REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Palaz, la încheierea mandatului lui Nicolaescu: "Rămâne un gâgă al administraţiei publice"

Palaz, la încheierea mandatului lui Nicolaescu: "Rămâne un gâgă al administraţiei publice"

Replica API 7 iulie 2017 | 00:32 505

Este de notorietate adversitatea dintre Claudiu Palaz, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, şi Adrian Nicolaescu, prefect (încă) al judeţului. Cum lui Nicolaescu îi încetează mandatul, urmând ca luni să fie învestit în funcţie un nou prefect - Ioan Albu - reacţia lui Palaz nu a întârziat să apară! "Este un prim gest corect şi bun al celor aflaţi la putere", a afirmat Palaz. "

"Noul Guvern a luat o decizie corectă prin numirea unui nou prefect în judeţul Constanţa. Pe Ioan Albu îl cunosc, este un bun profesionist. Şi, atâta timp cât este fiul lui Gheorghe Albu, pe care de asemenea îl cunosc, mai adaug că Ioan nu are cum să nu aibă un caracter corect", a mai declarat vicele CJC.

Întrebat ce îi transmite lui Adrian Nicolaescu la finalul mandatului de prefect, Claudiu Palaz a replicat: "Despre morţi, numai de bine. Rămâne un gâgă al administraţiei publice".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine comenteaza ,cel mai prost prefect care l-a avut Constanta si un mare infractor care a vandut terenul pt podul de peste canal 2mil eur
4
0
Cine ii acest Palaz care face asa afirmati cum ca dnl Nicolaescu ii un giga.Tre sa isi vada lungul nasului si sa mai lasa kktu sa manince si altceva.Un neica nimeni face afirmati sa ne amintim oare de vasnica activitate a acestui Palaz.Sa amintim ore si profesia acestuia de traseist.Daaa astazi ii pupator de baaas,factor de nimic.Dup ce traieste din ban public mai maniinca si kkt.Daaaa si afce face treaba de te doare muci.
6
1
Ce probleme are si Palazu mic?!?
3
0
Sa vedem cum o sa fii tu cand o sa ajungi la puscarie. Fetita care se apleaca mereu dupa sapun! Sper sa te intalnesti acolo cu Mazare, Constantinescu, Strutinschi, Capatana si alte jeguri penale ca voi. Sa aveti o sedere placuta acolo si sa satisfaceti sexual toti puscariasii dornici de fetite dragute ca voi!
4
0
Daca ala e "gaga", tu esti un kke !
4
0
Mai bine pleci si tu, maleficule. Asta iti doresc cu drag, sa ne lasi cu afuriseala ta...vai de capul tau
5
0
Ca si tine de altfel mai palas. Te-ai facut frate cu psd-ul ca sa ajungi la butoane. . Pacat ca electoratul e naiv.
6
0
Este un gaga din punctul de vedere al lui Palaz, atunci Palaz, din punctul nostru de vedere este cea mai mare nulitate politica si umana. Palaz nu are ce cauta in spatiul public, acest magot politic trebuie exterminat!
16
0
Pacsea de aua, bai tivichelule!
16
2
Un om de treaba, cu respect si bun simt.
15
4
O fi el un gaga dar tu esti un mare cacat, iorguletule
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272