REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oraşul Hârşova se laudă cu un nivel de colectare a taxelor de 102%

Oraşul Hârşova se laudă cu un nivel de colectare a taxelor de 102%

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:00 406

Viorel Ionescu

Oraşul Hârşova prin primarul Viorel Ionescu, a reuşit, în anul 2018, o încasare a impozitelor şi taxelor locale impresionantă. Vorbim de un procent de 102%. Cum a fost posibil aceasta? Edilul a menţionat că a reuşit să atragă în visteria oraşului şi impozite şi taxe rămase restante din perioada fostelor administraţii. Cât priveşte valoarea impozitelor şi taxelor în anul 2019, aceasta se vor menţine la valoarea celor de anul trecut.

Cu banii atraşi la bugetul local, dar şi cu fonduri europene, autoritatea locală începe anul 2019 cu o serie de proiecte, o parte deja demarate, altele abia puse pe hârtie. “Continuăm proiectul de asfaltare pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), dar şi cel privind consturirea unui bloc ANL pentru medici, care se va finaliza în iulie.

Trebuie să finalizez reabilitarea şi modernizarea stadionului, acel faimos proiect de oină, cum îi spun unii. Vreau să încep reabilitarea şcolii vechi şi afaltarea străzilor ce leagă şcoala de cetate. Îmi doresc să constuiesc heliportul pe care unii nu-l iubesc, dar le doresc să nu aibă parte de el. Am semnat contractul de finanţare pentru eficienţa energetică a spitalului.

De asemenea, ne aflăm pe ultima sută de metri cu finanţarea contractului privind construirea a două parcuri pe fonduri europene. Am depus un proiect, este în evaluare, şi sperăm că va fi acceptat privind doatrea ambulatoriului cu echipamente în valoare de 1,2 milioane de euro”, a declarat primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cei 2 la suta cine sint ?Romi ? ma indoiesc la cum a construit ei casele nelegal .V-ati dus vro data pe strada Amurgului sa vedeti munti de gunoaie,sau case construite fara fundatie adecvata la cel m-ai mic cutremur vecinu e in curte la mine cu casa cu tot eu daca construiam asa ceva ma punea sa demolez dar pe ei nimeni sint legati la ochi
3
0
Ionescu a fost ales primar din greseala ,80% di cei care l-am votat ne pare rau .Ceilalti 20% sunt acolitii lui.
14
0
Cat ai cautat firmele astea a lui popa iscru,ca sa luati bani prin PNDL toata lumea a vazut reportajul suntem scarbiti de tine ionescule
25
0
ionescule cat a fost parandaratul cu firma helcin sau siluan?bai boule sa ne pupati in cur tu matei si toti boii tai
6
0
Am scapat de Nadrag si am dat de Ionescu slugile partidelor ,am scapat de dracu si am dat de tasu
33
0
Oare cum sa ocupat ioneasca de actele asociatiei C A H punand pe functii semianalfabeti ?
38
0
mare dezamagire pentru harsova.un om micinos ,betiv si fara caracter.a distrus multi oamenii iar pentru fericirea lui si a tovarasilor lui va continua sa distuga acest oras!
73
0
Dar ce, asta-i primar?
52
1
Acest primar caruia ii este frica sa mearga pe jos pe stazile orasului pe care il pastoreste este cel mai slab primar din istoria Harsovei !
77
0
gospodar poate la masa in ograda!
70
2
acest primar ramane cel mai bun gospodar pe care l-a avut Harsova pana acum
6
84
V-am ciuruit.
7
1
sunteti obsedati de nadrag si de cine va este frica nu scapati!daca candideaza nadrag va spulbera mai copii!coborati cu picioarele pe pamant si nu va mai imbatati!
39
8
Mezinul familiei Nadrag sau Agarici nu poti sa ne spui nimic de contractul cu groapa veche de gunoi de 110000 lei stai linistit fiule te VEGHEZ.
5
15
pentru toti care pupati curul primarilor si care traiti probabil in alta tara si care pentru o functie in primarie sau un cotract cu primaria jicniti cetatenii harsoveni care probabil vau votat se vede disperarea si frica de noile alegeri de la anul.dar stati linistiti ca ceea ce ati semanat ura,dispret ,batjocura si toate excrocheriile voastre ,veti culege in curand.Ionescule nici nu stii cat de mic ai sa fii!
88
9
De ce oare acest compartiment nu a functionat si pe vremea infractorului nadrag cum ii place lui Chirita sa l numeasca
10
42
asta inseamna o realizare a primarului? eu credeam ca plata taxelor si impozitelor este o obligatie legala a fiecaruia, iar de executarea celor rai platnici se ocupa compartimentul care are acesta obligatie.De cand isi atribuie primarul meritul ca a recuperat el insusi datoriile.
100
8
Mariana sa nu uite ce facea cu Gae acum 3, 4 ani eu nu uit ce am vazut si daca nu sari la cap o sa arat filmuletul la toata lumea.
19
2
Dia daca mai vad comentarii ca iti vad ip-ul sa vii la mine cu demisia.
10
8
Gurgu suge pula
13
1
Foarte bine. Felicitari! Indiferent ce spun carcotasii care sigur sunt si dintre nemultumitii pusi sa isi plateasca datoriile ati facut foarte bine. Am tigani vecini care dupa ce ati mers cu jandarmii la ei sa le vindeti casa au mers disciplinati si au achitat datoriile de milioane la primarie. Usor usor intra si ei in randul lumii asta daca nu vin din nou primarii fosti, care i-au lasat in pace pentru ca sunt masini de votat. Nu va lasati, mergeti pe acelasi drum. Toti suntem egali. Pentru asta aveti votul meu. Respect!
14
31
Adevarul e ca astia care va exprimati cu plm sunteti mai convingatori si aveti cel putin si un master. Nu cred ca s-a referit cineva la ce facultate a facut, ci la educatie, daca iti suna cunoscuta notiunea. Cand nu ai argumente, injuri, jignesti si iti bagi plm. Administratia nu o poate invata un analfabet ca tine, nu il ajuta intelectul. Dar greseala e ca sunteti bagati in seama mai mult decat meritati, astia cu plm. Deci ramai la colt pustiu, cu plm pe buze. Esti un smecher. Astia care am facut UMC, navigam pe bani frumosi ca sa te oftici tu, cu plm care astepti pomana, la mana intinsa.
16
11
Ionescu, Radulescu, Sora,Voicu, au falsificat,un proces verbal al femierilor ,prin inselaciune si abuz de incredere
93
12
Halal director economic are primaria daca a ajuns la concluzia ca impozitul poate fi incasat 102 % ?!?
37
12
Toti primarii fac parcuri si cam atat. Investitii in locuri de munca... 00
75
16
M-ati spart in plm cu lozinca aia ca primarul a fost premiant la scoala. Eu nu comentez realizarile sau nerealizarile primarului dar sa bagati in mintea idiotilor ca primarul a fost premiant la scoala ....... Si baiatul meu este premian, hai sa-l punem primar. UMC-ul il au 200 de persoane din Hirsova, un fel de Spiru Haret, facultatea plm . Este diferenta mare intre a fi bun la scoala si a fi inteligent, bun gospodar cunoaste ADMINISTRATIE si nevoile COMUNITATII. In rest, succes , votul decide cine este mai bun.
47
18
din pacate ionescu si compania lui de asa zisi prieteni fripturisti pupincuristi si prostaci pardon postaci de serviciu nu reprezinta decat o pagina trista din istoria orasului nostru.personal sunt dezamagit de toata activitatea acestora si abia astept alegerile din 2020 sa ne exprimam votul pentru un om capabil pentru functia de primar.dragi postatici pana atunci va doresc sa va hraniti in continuare din banul public prin contracte adresate cu dedicatii prin alungarea oamenilor de valoare gen dr.fricatel din spital si multe altele stiute foarte bine.ati facut mult rau acestui oras
116
19
Nu inteleg cum isi permit unele persoane sa injure si sa jigneasca in halul asta. Il cunosc pe Viorel de copil. Stiu ce familie are, stiu ca a fost un elev premiant si un om integru. E mult peste nivelul vostru de cultura si omenie . Cum va permiteti pramatiilor sa vorbiti despre un om in halul asta? Stiu ca a suparat multi ordinari din oras prin masurile lui dar era timpul ca cineva sa puna piciorul in prag. O sa ramaneti toata viata niste anonimi mancatori de rahat. Bine va face!
20
47
S-a luat taxe si impozite de la tigani? Poate asa se face procentul de 150 daca platesc toti locuitorii orasului, doar intrebam pentru un prieten
44
2
un oligofren terminat alcolic si dezaxat,ai sa mai pupi primar la pastele cailor
56
18
Cand vad toti analfabetii astia care comenteaza de zor ca niste cetateni onesti si stiutori, dar habar nu au nici sa scrie, nici sa se exprime, nici ce vorbesc, ma doare capu. Nu mai vorbiti in numele tuturor cetatenilor. Noi am vrut sa scapam de beici, gazari, duraci si alte specimene care acum se dau cu curu de podea. Nu va mai vrem inapoi nici pe voi, nici pe gasca voastra. Harsova nu mai priveste inapoi. O sa vedem ce e bun sau nu din ce face actualul primar, la sf celor patru ani, nu dupa doi ani. ii au stat cate opt si au facut cacatul praf. Prea va grabiti cu evaluarea.De ce va e frica?
25
39
Cum plm vine asta ? Adica dau in plus oamenii aia 2% ?
44
24
Ai luat banii fermierilor anticipat pe tot anul 2018 ampreuna cu sora ati distrus crescatorii de animale
103
23
Un primar cretin.Zero realizari.Corupt pana-n maruntaie,care s-a inconjurat de alti cretini corupti.Pacat de tineretea lor si de prostia celor,care mai cred in promisiunele lui false.
110
27
Cu caminul de batrani se mai aude a trecut atat timp cei care il au daca nu e in stare sa plece
75
0
Succes dnl.primar
30
75
Spor la treaba si sa va dea domnul multa sanatate
30
81
De ce ai marit pretul la apa? De ce ai marit taxa pe gunoi ?
50
23
Ai luptat pentru a aduce gazele sper sa nu ramana doar vorbe duti promisiunea pana la capat cu brio. Si mai mergi si tu pe jos prin oras sa mai asculti nemultumirile oamenilor de rand . Ati doresc succes anainte dar nu uita ca populatiea tea ales au crezut an tine ,ca ai crescut an acest oras
15
10
Felicitari domnule primar
33
71
CARE la ales DAR a fost cea mai mare pacaleala ne vrajeste cu stadionul si airoportul de 3 ani ca va fi ordine si liniste in oras cu sig cetateanului TOATE VORBE GOALE CA NU AI LOC IN CENTRU DE TIGANI CU DUBELE JAGOASE CARE MAI SPARG SI SEMINTE SA VINA MATURATOARELE SA FACA CURATENIE IN URMA LOR PACAT CA ESTI TANAR DOM PRIMAR AVEAI SANSE LA MULTE ALEGERI DA TE AI FACUT DE CACAO CU PROMISIUNILE FALA INCAPATANAREA SI ANGAJARILE PE CARE LE AI FACUT IN INSTITUTIILE PE CARE LE AI IN SUBORDINEA POH HAI KIRITA CAMI SERBAN
92
28
Toate comenturile sunt facute de trepadusii primaruluii. Asta inseamna ca le este frica de 2020
54
33
Si Chirita plange, plange.
29
1
Ba nu sugi pula Mariana Pele proasta
18
1
Muie nadrag
26
1
Ai dreptate. Ailalti de dinainte aveau burtile mari. Cu ce s-o fi hranit? Ce au papat?
31
2
Cand cineva prezinta niste realizari iar comentatorii anonimi se intrec in jigniri si acuzatii asa de ,,precise,, este evident ca nu sunt cetateni de rand. Sunt vesnicii nemultumiti care dupa ce pierd alegeri sau alte avantaje se ocupa cu dezinformari si denigrari. O sa va mearga la fel de bine cum ganditi. Saraci cu duhul si gunoaie ambulante.
35
27
Sa va dau cu jetul prin gura la aia care nu aveti loc de spalatoria mea. Si Tanase sa va dea la can...CIOC. sa va umfle botul de curve ce sunteti. Huooo hotilor. Dihaniilor ordinare.
40
87
Ce sa zica si Dia, Gurgu, Dan Violatorul consilier de soi si restul de ofticati care au in cap numai spagi, parandarat si hotii. Va roade invidia baieti!!! Mancati cat cacat vreti ca stiti sa latrati numai cu anonim. La spalator o sa ajungeti flacai. Numai unor hoti le sta mintea la hotii, asa ca ...vrem sa vedem cat de mult va duce mintea aia bolnava. Hai, mai turnati.
44
14
Tine-o tot asa stimata doamna
9
41
Ionescu de cand a venit la primarie CUMNATUL STACU ADUNA PRANDARATURILE DE LA TANASE, MATEI DE LA SPALATORIE, CHIOCARU, ANTONESCU, SILUAN...25% SE INTOARCE LA IONESCU
88
42
Esti cel mai slab primar din toate timpurile.
93
45

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272