta de la droguri se transforma in lei ! N-o fi fost mai bine pe timpu comunistilor din anumite puncte de vedere, dar din cel al disciplinei, in opinia mea era foarte ok.Asa ca mai du-te dreacu de imbecil si drogalai.
23
6
de la ebba semianalfabeta
26
9
sa-mi bag pula in toti cocalarii care mananca cacat , fiecare sa faca ce vrea cu viata lui, era mai bine pe vremea comunistilor
9
34
Cand vreun drogat din asta v-a face un accident,crima, viol si Doamne fereste sa fie vreun membru al familiei voastre ve-ti realiza imensitatea tragediei. Asa ca nu intoarceti capul nepasatori cand vedetibastfel de cazuri si sesizati urgent organele abilitate.
30
9
De EX : organizarea marelui si durului concurs pt. ocuparea functiei de Sef de Inspectorat judetean ! Vor concura indarjit , pe viata si pe moarte , cu o concurenta imensa ... de 3 candidati pe acel post ! Din care doi sunt de umplutura , ca la licitatiile aranjate ! Chiar nu mai sunt ofiteri cu sange in instalatie si profesionisti pe la judiciar , pe la investigatii, crima organizata ?!... Numai rutieristi, cu da carnetu' ... ia carnetu' ?!...
36
2
Ca toata politia a fost mutata pe traseul Cta - Mangalia pe unde au trecut Dancila si ministareasa lor Dan Carmen ! Exact ca pe vremea lui Ceausescu cand venea la Neptun ! Asta a fost principala prioritate ! Le tremurau chilotii la sefii lor ! Si vorbim de autosesizari !
37
3
Acum urmeaza Neversea . Asta a ajuns constanta si ne bucuram vai avem festivaluri . Bravo Replica ca aveti curajul sa aratati . Va rugam luatile si interviu lucratorilor de pe ambulante si doctorilor de la urgente daca chiar vreti sa aflati ce se intampla cu adevarat in timpul acestor festivaluri . Cum altii pot face turism altfel si noi nu
29
5
Dar Emi Budurescu de la Mangalia?
16
1
mult beton
12
1
Drogurile intra pe la vama, unde vamesii nu-si fac treaba. Mai departe, tablagiii de militieni se fac ca nu vad. Militia nu vede tigarile de la colt de strada. In tigarile alea nu se pot afla droguri? Asa ca militia e cea care va distruge copiii.
27
6
dovediti ca erau droguri!
15
35
aia nu e sefa de la turism de la Mangalia, aia de i-o trage primaru. Ana maria
31
0
Cati au fost extimativ la festival? faceti procentul cati s-au drogat.
16
3
isi iau salariile ca sa se futa intre ei.
18
8
Ce masuri poate lua politia romana pentru cetateni straini in afara amenzilor? Nu mai delirati cu toate scenariile
15
18
ptr ce isi mai iau salariile ?
30
6
montana a venit cu marfa proaspata acum o saptamana de a dat la tot orasul
14
3
Ce ar trebuii sa faca organele statului in astfel de situatii ? De ce ma intrebi ? Sa nu mai dea autorizatii pentru astfel de evenimente pe urmatorii cinci ani ! Cand se petrec evenimente pe stadion se joaca x etape fara suporteri ! Astia sunt mai smekeri ? De ce ma intrebi ?!?
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102