REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

OFERTELE din hipermarketuri, luate la bani mărunţi! Care sunt noutăţile

OFERTELE din hipermarketuri, luate la bani mărunţi! Care sunt noutăţile

Replica API 4 noiembrie 2016 | 00:20 172

La vânătoare de „1+1”

La vânătoare de „1+1”

Constănțenii nu se mai lasă de mult impresionați de ofertele de “3+1” la unele produse din hipermarketuri! Multe amenzi au trebuit să fie aplicate pentru a scoate din ecuație situațiile în care să ne trezim că avem pe masă produse alterate. Controalele celor de la ANPC Constanța au dus și ele la dispariția produselor expirate de pe rafturile magazinelor.

Hipermarketurile din Constanța vin cu diverse oferte la alimente, și nu numai, pentru constănțeni! Așa se face că de fiecare dată când mergem la cumpărături, există un raf special amenajat cu produse la ofertă, produse „1+1”, „2+1” sau „3+1”. În general, astfel de oferte găsim la produsele lactate și mezeluri. Ce-i drept, de cele mai multe ori suntem tentați să ne uităm după produse pentru care să nu fim nevoiți să scoatem prea mulți bani din buzunare.

„Trebuie să recunosc faptul că mereu când vin la cumpărături mă uit după alimente la ofertă. Mi se pare avantajos să cumpăr mai multe produse cu bani puțini. Bineînțeles că mă uit la termenul de valabilitate și mă bucură faptul că nu mai întâlnesc termene expirate”, a precizat una dintre cumpărătoarele dintr-un hipermarket din Constanța. Aceasta nu este de păcălită pentru că este una dintre cumpărătoarele care verifică de fiecare dată valabilitatea produsului.

„M-am confruntat de multe ori cu produse alterate, cu termen expirat, dar asta cu mult timp în urmă.”, a adăugat aceasta. Majoritatea constănțenilor preferă să cumpere ofertele puse la dispoziție de comercianți! Deși reducerea este infimă, ea există! Spre exemplu, la iaurturile mici, comercianții au făcut oferte de 7+1 la un preț de 6,02, iar un singur iaurt al aceleiași firme costă 0.86 de bani. La cumpărarea ofertei promoționale făcută de comercianți, de 7+1, economisiți 0,86 de bani, exact prețul unui iaurt! Iaurturile simple au același termen de valabilitate ca cele aflate în promoție!

„Sunt foarte mulțumită de ofertele din hipermarket. Fac piața o dată pe săptămână pentru cei doi copii ai mei. Lactatele și mezelurile mereu le cumpăr la promoție! Pe lângă astea, se numără și ciocolata. Cumpăr oferta de două ciocolate la preț mai mic decât dacă aș cumpăra câte una”, declară mulțumită o altă constănțeancă.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212