REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

Andreea CONDURACHE 3 aprilie 2024 | 11:52 319

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a început încă de anul trecut demersurile pentru dezvoltarea unei ample strategii de promovare, care va fi implementată pe tot parcursul anului 2024.

OMD Mamaia Constanta cauta Manager pentru destinatia turistica


„Misiunea organizației noastre de a scoate la concurs un astfel de post pentru destinația Mamaia Constanța, vine cu o responsabilitate ridicată. Întreaga zonă turistică va fi prezentată în toată splendoarea ei, cu tot ce are mai bun de oferit vizitatorilor. Ne-am angajat încă de anul trecut să avem o echipă complexă, alături de care să îndeplinim cât mai bine misiunea organizației, prin valori bine definite. Am completat echipa cu un specialist în comunicare anul trecut, anul acesta ni s-a alăturat încă un membru în postul de specialist marketing. Alături de noul manager de destinație, vom găsi cele mai bune soluții pentru stațiunea Mamaia și pentru orașul Constanța. Îi invităm pe cei cu experiență în managementul turistic, să se înscrie în concurs!”, a precizat George Măndilă – Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Decizia organizației noastre de recrutare de personal pentru postul de Manager de Destinație vine ca răspuns la nevoia organizației de a gestiona un volum crescut de activități și evenimente planificate pentru anul 2024. Pentru conținutul dosarului de concurs și calendarul concursului, cei care îndeplinesc criteriile de înscriere, pot da download documentelor necesare înscrierii, de aici: https://we.tl/t-uLupj31dSf

Prin angajarea unui manager cu experiență în turism, destinația Mamaia-Constanța își propune să atingă excelența atât în gestionarea campaniilor de promovare, cât și în relațiile cu partenerii externi internaționali, dar și cu cei din plan național.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost înființată printr-o asociere între Primăria Municipiului Constanța și trei patronate din turism, cu scopul de a gestiona activitățile de promovare și management turistic pentru stațiunea Mamaia și municipiul Constanța. Pe parcursul sezonului estival 2023, asociația a organizat și a susținut desfășurarea mai multor evenimente, care s-au bucurat de participarea câtorva zeci de mii de turiști și constănțeni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218