REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Omul de afaceri Alexandru Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat din nou

Omul de afaceri Alexandru Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat din nou

Replica API 13 octombrie 2021 | 04:12 11932

Omul de afaceri Alexandru Bodi, cunoscut pentru relațiile tumultoase cu personaje din lumea mondenă, a ajuns din nou în arest preventiv. Trimis în judecată pentru proxenetism și spălare de bani, el a lipsit la un termen de judecată, deși era sub control judiciar.

Hotărârea a fost luată de judecătorii Curții de Apel Craiova și nu mai poate fi contestată.

Instanța a decis înlocuirea controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Bodi.

Judecătorii au admis cererea procurilor DIICOT, cei care l-au trimis în judecată pentru proxenetism, spălare de bani și șantaj. Anchetatorii au stabilit că Alexandru Bodi a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui.

În drum spre poliție, Bodi a postat pe o rețea de socializare imagini în care motiva absența de la proces prin faptul că a avut probleme de sănătate. Instanța care a analizat însă documentele medicale depuse a constatat că ele nu sunt conforme și le-a respins.

În aceste condiții, judecătorii au luat decizia arestării preventive din nou a omului de afaceri.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Victimele erau duse în state occidentale - Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia - şi constrânse să practice prostituţia în diverse cluburi de profil. După ce erau transportate în străinătate, tinerele care refuzau să se prostitueze erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, chiar şi violuri, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă, arată procurorii.

În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate şi supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate în oraşele Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria).

Procurorii susţin că unele tinere au fost vândute altor traficanţi, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, pentru a fi şantajată, exploatată şi controlată mai uşor.

O mare parte din sumele de bani obţinute din practicarea prostituţiei au fost investite de liderul grupării în diverse imobile din ţară şi străinătate, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta nu e ala de dedea autografe prin cluburi in mamaia pentru fani? Cine plm ar putea fi fanul unui peste?
11
0
Om de afaceri? LOL El este un adevarat
11
0
Om de afaceri? Sta mai mult prin arest si voi il numiti, insistent, om de afaceri? Toata lumea il numeste interlop sau proxenet. Se pozeaza cu alti interlopi consacrati sau cu alte personalitati ale drojdiei societatii, iar voi il considerati, in continuare, obsedant, om de afaceri? Of, of, of!
15
0
Replica e platita bine de Bodi.
21
1
Si daca recunoaste el cu gura lui ca a fost peste toata viata lui, Replica tot om de afaceri il vede.
18
0
toti interlopii sunt oameni de afaceri ilegale
26
0
Nem afaceri. Balic estem.
19
1
unde vedeti om de afaceri intr-un peste scarbos
30
0
Din nou va fi si eliberat
19
1
Ati vrut sa spuneti, babuinul injectat!
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367