REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

'PALMARESUL' celui mai perseverent HOŢ din buzunare: 'Da, sunt hoţ, dar nu toate furturile din Constanţa sunt în cârca mea '

'PALMARESUL' celui mai perseverent HOŢ din buzunare: 'Da, sunt hoţ, dar nu toate furturile din Constanţa sunt în cârca mea '

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:00 349

Eliberat recent, prins de poliţiştii constănţeni

Eliberat recent, prins de poliţiştii constănţeni

Recunoaște cu nonșalanță că fură, dar le atrage atenția anchetatorilor că nu toate furturile din Constanța sunt în cârca lui. Este vorba de Memis Tasim, care a fost eliberat, la termen, din penitenciar, în vara anului 2018, iar acum a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii, fiind cercetat pentru mai multe furturi din mijloacele de transport în comun din municipiu.

În urma comiterii a trei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Este vorba de Memis Tasim, care, în perioada cuprinsă între 19 octombrie - 14 decembrie 2018, ar fi sustras unor pasageri care circulau cu mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Constanța, fiind vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 67 de ani, bunurile personale, respectiv un rucsac, un portofel și bani din buzunarul pantalonilor, creând un prejudiciu de aproximativ 1.300 de lei.

La data de 8 ianuarie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, după care judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Individul este o cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar în vara anului 2018. ”Condamnatul se va libera la termenul de executare a pedepsei, care va expira la data de 26.07.2018”, potrivit deciziei judecătorești din iunie 2018 a magistraților din cadrul Judecătoriei Medgidia.

”Da, sunt hoț, dar nu toate furturile din Constanța sunt în cârca mea!”

Amintim faptul că, în aprilie 2017, acesta a fost prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă bunuri din poșeta unei femei, în vârstă de 47 de ani, care se deplasa cu un microbuz de transport persoane (310), pe raza județului Constanța, aproape de zona gării. În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză a mai săvârșit două furturi în dauna altor două femei care se deplasau cu mijloace de transport în comun pe raza municipiului Constanța.

Și în anul 2016 a comis mai multe furturi din buzunare, la acea dată lăsându-se cu percheziții domiciliare. În urma cercetărilor s-a stabilit că a acționat cu mai mulți indivizi, toţi din municipiul Constanţa, și ar fi comis 6 infracţiuni de furt calificat, în perioada 7.10.2015 - 17.02.2016. Și în anul 2010 a fost condamnat pentru fapte similare, el declarând în timpul audierilor: ”Da, sunt hoț, dar nu toate furturile din Constanța sunt în cârca mea”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti cacatii astia de tigani ar trebui exterminati
4
0
De ce nu le puneti fetele aici sa ii vada lumea
1
0
moarte tiganilor !
3
0
mana dreapta nu mai are cu ce fura!
6
0
Inainte Ratc punea afise , fotografii cu hoti din buzunare se poate repeta domnule director , binenteles si cu ajutorul politiei nationale constanta care sunteti in bune relatii !!!
7
0
Nu sa se fereasca de ei sa ii znopeasca cu bataia si apoi sa vedeti cum o sa se fereasca ei sa mai fure!
6
1
nu e nevoie de poze, e un cioroi borat, ochios, cam 1.70 toti arata la fel. L-am vazut in 310 cum actiona, sta la bara langa usa si toti care urca sau coboara trec prin filtrul lui, are de obicei o haina trei sferturi si cand stai langa el sau treci pe langa el se preface ca se cauta in buzunare si baga mana si la tine. Daca simti si te uiti la el isi cere scuze si iti spune ca el cauta ceva in haina lui si intradevar el tine mana in buzunarul lui se misca f repede. Oricum trebuie sa fiti atenti, daca vedeti o cioara in mijlocul de transport tot timpul trebuie sa fiti cu ochii pe ei.
3
1
Asta e tara lui draganel, bubonel si veorica spaima limbii romane - rupi la buzunare si dupa cateva luni de relaxare moca iti da drumul
6
2
Memis asta fura de cand era mic si o sa fure pana moare, altceva nu stie sa faca, ce vreti sa munceasca ? In rest e o pizda care face bahaos, zbiara, tipa, se tavaleste pe jos, lesina, poate -poate scapa.
8
0
Are perfecta dreptate. Este inflatie de hoti,asta fiind doar unul prins.
4
0
Dati poze cu infractorii ca sa-I stie lumea, sa se fereasca de ei.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272