REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Orban: Se poartă discuţii privind îmbunătăţirea, flexibilizarea măsurilor de restricţie

Orban: Se poartă discuţii privind îmbunătăţirea, flexibilizarea măsurilor de restricţie

Replica API 16 martie 2021 | 00:00 1153

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că se poartă discuţii pentru flexibilizarea măsurilor de restricţie impuse în contextul pandemiei de SARS-COV-2.

Ludovic Orban

"A fost adoptată Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Ce este cuprins acolo va fi valabil o lună de zile. Sigur că s-au purtat discuţii şi se poartă discuţii, nu trebuie să neg, privind îmbunătăţirea, să spunem, a măsurilor, flexibilizarea măsurilor. Subiectul pe care l-am discutat, într-adevăr, a fost o nemulţumire exprimată de un coleg privind reintroducerea cazurilor din focare în calculul incidenţei ratei de infectare, care a mărit această rată de infectare, adăugând şi cazurile care erau în focare, adică în centrele de vârstnici, în centrele de persoane cu dizabilităţi, în zone în care nu este vorba de o transmitere comunitară. Asta este! S-a adoptat Hotărârea de Guvern. Hotărârea de Guvern este în vigoare", a spus Orban, la Parlament, după şedinţa BEx al PNL, întrebat dacă în privinţa restricţiilor în contextul pandemiei se schimbă ceva până la Paşte, scrie Agerpres.

Întrebat despre ce îmbunătăţiri a măsurilor este vorba, el a răspuns că "există întotdeauna discuţii pe tema aceasta".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu inteleg totusi de ce s-a reintrodul in calculul incidentei focarele, cand acestea nu sunt mijloace de infectare in masa. cred ca doar pentu a creste numerele!
1
1
Asta-i Shere Khan cu asta nu vom fi in siguranta niciodata. Kaa ne hipnotizeaza din doua vorbe cu toate tulpinile din jungla.ne hipnotizeaza zi de zi la tv.Mowgli se rataceste prin cuvinte in padure la tv.Pe Baloo il doare in pula de tot ce se intampla cu Astra Zeneca,nu ia nicio atitudine.Nu este sef de stat este un labar in padure.
2
0
Alcoolistule ! Negociezi tu ...
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272