REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

OVIDIU: A ajuns la puşcărie după ce a mers beat, fără permis şi cu autoturismul neînmatriculat!

OVIDIU: A ajuns la puşcărie după ce a mers beat, fără permis şi cu autoturismul neînmatriculat!

Replica API 27 martie 2017 | 00:48 392

Un bărbat din oraşul Ovidiu nu s-a lăsat pânâ nu a încălcat mai multe legi ale circulaţiei. A fost prins în urmă cu şapte ani în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, iar la puţin timp a fost depistat în timp ce conducea fără permis, deşi fusese deja condamnat pentru prima infracţiune. Nu s-a lăsat şi a continuat seria ileglităţilor. Iulian Vulpe, căci despre el este vorba, a mai fost prins în timp ce era la volan sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar pentru că nu s-a potolit a ajuns la puşcărie.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu, l-au depistat la data de 25.03.2017, pe Iulian Vulpe în vârstă de 33 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani şi opt luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Cel în cauză a fost escortat şi introdus în Penitenciarul Poarta Albă. Magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat în anul 2010 pe inculpatul Iulian Vulpe la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui autoturism neînmatriculat.

De asemenea, bărbatul a fost condamnat tot la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi la încă 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Judecătorii au decis contopirea pedepselor, pedeapsa stabilită în final fiind de 1 an şi 8 luni închisoare. Tot magistraţii au constatat că faptele deduse judecăţii au fost săvârşite în termenul de încercare stabilit prin sentinţa penală definitivă şi au dispus executatea pedepsei de 2 ani închisoare aplicată prin sentinţă pe care o adaugă la pedeapsa aplicată anterior, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 8 luni închisoare. De asemenea, bărbatul este obligat la plata către stat a sumei de 2.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia din Ovidiu mai multa miscare pe strada castanilor ! sos galesu! cioreas fara permis la greu.....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367