REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Palaz, în inspecție la Murfatlar: gunoiul ASCUNS sub moluz. Colesniuc recunoaște că nu-i curățenie! VIDEO

Palaz, în inspecție la Murfatlar: gunoiul ASCUNS sub moluz. Colesniuc recunoaște că nu-i curățenie! VIDEO

Replica API 29 martie 2019 | 22:37 648

După ședința de consiliu județean, vicepreședintele Claudiu Palaz s-a deplasat la Murfatlar, la „Bisericile de Cretă”, pentru a se convinge dacă angajații muzeului au efectuat lucrările de igienizare, așa cum a susținut directorul Sorin Colesniuc în ședință. Palaz a transmis în direct momentul controlului.

”Vi se pare normal să lăsați mizeria asta aici? Dumneavoastră vi se pare că asta este curățenie?!”, i-a spus Palaz lui Colesniuc. ”Față de ce era aici…”,a răspuns directorul Coleșniuc. ”Nu față de ce era…Discutăm alte lucruri. Eu am vrut să preiau să fac curățenie și dumneavostră ați spus că e curățenie. Ați făcut din orgoliu?!”, l-a întrebal vicele. ”Nu. Nu știam ce urmăriți”,a răspuns Colesniuc. ”Ce credeați că urmăresc? Încerc să pun în valoare un sit”, a continuat vicele. ”Ați pus moloz peste gunoi. Nu faceți (n.re.d curățenie) de la 1 ianuarie, nu mai mințiți, am fost acum două săptămâni aici. Gunoiul ăsta vi se pare în regulă, că ați tăiat niște frunze este în regulă? ”, l-a întrebat Palaz pe cel răspunzător de curățenie, un instalator. ”Știu că nu e în regulă, dar n-am terminat. (...)Gunoiul ăla e de ani de zile acolo. Nu pot să fac toate astea în două luni. Sunt singur, car cât pot”, a replicat îngrijitorul. Întrebat dacă este gata sit-ul, îngrijitorul a răspuns că NU. ”Mie mi s-a spus că este gata. N-am avut timp să verific personal”, a mărturisit Colesniuc. ”M-ați mințit în ședință și ați încercat să mă dezinformați ca să mă puneți într-o situație delicată. Aveți un interes politic să nu mă lăsați să fac curățenie”,a punctat vicele CJC

Video:

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/circ-in-sedinta-cjc-pe-seama-bisericilor-de-creta-de-la-murfatlar-video-386584/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Campanie ...Hai la treaba toti sau vi se strica pantofii de lac cu care mergeti la sedinte
1
0
Stii cum sta treaba ma Palaz.Daca ai fi dat bani din buzunaru tau tot asa semnai pe NV sau daca vreai sa faci curat la tine in curte tot asa faceai te luai dupa mine care ti-am spus ca s-a facut deja curat.Panaramelor e bine sa fii sef pe bani altuia nu e asa?.
2
0
Ceva da cu virgula in toata povestea asta. A inceput campania electorala? Ce iL doare acum in fund cand ani de zile nu s a facut nimic acolo;Tot muzeul e vinovat ca nu are bani alocati de primarie? Vor mai trece 30 de ani sa se darame bisericutele alea?
5
0
Palaze, o sa ti se schimbe numele in Polaripalaz. Dar, gunoi la gunoi trage nu?
7
0
Pana la urma ce loja jindarita va sterge ultimile ruine de civilizatie geto-daco-traca. Poate vine dna-ul si face curat cu voi.
3
0
Palaz e o sluga PSDista
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272