REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

OFICIAL! Iată cine este șeful IPJ Constanța! Adjunctul vine de la MASCAȚI!

OFICIAL! Iată cine este șeful IPJ Constanța! Adjunctul vine de la MASCAȚI!

Replica API 1 iulie 2020 | 13:49 12001

Chiar dacă s-a vehiculat că Mircea Vizitiu va prelua cârma IPJ Constanța, iată că împuternicit a fost Constantin Adrian Glugă!

Astfel, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele: Cu data de 30 iunie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarului-șef de poliție Dancu Constantin îi încetează raporturile de serviciu cu unitatea cu drept la pensie.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Nucu Marian

Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarului-șef de poliție Dincă Marin îi încetează împuternicirea pe funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin se împuternicește să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj (în locul lui Glugă).

Citește și:

VIZITIU, noul ȘEF al INSPECTORATULUI de POLIȚIE Județean CONSTANȚA?

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai du-te in pl noastra cu cernavoda tarane.esti la cta.mars la tara
1
0
am inteles de la gurile rele ca dancu nu a mai fost vazut prin oras.La cati dusmani are.DNA verificati dosarele de la politia rutiera, procesele verbale de conmtraventii, audiati-l pe Ifrim Narcis ca stie el cum se anulau pv de contraventii, baietii au ani grei de puscarie de facut in frunte cu Dancu.Odata a
0
0
trebuie sa il laudam musai pe dancu ca sa ne publicati replica
2
0
Nucu Marian alta nulitate din Politia Constanta.Omul are doctiorat desi nu este in stare sa scrie o fraza din criminalisitca, penal, procedura penal, etc.Am lucrat cu multi subofiteri ca asta a fsot si Nuvcu era sg.mj. cand eram lt, iar ulterior a avansat pentru ca nu asa a avut relatii.Ce dracu ma fratilor suntem ca in povestea hainele imparatului. Toti stim care e adevarul dar il evitam.
5
0
Lupule la cusca
2
2
La Cernavoda au revenit la vechile obiceiuri de a se odihni la tura de noapte acasa,sau poate se pregatesc sa ia BACul!
6
7
Asta a fost motivul lui Vela de a venit la Constanta , sa l schimbe pe cheliosul asta
15
4
bai costica , ai mai dat si bani la pnl sa te tina in functie sa prinzi si tu avansarea de chestor... chiar credeai ca astia uita ca l-ai facut scapat pe umflatul betivan nicusor , sau ca erai lingaul psd-ului...?!? te-am vazut o dat cand te-ai intalnit cu mascariciul scalambaiat si bolnav mintal si mi s-a facut scarba: ia-i zis sa traiti dom' primar dupa care mai era putin si-i sugeai pula daca ti-o cerea... chiar asa , ptr functia sotiei !?!
19
2
Nea Costele, ce facusi? Iesii la pensie? Pai si Antoanella, glezna fina, iese la brat cu un pensionar? Baga implant la chelie, ia abonament la sala si fa impachetari cu namol la crocodil. Chiar daca nu se va face tare, macar sa fie negru, ca se poarta sezonul 2020 !
20
3
search favorizarea faptuitorilor in viata reala
11
1
face.ti un control si la Navodari .Politia doarme fie ea locala sau nationala .
18
1
poate sa vina si Vlad Tepes ca nu se schimba nimic...este un haos total,criminalii sunt liberi,hotii de paduri,case sunt liberi,traficantii de tigari,droguri,copii,femei,sunt protejati de m.a.i si sistemul numit justitie.Cine nu sare cu banu i se face dosare de nu mai vede lumina zilei ani de zile.Smenarii, interlopii, proxenetii conduc sistemul din umbra.Iar prostimea la munca sau somaj,cu salarii minim pe economie.Nu ne incalzeste nimic intr-o tara distrusa...vin ai nostri pleaca ai vostrii si romanii raman ca prostii.
29
1
Mai nou in Tomis Plus nu vreti sa stiti ce e noaptea in cartier!!!!!!!! Se vand la greu!!!!!!
19
2
dl.comisar sef....NICOLAE EMILIAN...este cel mai nimerit pentru aceasta functie...este omul CERNAVODEI...fara el nu misca nimic in oras...nici pestii nu mai misca in acvariul cernavodean..adevarat sef...are de toate..o vila cat un oras...utilitatile sunt gratuite..sunt oferite pe tava de urmatoarele ; ENEL DOBROGEA...RAJA CONSTANTA...SC.UTILITATI S.A.C.T...bravo dle NICOLAE EMILIAN..ore cineva de pe aceasta planeta va indrazni vreodata sa te intrebe ceva???esti mare..nu te lasa..vin alegerile...poate mai dai tarcoale pe la primarie, ca in 2016???
18
4
o sa se mute spaga lunara de la smecheri in alt buzunar
10
5
Taiati pensile nesimtite
14
14
Ai imbulinat-o !Ce-ti depaseste 7000 pensia ti-o taxeaza Organ cu 85%.Bine ca n-ai tu nevoie de pensie!
13
5
Nu radem prietene ai perfecta dreptate !!
8
3
ETNOBOTANICE SI TOT FELU DE DROGURI SE VAND LA GREU IN CONSTANTA . CONSTANTA A AJUNS FIEFU CELOR CARE VAND MOARTEA LA PLIC . DACA ACEST SEF VREA SA ARATE CA ESTE BUN DE CEVA , SA STARPEASCA CANCERU ASTA DIN CONSTANTA SI DIN JUDET . DEJA NU MAI SUNT CAZURI IZOLATE SUNT PESTE TOT IN CONSTANTA . STIU CA , CAM TOATE INSTITUTIILE STATULUI SUNT NEPASATOARE , PENTRU CA ASTA SE INTELEGE PRIN NEINPLICARE SI PRIN FAPTU CA SAU INMULTIT CEI CARE VAND . TOTI TIGANI AU AJUNS SA VANDA DROGURI SI DISTRUG O GROAZA DE MULTI COPII SI TINERI . CAT DE CURAND NU VA FII CASA SA NU FIE UN CONSUMATOR . NU RADETI
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614