REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pădurar urban. Un bărbat din Constanţa a tăiat un copac... şi apoi a plecat cu el – VIDEO

Pădurar urban. Un bărbat din Constanţa a tăiat un copac... şi apoi a plecat cu el – VIDEO

Replica API 7 februarie 2017 | 08:08 331

Un bărbat s-a gândit că nu are rost să cumpere lemne pentru sobă și a dat năvală printre blocuri, în zona Casei de Cultură Constanța pentru a-și procura material lemnos din parc. Astfel, bărbatul a tăiat un copac și a plecat cu el ca și cum ar fi ceva normal.

Luni, 6 februarie, în jurul orei 10:00, un bărbat a enervat mai mulți localnici din zona Casei de Cultură Constanța. Acesta s-a apucat să taie un copac, aflat într-un părculeț din apropierea intrării artiștilor de la instituția culturală menționată. El a ignorat strigătele vecinilor care îl rugau să nu mai taie copacul. O femeie a precizat că individul a venit cu un fierăstrău de acasă și în câteva minute și-a tăiat două crengi mai mari dintr-un copac.

De precizat este că ruperea sau tăierea florilor, tăierea arborilor sau arbuștilor fără autorizație, tăierea sau ruperea crengilor acestora ori distrugerea scoarței trunchiului acestora, cu excepția operațiunilor de toaletare constituie contravenție la normele de întreținere și folosire a spațiilor verzi și a arborilor, parcurilor și a altor locuri publice. Nerespectarea legii duce la amendă de la 400 la 800 de lei pentru persoanele fizice.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu asa fac mereu . tai cativa copaci fara sa ma vada nimeni si stau ca boierul toata iarna. Stiu , acum o sa ma injurati , dar ganditi-va ca daca as lua subventie , as lua din banii vostri care munciti si care poate ca stati in frig. Asa eu dau spaga la gabori sa traiasca si ei , traiesc si eu si avand in vedere ca in fiecare vara cumpar si plantez cate 20 de copacei , traim si noi.
5
0
Tipul ar trebui bagat la puscarie,pt cata galagie a facut!! Jos PSD,hai PNL!
4
5
mergea la protest si n-avea batz pentru pancarta
5
2
poate vroia sa se incalzeasca ma ecologistilor samantzari
3
4
O fi auzit omul ca vine iar ninsoarea si o avea nevoie de foc . Bai stupizilor daca l-ati vazut de ce nu l-ati oprit de ce nu ati chemat politia sau alte autoritati stati si va uitati de la geam ca niste babe . Vreti oras curat faceti manifestatie la primar in fata luati- l de maneca si scoteti-l afara cu toata sleahta lui si aratatii mizeria pe care doarme cu PUTORILE lui
7
2
JOS GUVERNUL PENALILOR!
4
6
Sa il identifice si pus sa planteze 100 asta e rezolvarea
6
2
Si autoritatile fac la fel...
9
1
Astia sunt cei care cica " toaleteaza " spatial verde. Asa stiu ei sa faca. taie anapoda, ca-I doare la basca. Nu exista control, nu exista indrumare a unui horticultor, nimic. Orasu' lu' Fagadau voda.
10
1
si din parcul de la teatru , chiar langa beta sunt urme sa s-au taiat copacii din parc. dar cui ii pasa ?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218