REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Palaz pune presiune pe Ministerul Culturii pentru situl arheologic Cetatea Capidava

Palaz pune presiune pe Ministerul Culturii pentru situl arheologic Cetatea Capidava

Replica API 29 iulie 2017 | 00:11 371

Consiliul Județean derulează un proiect care presupune restaurarea, consilidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava.

În ședința CJ Constanța de vineri, 28 iulie, vicepreședintele CJC, Claudiu Iorga Palaz, a transmis reprezentanților administrației județene că “mingea” este pe teritoriul lor și că trebuie să urgenteze procedurile pentru ca proiectul să fie finalizat. Palaz acuză că proiectul este blocat, că există oameni de rea credință care fac niște jocuri murdare și le cere să-și prezinte scuze public. Totodată, Palaz ține să explice că administrația județeană și-a făcut treaba, iar “mingea este în terenul Ministerului Culturii”, cu precizarea că există o listă de nu mai puțin de 15 adrese pe care CJ Constanța le-a înaintat Ministerul Culturii și Comisia Națională Limes pe tema reabilitării și restaurării Cetății Capidava. El a precizat că ori se dărâmă ce s-a făcut până acum și se reia proiectul de la zero ori se va găsi o soluție.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palaz pune presiune. Cine ii acest Palaz in final. Cum un traseist politic care a prins iar ciolan pt 4ani.Se imbuiba din banul public.Si face daaaa facerar spume.
0
0
Cu alte cuvinte dorele merge si asa. O cetate reabilitata cu fier beton si bca. Destepti erau rromanii acestia manca-vas. La zid cu voi pungasilor.
0
0
pune presiune palaz pe un cacat cind da cu el in ventilator fiind foarte atent sa vada ce urmeaza.ma rupt la clitoris acest neica nimeni bugetat.
0
0
Ce betii tragem noi la Capidava de ani de zile nici nu stiti voi?...
3
0
lasati-l in pace ca e de-al nostru! Cipan de frunte
1
0
Pai atunci se pune intrebarea: de ce sustine PSD-ul in CJ? Stroe,Fagadau nu erau cu Mazare cel criticat?Raspuns:pt ca a avut si are interese plus .ca e nine sales fii cu cei de la putere
3
0
Ce isi pune in cap face ca este machedon daca era roman sau tigan ca voi nu era ce este astazi .Urmaresc cu atentie si interes munca lui ati uitat cine v a dezapezit pe cine a tras de urechi pentru gunoiul ne ridicat despre transportul inuman despre jandarmii pistolari despre salvamarii si scafandrii hotomani despre manariile lui Nicusor si mazariche despre cum psd au distrus edifiiciile monumentele istorice desprr hotiile de popi si nu mai scriu bravo Palaz da cu caracatita din CT de pamant .
4
2
Palaz pune presiune. Hai sa fim seriosi un neica nimeni un traseist un indragostit vesnic de banul public se da pe spate de cultura.Hai ca sintem de risul curcilor cu acest puator de basss.
8
2
Vicili palaz are apa pe strazi pana la buric si o arde cultural??
5
1
Sa nu-si inchipuie dl Iorga Palaz ca daca se baga in seama pe orice tema ca sa dea impresia ca se implica, ca se pricepe, vom uita tradarea votantilor de dreapta. Vine el 2020!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218