REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz continuă să 'măture' din funcţii susţinătorii lui Turcescu. Goidea, înlocuit cu Zabara la municipiu

Palaz continuă să 'măture' din funcţii susţinătorii lui Turcescu. Goidea, înlocuit cu Zabara la municipiu

Replica API 18 februarie 2018 | 00:10 284

Continuă schimbările la nivelul PMP Constanţa. Florin Goidea nu mai este nici preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale, după ce, anterior, preşedintele de la judeţ, Claudiu Palaz, anunţase că îl înlocuieşte pe Florin Goidea şi din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), pentru a da ocazia şi altui consilier judeţean să muncească în cadrul acestei structure.

Goidea era preşedinte interimar de acum 2 ani la Organizaţia Municipală, iar de sâmbătă, 17 februarie, interimar a fost ales consilierul local Alexandru Zabara. Totodată,a fost desemnat şi un nou birou.

Referitor la Florin Goidea, reamintim că acesta este apropiat de parlamentarul PMP de Constanţa Robert Turcescu, adică persoană aflată în conflict în momentul de faţă cu liderul judeţean Claudiu Palaz.

A.C.

vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/consilierul-judetean-goidea-inlocuit-din-atop-il-pedepseste-pmp-constanta-345261/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De azi, sunt un fost membru pmp. Ma gadesc, sa nu mai acord nicio sansa manglitorilor , travestitilor si celor care ne fura sufletele .Am crezut ca faci lucruri bune...iesti din acelas aluat !!!
3
0
In Constanta nu a existat niciodata opozitie,si-au impartit tot si se au ca fratii..restul e cancan!
0
0
Cine poate gandeste logic. O sala aproape goala, 11 barbati si o singura femeie. Asta inseamna alegeri la partidul curului. Palaz ai reusit sa faci o gluma din partid, ai reusit sa faci Basistii adevarati sa nu mai voteze PMP in veci. Esti de laudat peste tot. Oaie machedoneasca beata. Huuuuo
2
0
Este de ras sa vezi ca un partid cu doi membri unul mai bolnav ca altul face atata valva ,ca vulva avea Udrea. Domnule Palaz, domn e la misto, ai reusit sa faci mana asta de oameni pe care ai avut-o sa se scarbeasca de tine. Ai avut oameni si ati ramas numai lichele. Numai unul si unul. Am plecat toti cand v-am cunoscut cu adevarat. V-am spus o data ce meritati. Ceea ce cereti mereu BECI
6
0
PMP anexa psd? Lingaii psd sunt postacii lui Palaz....
4
0
Sa fim seriosi dle.Palaz, dvs. omorati partidul...Aveti atitudine de dictator , si este clar ca nu veti mai avea girul votantilor. Prietenia cu PSD, ne este fatala la urmatoarele aleceri .Apropos , politica nu se face cu parul, ca nu suntem pe mosia dvs.
9
0
Pe amanta Ser Alina de la Costinesti cand o schimbi Palaz?Ti-a mancat banii partidului in campania electorala tinand pe casa un benar cu sigla PMP ! Oare nu te-ai intrebat de ce nu ati luat primaria punand-ul pe frati-sau Dorin Jeanu pe lista la primari ?A fost amanta primarului Cristea si nu putea sa-l saboteze ca a mancat ceva banuti si de la el fiind angajat la vremea aceea la scoala gimnaziala Mihai Eminescu si Afteer School pe post de pshioloaga fara studiile necesare facultate.V-a facut doamna pshioloaga pe amandoi dintr-o lovitura ca doar are stofa de presedinta PMP Costinesti.
4
1
Indiferent de schimbari nimeni nu mai voteaza pmp un partid mort pentru ca este aripa psd si unii au facut partidul de rusine sustinand psd .Inteleg ca mazare va facut pe toti milionari si iubiti psd .
11
0
Il cam copiati pe Dragnea,domnule Palaz,cine nu va impartaseste punctul de vedere,este maturat din functie.Halal democratie!
16
1
Ok, si ce ati dori de la noi, cei care am votat si la locale si la cj.pmp, sa sustinem psd ul ? Cum sa fie cot la cot cu psd ul Abdula si Negrici, cad in campania locala ne- au facut cu ou si cu otet . Ce rusine .... sa va denigrati colegii care v-au sustinut.Cum vom m-ai privii noi , cei care am alergat cu dumneavostra pe strazi.Sunt total desgustata ,de aceasta atitudine nu tocmai eleganta . Eram la masa cu dumnavoastra , cand ii spuneati lui Abdula ,ca nu va bagati pe deciziile acestei organiztii . Acum doriti , sa ne infratim cu psdeul ? Niciodata noi Basistii adevarati, nu v-om vota psd
14
0
ca oricum nu va voteaza nici pulea cu alba ca zapada voastra.
10
1
Ceasul a inceput sa ticaie! Tic-tac, tic-tac, tic-tac!
3
0
Abdulaua de la Eforie si cu Negrici sunt doar doi din consiliul ala fara valoare. Macar Abdulaua face fasole buna. De atat e buna
2
7
Ce de psd-isti dedicati lui palaz pentru sustinere....bai,voi credeti ca nu stim nasismele si cumetrismele din partid? lasati oamenii in pace...pmp nu inseamna palaz...a fost odata cand putere nu orbise...pacat de partid...la constanta 2 la suta...
11
0
Toti sunt interimari in afara de mine si asa vor ramane. Eu sunt seful suprem. Nu-mi spune mie Base ce sa fac. Am muschii mei. Asa am fost crescut si cine are ceva impotriva sa ma pupe in cut ca-i fac dosar penal
8
6
Nu va lasati pacaliti. Comentacul Ptr Palaz este de fapt chiar Palaz care nu stiecum sa se lege sa desfiinteze Eforie dna Abdula si Mangalia, Silistra.
13
3
Domnule presedinte poate va implicati si la Eforie unde Abdula si Negrici cei doi consilieri ai PMP sustin hotiile actualului primar! In atitudinea lor ca si consilieri locali nu se regaseste verticalitatea dvs sau a presedintelui Basescu!
11
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108