REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Orban: Premierul îi va numi în funcţii pe cei care beneficiază de încrederea PNL

Orban: Premierul îi va numi în funcţii pe cei care beneficiază de încrederea PNL

Replica API 16 martie 2021 | 00:00 1236

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni, că premierul Florin Cîţu efectuează, probabil, nişte verificări "suplimentare" privind propunerile pentru diferite funcţii, dar, până la urmă, îi va numi pe toţi cei care beneficiază de încrederea partidului.

El a fost întrebat cu privire la nemulţumirile exprimate de senatorul Virgil Guran la adresa prim-ministrului referitor la faptul că nu face numirile de secretari de stat.

"În interiorul partidului, în cadrul Biroului Politic, sunt foarte multe puncte de vedere exprimate. Eu am convingerea că toţi reprezentanţii PNL care au parcurs etapele procedurale vor fi desemnaţi în funcţiile de demnitate publică pentru a putea pune în practică programul de guvernare", a spus Orban, scrie Agerpres.

În opinia sa, probabil, premierul doreşte să facă şi o evaluare personală privind aceste numiri.

Întrebat şi despre faptul că ar exista voci în PNL care susţin că prim-ministrul nu comunică suficient cu reprezentanţii USR-PLUS, Orban a răspuns că nu au existat astfel de discuţii în interiorul partidului.

"Poate sunt voci în USR-PLUS. (...) Nu a existat o astfel de discuţie. (...) Premierul probabil efectuează nişte verificări suplimentare şi, până la urmă, îi va numi în funcţii pe toţi cei care beneficiază de încrederea partidului. De asemenea, există şi proceduri, în unele situaţii trebuie propuşi de miniştrii din domeniul respectiv, în alte situaţii numirea nu se face de către premier, ci de către un ministru. Sunt diferite situaţii. Oricum, dacă vă uitaţi în ultima perioadă, aproape în fiecare zi au existat astfel de decizii de numiri ale reprezentanţilor partidului în funcţii de demnitate publică", a adăugat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum conteaza sa te bucuri de increderea partidului? Competenta ioc? Bravo sica! Am scris cu litera mica sica nu pentru ca nu stiu gramatica ci pentru ca nu meriti.
3
0
cei mai slabi guvernati de la revolutie si cei mai dresati conducatori care ai are romania fata de cei care ai comanda,vai de mama voastra daca ar stie ce prosti deveneati
4
2
De increderea PNL beneficiaza pesedistii si restul analfabetilor. Cu oameni de talia lui Horia Constantinescu, o sa mai fiti votati peste trei decenii, nu peste trei ani! Ati scos USLul de la naftalina.
5
2
coruptia si incompetenta nu mai ucid acum? mwie la toti hastagistii rezistenti, spalati pe criei si manipulati de afara!
6
2
Ludovic , o cam iei in guritza de la Florinel ! Prost cu media 4 ... dar te-a facut !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272