REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ordin de protecție împotriva fostului iubit: 'Bag cuțitul în tine, fac pușcărie, dar știu că te omor!'

Ordin de protecție împotriva fostului iubit: 'Bag cuțitul în tine, fac pușcărie, dar știu că te omor!'

Replica API 2 decembrie 2019 | 15:46 404

sursa foto: ilcorrieredellacitta.com

Un bărbat din localitatea Ovidiu nu se poate împăca cu gândul că s-a despărțit de iubită, așa că a purces la amenințări cu moartea, crezând că așa va reveni în brațele sale. Numai că, s-a ales cu plângere la poliție și ordin de protecție împoriva acesteia, pe o perioadă de 3 luni.

Fosta iubită a fost într-o relație de concubinaj cu bărbatul timp de 6 ani, dar de o lună nu mai conviețuiesc împreună. Individul nu suportă gândul că s-au despărțit, așa că o amenință zilnic, din cauza lui era să fie dată afară de la serviciu, o caută atât la domiciliul acesteia, cât și la locul de muncă. La sfârșitul lunii trecute, pârâtul a venit la ea acasă și a făcut un scandal monstru, a strâns-o de gât și i-a spart telefonul. A amenințat-o că o omoară atât direct, cât și prin telefon, adresându-i cuvinte de genul „bag cuțitul în tine, fac pușcărie, dar știu că te omor”. În altă zi, la momentul în care femeia a ajuns acasă, ușa acesteia era plină de zarzavat, pe moment nu a realizat ce se întâmplă, iar apoi și-a dat seama că pârâtul făcuse acest lucru, acesta amenințând-o că „cum curge din ușă, așa va curge și din tine”. Cu o altă ocazie, fostul iubit s-a deplasat la locul de muncă al reclamantei în stare de ebrietate și a făcut scandal, reclamanta riscând să fie dată afară din cauza lui. Apreciază că bărbatul prezintă tot acest comportament din cauza faptului că dorește să se împace neparat cu ea. În urmă cu câteva luni, individul a vrut să arunce cu ulei încins pe ea. A sunat la Serviciul de Urgență 112 cu ocazia incidentelor relatate, dar întrucât pleca imediat după apel, nu mai aprecia necesară prezența organelor de ordine. Pe 27 octombrie 2019, cu ocazia zilei de naștere a reclamantei, pârâtul a vizitat-o pe aceasta și din nou a provocat un scandal, apelând la violență fizică. Și atunci a sunat la Poliție, dar pârâtul și-a luat bagajele și a plecat și atunci organele de ordine nu au mai venit.

Femeia a cerut ordin de protecție, nuami că fostul iubit a declarat în instanță că aceasta minte. El a declarat că, de când s-au despărțit, nu s-a mai întâlnit cu ea și nici nu a mai luat legătura cu ea. De asemenea, nua recunoscut aspectele relatate de reclamantă, precizând că fosta iubită stătea cu el pentru bani iar,a cum că nu mai are, l-a părăsit. Magistrații constănțeni nu l-au crezut, așa că pe 28 noiembrie au emis ordinul de protecție.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este protectia pe care statul roman o asigura cetatenilor platitori de taxe si impozite. Zero. O hartie buna de stres la cur. Dementul ala are dreptate, o omoara, face putina puscarie, scrie doua sau trei carti si gata, este acasa. Nimeni nu intelege nimic decat cand a ajuns intr-o situatie critica. Si atunci este prea tarziu. Dobitocul ar trebui sa fie localizat in permanenta cu bratara electronica si atunci nu mai minte nimeni. La multi ani!
8
2
Un dement care se crede stapan de sclavi. La beci cu el.
9
1
altul s a tinut si de cuvant, si nimeni nu ia facut mai nimic, legile sunt legi, merita incalcate in...copite!
1
1
CONTRACTU PREVEDE SI SEXU ORAL ,, DE ASTA SUNT PROBLEME.
3
5
Care e ma injosita?
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218