REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIZITIU, la un pas de a fi noul ȘEF al INSPECTORATULUI de POLIȚIE Județean CONSTANȚA

VIZITIU, la un pas de a fi noul ȘEF al INSPECTORATULUI de POLIȚIE Județean CONSTANȚA

Replica API 1 iulie 2020 | 23:01 17196

Constantin Dancu a ieșit la pensie! Începând cu data de 1 iulie 2020, se pare că, în locul său, va fi împuternicit Mircea Vizitiu. Însă, recent, un alt nume a început să fie vehiculat, fiind vorba desprecomisarul-șef Constantin Adrian Glugă.

Informația a fost confirmată. ”Da, este adevărat. De astăzi, 30 iunie, am ieșit la pensie”, a spus, pentru Replica, Constantin Dancu. Se pare că în locul lui va rămâne, la cârma IPJ Constanța, unul dintre adjuncți, respectiv Mircea Vizitiu. Cel puțin așa este procedura.

Constantin Dancu

Dancu a devenit șef cu acte în regulă la IPJ Constanța în 2018

Amintim că, în urma concursului desfăşurat în mai 2018, comisarul-şef Constantin Dancu a devenit noul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

În cursă au intrat atunci 3 polițiști, respectiv comisarul-șef Constantin Dancu, comisarul-șef Ciprian Sobaru, adjunct al IPJ Constanța, și comisarul-șef Constantin Adrian Glugă.

Înainte de a fi împuternicit pe funcţia de inspector-şef, Constantin Dancu a deţinut funcţia de comandant al Serviciului Rutier. Şi comisarul-şef Ciprian Sobaru, contracandidatul său la acest concurs, a activat tot în cadrul aceluiaşi Serviciu Rutier, după care a fost numit adjunct al IPJ Constanţa. Revenind la Constantin Dancu, acesta a absolvit Facultatea de Mecanică a Universităţi Braşov şi cea de Drept a Universităţii Ovidius. Este în Poliţie din 1991, deţinând funcţia de şef Birou Poliţie Rutieră şi adjunct al Secţiei 1 Poliţie, iar din 2005 a fost numit "definitiv" la conducerea Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. După cum singur recunoaşte, Dancu îşi dorea să ajungă la conducerea IPJ din 1991, adică fix de când a început cariera sa în MAI.

Mircea Vizitiu

Mircea Vizitiu a revenit la Constanța în 2015

Mircea Relu Vizitiu s-a întors la Constanţa, de la IPJ Brăila, în 2015, ocupând funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în locul lui Camil Manea, care a lăsat locul vacant după detaşarea la DGA. Mircea Vizitiu şi-a cerut atunci transferul la Constanţa din motive personale, în locul său rămânând comisarul şef Valentin Dorin Condruz. De precizat faptul că omul legii este din Brăila şi ajunsese la Constanţa ca şef al Secţiei 3 Poliţie. În octombrie 2012, acesta se întorcea pe plaiurile natale, ca şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, funcţie pe care a ocupat-o mai mult timp ca interimar.

Citește UPDATE-ul:

OFICIAL! Iată cine este șeful IPJ Constanța! Adjunctul vine de la MASCAȚI!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-au schimbat gastile, este simplu si ne netagaduit, daca altcineva are alta parere e bleg rau, va spune un om care a plecat din sistem
0
0
plecarea acestei creaturi din fruntea politiei constanta este un lucru bun.Imi aduc amin te cand era Jipa sef si Balan loctiitor, eram in sala mare de la judet iar Balamn a propus atunci , in urma unui control de fond efectuat la nivelul subunitatilor de politie, destituirea acestuia din functie.Bai fratilor ce mutra a avut Dancu.Binenteles ca a plecat la Bucuresti la Brailoiu si s-a indreptat situatia.Era bine daca pleca atunci, salvam ce se mai putea salva din politie.Dai politia pe mana unui inginer.In nicio tara care se respecta nu se face acest lucru.
0
0
eram la carefour si l-am vazut pe Dancu care statea in spatele lui Brailoiu, era la carma carutului plin cu achizitii din magazin.Am vazut adevaratul comandant de osti Dancu cum aseza in caurt sticle cu whisky , racoritoare, ape minerale, etc.Penibil, jenant.Probabil pentru haina de chestor care nu a mai venit
4
0
am lucrat cu Dancu , un inginer prost, infaturat, razbunator pe ceea ce nu intrelegea, nu a inteles si nu v-a intelege niciodata.Ocupa functia de ofiter specialist 1 la C.P. dar habar nu avea, nu stia nici formularele, mai bine vorbiti cu fosta mea colega Beti de la C.P. ce dosare a acuns si ale cui erau din moment ce nici Nicola Adrian si nici Raicu Stefan cu au tipat la ea.Dar sunt multe de spus.Sa spuna mersi de pensie si nu de calctele, arest, puscarie, etc
5
0
care-l preaslaviti pe nea COSTICA...sa-l pupati in KUR...de la 1 mm..pofta buna,,,
17
27
in sfarsit , a scapat orasul de individul care l-a facut scapat pe nicusor cand dormea beat in intersectie la volanul masinii, dupa care semianalfabeta de nevasta a fost avansata in primarie sef serviciu ptr a taia frunze la caini... costica , ai ramas si fara banii dati pnl-ului ca sa ramai in functie si apoi avansat chestor , circa o suta de mii euroi...
21
18
Cand a avut ocazia sa arate ca are ,,oua",a ingropat povestea cu porcusorul adormit in intersectie .Si multe altele,lua pozitia ghiocelului in fata unora,cand de fapt trebuia sa aplice legea.S-a ,,strecurat" profitand de functie ca sa-si aranjeze si apropiatii in diferite posturi!
15
16
si te premiem! Acum te putem scuipa in voie, ca nu mai ai cu ce te plimba! Inainte te plimba, javra aia de Zaharia... cu caleasca! Acum te duci la cimitir, dupa Adi! Numai ca tu in groapa! Apropo: ti s a activat leucemia, de arati asa rau?
19
21
Multa sanatate si ani multi de pensie ! Orice s ar spune, ramaneti in istoria Politie rutiere si judetene Constanta ! FELICITARI !
39
30
ESTE CEL MAI BUN SEF AL POLITIEI DIN ISTORIA CONSTANTEI ! A FOST SCHIMBAT - nu a iesit la pensie - DE GASCA DE INFRACTORI CARE CONDUCE DIN UMBRA CONSTANTA .
48
33
Drepturile in bani pe care le primeste acest individ.
25
22
LEFTERICA DANIEL din Cernavodaa zis ca a dat spaga personal lu DANCU pentru dreptu de liber la prostitutie
23
20
va transmite multa sanatate,pensie lunga si ne vom stradui sa iti facem un cadoo frumos un Range Rover 2020 sa te plimbi linistit la pensie.Cat ai fost matale la bootoane am primit iber la proxenetism si milioane de euro in conturi.Traiasca M.A.I si derbedei din sistem.Prostimea la munca minim pe economie si dosare grele iar noi liberi sa facem ce ni se scoala in tara lui papura voda.
30
30
Un om cu caracter , incomod, probabil, pentru multi. Pensie usoara si felicitati pentru decizie ! !
33
34
Pensie 13500 ron luna.
18
14
Nea Costica sa fii sanatos lasa muhaelele sa vorbeasca pentru mine ai fost un om deosebit respect!!!!!
27
31
Sa-l vad acum pe zdreanta de Zaharia ce mai face..acest muist de om, sifon ordinar ,si un pervers notoriu,catelul lui dancu. Abia il asteptam sa vedem ce face de acum inainte si cum se cmporta cu colegii lui, fosti colegi de scoala, dar tupeu maxim
35
32
Totusi, eliminarea din sistem a acestui individ e un mare pas spre normalitate, caci a fost o eliminare, ca dupa el ar fi stat vesnic si a utilizat la maximum pilele sa l tina. Daca ar intelege si larchrtul sa si elimine uscaturile de la varf ar fi excelent. Si nu sunt greu de aflat cine sunt, caci sunt in legatura cu acest personaj.
36
32
a scapat ipj-ul de u jegos nenorocit un spagagiul de prima clasa care era combinat cu totii mafiotii din teritoriu executandu-si subodonatii la comanda lor.Mai vroia si steaua de general sa o ia din pizda masii guniul dracului
40
43
Un nenorocit de spagar ordinar si violator!!!!????Are o avere ....care nu o poate justifica in 10 vieti????...Sper sa ii mancam coliva....cat mai repede!!!
43
41
Niste parnaiasi
23
23
Vedeti cum dezinformati populatia? Ati folosit sintagma ,, Comandant al Serviciului Rutier,,dezinformand populatia ca si cum Serviciul Rutier este o institutie aparte. Gresit domnilor reporteri,SR este un simplu serviciului in cadrul ipj iar Dancu nu putea fi mai mult de sef serviciu,ca inca nu am auzit de functia de comandant nici al serviciului rutier nici al serviciului criminalistic. Ce va mai plac pupaturile in dos
41
14
Ii doresc pensie lunga si multa sanatate!!! Semnat - unul care nici nu confirma nici nu infirma
19
30
Cel mai tare sef. Multa sanatate!
19
46
Pensie lunga cu sanatate alaturi de cei dragi !!!
25
36
L-a luat si pe Zaharia cu el?
39
13
Sa i dau la trambita!
35
16
Cred ca tu ai fost prins cu mata-n sac de el sau poate il stii din auzite...cand o sa ajungi unde a ajuns el,sa iti dai cu parerea,poate nici atunci...spune-i in fata asta,nu pe net
25
25
Fara CARACTER.ADICA UN JEG,EXCROC,HOT.
47
45
Sa fie sanatos
21
27
Bravo 22.29 super okay, asa este. Si...apropo de munca grea, un banc ca sa mai si radem. O fetita cu fundita frumusica foc s-a oprit cu un Porsche Cayenne la o trecere de pietoni avand culoarea rosie a semaforului. Pe trecerea de pietoni in acel moment cine credeti ca trecea ? Un cms sef Xulescu care o intreaba pe pustoaica din Porsche Cayenne care avea geamul lasat jos, alo, domnisoara, sunteti amatoare de-un futai ? La care pustoiaca ai raspunde pe un ton impertinent, auzi ma, amatoare-i mata, eu sunt profesionista. Morala, fiecare cu munca lui in viata asta, sau, dupa munca si rasplata.
26
9
Duca-se! Sa se duca dinozaurii odata pentru totdeauna!
47
43
Papacostea?
18
5
Nu are pensie speciala prostule. Are pensie de serviciu la care tu nu visezi pentru ca ai fost un golan si nu ti-a placut munca. A iesit la pensie cu pensie militara la varsta reglementata de lege nu de mata.
52
37
Minim 20000 ron pensie lunara.
20
36
Cu ce pensie a iesit ? Pensie speciala primeste ? La ce varsta a iesit la pensie ?
15
34
a terminat dreptul la Ovidius.....e clar.
43
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108