REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Palaz îi pune piedică lui Gheorghe: nu va fi votat pentru conducerea RAEDPP

Palaz îi pune piedică lui Gheorghe: nu va fi votat pentru conducerea RAEDPP

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:00 321

Începând din luna septembrie a anului trecut, Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa are un nou Consiliu de Administraţie, format din Cristinel Dragomir, Florin Gheorghe, Cristian Solom, Sorin Lucian Ionescu. Preşedintele acestui C.A. este Sorin Lucian Ionescu, în timp ce directorul general este Iulia Mădălina Moţăţăianu.

Încă de anul trecut, s-a tot discutat că Florin Gheorghe va deveni și director general al regiei. Numai că nu a putut să se instaleze pe funcție, de vreme ce mandatul Iuliei Moțățăianu nu s-a încheiat. Însă, după cum susțin aleșii locali de la PMP, orice tentativă de vot în Consiliul Local Municipal Constanța pe această temă se va lovi de votul negativ al opoziției. Situația a fost confirmată și de președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

Amintim, în acest context, relația tensionată dintre Claudiu Palaz și Florin Gheorghe. Gheorghe, fost membru PDL și UNPR, a încercat, atunci când a fost membru PMP, să preia funcția deținută în partid de Claudiu Palaz. Într-un final, Gheorghe a revenit la PSD.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Palas. Nu lasa prostu asta sa ocupe asemenea functie.Stiu ca esti drept si nu lasi un traseist sa faca blat cu faga pt sef la radpp
1
1
bai gheorghe tu ai auzit de SPAGA?bai da conformeazate si plateste ce mai astepti.chiar nu te ai prins care este miscarea NU DAI NU PRIMESTI!
1
0
un jeg palaz asta ! sa i bagam tot gunoiul din constanta in cur !
2
1
Motataianu si toata conducerea de pensionari in sistemul public de multi ani nu pleaca odata.motataianu este director de la terminarea facultatii.a fost nascuta sa fie director cu salari enorme.de restul nu vorbim.
1
0
Cristinel dragomir,nu are dosare penaleee,are cu akan o gramada de spatii,gen imperial,zodiac,sa bagat actionar pst tot,era un tarabagiu in piata tomis 3, si un turnator de alui nicusor.
4
0
PAI CUM SA FIE VOTAT II DOAR UN TRASEIST POLITIC CA SI TINE DE FAPT.AHTIAT DUPA BANUL PUBLIC FACATOR DR NIMIC SI ATIIT.
1
0
2 javre clar. Insa cred ca Palas la nesimtire si jigodism il intrece pe Gheorghe de departe. Adica javra nr.1 este clar Palas
12
1
Cearta intre mafioti. Intre timp s-au inventat armele, vreau de lucru
4
2
Il vrem pe Valentin Vrabie primar la Constanta
4
6
Cand vom avea in Constanta specialisti..Nu oameni pe pile
11
3
Motatoianu omul mafiei lui Radu Mazare tot acolo desi are zeci de plingeri si dosare penale?
12
0
Cine e Gheorghe asta ma, ca eu am auzit de Palaz dar asta cine e, un resapat de prin 7 partide , un securist care urmareste doar posturi pe la partide. Psd ul doar cu valoare 0 ca asta aveti
7
10
Un securist jegos
10
4
Cred ca a venit vremea ca si lui Palas sa inceapa sa i se puna piedici.
19
6
MOR DE RIS
12
0
prost la prost nu si scoate ochii
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272