REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Organizația de femei a ALDE, proiect de anvergură cu Centrul de Transfuzii Constanța

Organizația de femei a ALDE, proiect de anvergură cu Centrul de Transfuzii Constanța

Replica API 26 octombrie 2018 | 00:58 444

Valeria Drăniceanu, șefa Organizației de Femei ALDE Constanța, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, ca dorește înființarea organizațiilor de Femei în toate localitățile unde au organizații ALDE. Până atunci, însă lucreaza la proiectul Biblioteca pentru toți, un proiect dedicat concetățenilor pasionați de cultură.

Astfel, vor fi amplasate doua biblioteci la doua sedii ALDE din Constanța.

"Începând din 3 noiembrie, facilităm constănțenilor accesul la cultură. Pot veni sa ia carti de la noi Cărțile sunt donate de membrii Alde”, a spus Valeria Drăniceanu

O bibliotecă se va regăsi si la Tuzla. De asemenea, organizația de femei s a implicat și intr_un proiect, în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Constanța. Pe 12 nov, membrii ALDE vor merge sa doneze sânge.

Proiectul se întinde pe un an de zile. Organizația de femei și-a luat angajamentul că va găsi, prin intermediul organizațiilor din județ, si alti donatori.

Pe 14 noiembrie, va merge pe un traseu bine pus la punct o ambulanță, cu medici și membri ai ALDE, în cadrul proiectului "Caravana sănătății prin prevenție". Programul este dedicat, în special, cetățenilor care suferă de diabet. Aceștia vor fi informați cu privire la această boală.

Menționăm că protocolul de colaborare dintre Organizația de Femei ALDE și Centrul de Transfuzii implică și posibilitatea ca donatorii de sânge să se înscrie și în baza de date a donatorilor de celule stem.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caricatura asta de tariceanu, gladiatorul lui dinu patriciu care a luptat pe viata si pe moarte pentru interesele lui dinu in preluarea Petromidiei pe doi lei...Hotii Hotilor! Pradatori si interlopi internationali!
1
0
Ce-a mai inceput ALDE tariceanu sa se distanteze de dracnea si psd! De ce oare?
2
1
Pe Ceti asta eu l am crescut, cu el faceam tranzactiile imobiliare..... prin strutinski omul meu.... ce bine a ajuns acum.... dar tot mie imi raporteaza. Vreau sa il fac sef la alde, cand ies din puscarie sa revin eu la alde
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272