REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ovidiu Brăiloiu a fost condus pe ultimul drum. Mii de persoane în cortegiul funerar

Ovidiu Brăiloiu a fost condus pe ultimul drum. Mii de persoane în cortegiul funerar

Replica API 9 iunie 2017 | 19:53 400

Fostul primar al orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a fost condus vineri, 9 iunie, pe ultimul drum, de familie, prieteni, colegi și necunoscuți, care l-au simpatizat de-a lungul timpului.

Vremea a fost mohorâtă pe toată durata ceremoniei, iar ploaia nu s-a oprit deloc. La eveniment, apropiații au spus că ar fi fost 2.000 de persoane și câteva sute de autoturisme. Patru camionete de flori a transportat coroanele la cimitirul din Eforie Sud.

Slujba de înmormântare a fost ținută la Parohia Eforie Nord, Biserica Nașterea Maicii Domnului. Cei mai dărâmați, care nu și-au putut stăpâni lacrimile pe toată perioada procesiunii au fost tatăl lui Ovidiu Brăiloiu și fratele, Liviu Tit Brăiloiu.

Printre persoanele publice prezente la înmormântare au fost primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, Bogdan Huțucă de la Partidul Național Liberal, dar și membri activi ai vieții politice locale și naționale.

Reamintim că Ovidiu Brăiloiu, fost primar al orașului Eforie, a murit în cursul nopții de marți spre miercuri, în hotelul Ambasador din Capitală. Edilul ar fi făcut infarct, în timp ce dormea.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce animale de oameni sunteti!!!!! Nici la groapa nu il lasati!!! Sacalilor nenorociti... morti de foame si plini de ura...lepre lenese
3
1
Cata rautate sa aveti oameni buni acest OM sunt convins ca v a ajutat pe toti, cata disperare exista in voi.....Auzi ti Eforieni ca i ar distruge si mormantul ...sa incerce ca il gasim ....OMULE..daca mai esti OM si nu monstru..incearca sa fii BUN...nu te mai bucura de necazul altuia , ca ai sa ai acelasi drum cat de curad..
3
1
Dumnezeu sa-l odihneasca!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218