REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Obreja RĂBUFNEŞTE: Dacă Mourinho mai întârzia puţin cu acordul de recunoaştere, lua 25 de ani cu executare de la Kovesi!

Obreja RĂBUFNEŞTE: Dacă Mourinho mai întârzia puţin cu acordul de recunoaştere, lua 25 de ani cu executare de la Kovesi!

Replica API 6 februarie 2019 | 00:00 271

Rudel Obreja

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, condamnat în dosarul “Gala Bute”, continuă să-şi exprime revolta pentru situaţia ingrată în care s-a aflat. A fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, fiind încarcerat în iunie 2018. A fost eliberat după 7 luni, adică în decembrie 2018.

Decizia de a venit de la Înalta Curte de Casație și Justiție, după invocarea alcătuirii ilegale a completurilor de cinci judecători. Acelaşi argument a fost folosit şi de alte persoane condamnate în diferite dosare, şi care, la rândul lor, au fost eliberate. Un alt caz este cel al fostului ministru Dan Şova. Revenind însă la Obreja, acesta nu ratează nici o ocazie să declare că a fost condamnat nevinovat şi că i-a fost fabricat un dosar de către DNA!

Cea mai recentă ocazie pentru Obreja să îşi exprime revolta a fost dată de decizia anunţată de presa internaţională, şi anume că “Jose Mourinho a fost condamnat pentru o fraudă fiscală (recunoscută) de 3 milioane de euro la 1 an de închisoare cu suspendare! Norocos portughezul...!”, a comentat Obreja.

“Dacă mai întârzia puţin cu acordul de recunoaştere, o prindea pe LK Kovesi procuroare şefă europeană şi îşi lua vreo 25 de ani, cu executare! Exagerez? Faceţi voi o proporţie: pentru o fraudă total imaginarî, cu martori fabricaţi şi mincinoşi, fără expertiză financiar contabilă, de aproximativ 170 mii de euro, eu am primit 5 ani cu executare!”, a comentat Rudel Obreja.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa trezit sfantul planetei sa comenteze.... cate magarii face si asta. Scroafa ambulanta, toti prostii ies in fata cu ala e asa ala e asa..ba da el ca are influenta nu a promovat niciun amarat in sportul ep care il conduce.
0
0
n-am dubii, dar si justitia lui Chiovesi asta prea-i fute numa pe unii si pe altii se face ca nu-i vede.
3
1
Asta are rudel si tu denise riffai vornesti de curve cred ca ai sifilis si nu mai gandesti.
2
4
"Doar" 170 miare e suma cu care a fost prins. Dar celelalte... Eu muncesc 2 vieti pentru banii astia. Sa zica mersi ca a luat 5 ani si a executat numai 2
8
6
legi de kakat pt o tara de aur
8
5
Rudel Rudarul Obreja, un tigan borat.
7
8
Vai ce imaculat esti tu, mai ca iti plangem de mila! Ai uitat cand te laudai pe la tv ca ai audi a8, jegule! Ai furat la greu cu madam Nuti!
10
7
De unde dracului a ti adus o pe curva de Kovesi ?.Dupa cum strange rotund din gura o suge mai bine decat mine.V ati dat seama suntem doua muiste de top.
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212