REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

OFICIAL! Confort URBAN și RAEDPP vor FUZIONA!

OFICIAL! Confort URBAN și RAEDPP vor FUZIONA!

Replica API 30 octombrie 2021 | 00:05 3127

La începutul anului, cotidianul Replica anunța, pe surse, că se pregătește un mega proiect la nivelul administrației locale Constanța. Două mari instituții aflate în subordinea primăriei ar urma să fie comasate pentru a se forma o singură societate. Este vorba despre Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța (RAEDPP), care va absorbi SC Confort Urban. Ulterior, nimeni nu a vrut să spună nimic și părea că proiectul a rămas ”în aer”, dar iată că procedura se apropie, cu pași repezi, de finalizare.

Este oficial! Primăria Constanța va comasa RAEDPP cu SC Confort Urban, societatea Consiliului Local care execută lucrări de construcții/reparații a drumurilor din municipiul Constanța. În acest sens, va fi inițiat un proiect de hotărâre privind comasarea ori fuziunea celor două entități și prezentat, însă nu foarte curând, pentru că mai sunt multe de pus la punct. Potrivit informațiilor noastre, Teo Hira, actualul șef al RAEDPP, va rămâne în fruntea noii societăți rezultate după fuziune.

Un expert contabil se va ocupa de serviciile de contabilitate, servicii de audit și servicii fiscale

Un prim pas spre fuziune a fost, deja, făcut. Primăria Constanța a cumpărat, recent, serviciile de contabilitate, servicii de audit și servicii fiscale privind reorganizarea , transformarea și fuziunea READPP și Confort Urban SRL. Biroul expert contabil Valentin R. Suciu se va ocupa de această procedură pentru 135. 000 lei.

Teo Hira

Surse din cadrul Primăriei ne-au declarat că procedura este de durată, vorbim de câteva luni bune până la finalizarea acesteia.

După ce acest lucru se va fi întâmplat, noua societate ar fi, astfel, eligibilă în vederea accesării fondurilor europene.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468