REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

OFIȚER de POLIȚIE, PRINS la Constanța: a fost CONDAMNAT pentru trafic de influență!

OFIȚER de POLIȚIE, PRINS la Constanța: a fost CONDAMNAT pentru trafic de influență!

Replica API 22 martie 2019 | 00:14 927

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, la data de 20 martie a.c., au identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul București, pe numele căruia Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și fals în declarații. Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Este vorba despre Ștefan Mădălin Bucătaru, ofițer de poliție în cadrul I.G.P.R – Direcția de Investigare a Criminalității Economice (la data faptelor), care a fost cercetat și judecat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii iunie 2017, inculpatu, în calitate de ofițer de poliție în cadrul I.G.P.R – Direcția de Investigare a Criminalității Economice, a pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 200.000 euro, în schimbul influenței pe care a afirmat că o are asupra unor ofițeri de poliție din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. În același context, inculpatul a promis că îi va determina pe aceștia să dispună o soluție de clasare față de martor, într-o cauză în care acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da !!! Cei de la doi si-un sfert se ocupa de gainarii in timp ce si alti colegi de-ai acestui descurcaret fac averi la greu... Mai este nevoie sa se afle ceea ce deja se stie ca spaga pentru a trece proba auto a orasului este 350 de euro? Dar faptul ca mai toti circulistii au taxiuri , microbuze de transport persoane, platforme auto care au prioritate la a ridica auto avariate de la accidente , plus spagi de tot felul in trafic ????
2
0
Organul Bucataru are vila? SA stim si noi ce afaceristi contribuie la vilele si masinile organelor. Seful organelor ne va spune ca de vina e civilia ca da spaga, ca Bucataru nu e hot daca cere, ci ala care da. Asadar, toti colegii lui au vile sau viloaie? Bunicii acestora au vile sau viloaie?
3
2
unde ai invatat sa scrii?
3
0
Oare o fi dat vreun tun decand e ofiter sau cum a incercat a si fost prins.Alta intrebare or mai fi corupti deastia in politia romana?.
5
0
Gras curcan dom ofiter de politie economica, nu va incurcati cu maruntis. La multi ani racorosi !!!
7
0
OFIEsER de POLIEsIE?
1
1
Omul nu s-a incurcat deloc : sa ceara dintr-un foc mita de 200.000 euro asata da afacere !
9
0
infractiunea este foarte grava, mai ales ca era ofiter. e nasol
9
0
P'asta de ce nu-l mustra constiinta sa-si faca ceva cu arma din dotare?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212