REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Până și pungile de unică folosință din dispozitivele pentru deșeuri canine au fost furate!

Până și pungile de unică folosință din dispozitivele pentru deșeuri canine au fost furate!

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:00 457

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, în urmă cu mai bine de o lună, autoritățile locale au achiziționat și montat 93 de dispozitive pentru deșeuri canine. Decizia vine în contextul în care și controalele realizate de Poliția Locală Constanța cu privire la deținătorii de patrupede s-au intensificat și au fost aplicate mii de amenzi proprietarilor care nu strângeau mizeria după câinii lor.

Drept pentru care, Primăria Constanța a investit aproximativ câteva sute de mii de lei în dispozitivele pentru deșeuri canine și le-a montat în special în parcuri, pentru ca proprietarii de câini să folosească gratuit punguțele de unică folosință.

Numai că, la scurt timp după montare, angajații municipalității au constatat că ... au dispărut pungile de unică folosință! „Coșurile au fost goale până acum, asta după ce, imediat cum au fost montate, au rămas fără cele 20 de mii de pungi, destinate strict proprietarilor de animale, pentru strângerea mizeriei lăsate în urmă de animalele de companie. De această dată, punguțele au fost inscripționate, pentru ca locuitorii să știe care le este scopul.

93 de dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine au fost amplasate în parcuri și pe aleile de promenadă din oraș.

Facem un apel către locuitori să folosească noile pungi doar pentru colectarea deșeurilor provenite de la animalele de companie”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa este romanul locuiesc in madrid si aveam coleg de munca binenteles roman care tot asa fura pungile sa-si puna mancarea la pachet la munca tinand cont ca o punga daca o cumparai era 3 centi si daca mergeai pe strada 100 -200 de metri era imposibil sa nu gasestimarunti 1 eura cumpara 30 de pungi dar sa strice ca asa suntem noi obisnuiti ne trebuie nu trebuie sa-l luam sa fie acol
0
0
Au furat si cacatii de caine.
3
0
e un sat de tigani la marginea romaniei ..ce pretentii sa ai la astia
3
0
pai ce tot ies astia in strada ca vor schimbare ca nu ai cu cine . si nici ei instigatori nu ar iesi daca nu ar fi platiti sa faca asta . in constanta poate sa se construiasca zeci de fabrici ca muncitori tot nu o sa vina la munca . orasul e plin de gura casca prin mall prostituate aici sau pe afara tentative de pesti , deleari de droguri si copii de parinti de bani gata care si au facut averea de prin retrocedarile lui mazare , recuperari de tva de la cereale si fier vechi . Nimeni nu prea vrea sa munceasca asa ca ce va mirati de educatie ca se fura pungile de rahat . Tm Cj Ar IS next levl
7
0
Degeaba.....in acest oras plin de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
5
0
Cand va zic ca nu exista natie mai jegoasa ca romanii sariti toti patriotii poulii de cur in sus!
5
2
O sa vedeti shaorma invelite in respectivele pungi.
6
0
Le au ciordit hodorogi aia PSD ISTi care umplu de cacat trotuarele cu cainii lor comunisti pekinezi
6
2
Initiativa e buna. In Bucuresti exista de mult timp, dar e bine ca a ajuns si la marginea tarii, la Constanta. Foarte multe pungi au fost adunate de machidoni, pentru ca machidonimea sa poata vinde in continuare branza, zerul si alte asemenea din caseriile detinute de Babu si Fagadau. Oricum, gradul de cultura si civilizatie al constantenilor este la un nivel extreme de scazut, chiar si pentru un oras port rau famat, numai fite fara acoperire, un oras in care si cei care trebuie sa apere legea sunt niste agramati si hoti de doua parale. Adunatura. Toata Tulcea, Babadagul, Ceamurlia sau mutat
13
1
La romani daca e gratis poate sa fie si un rahat ca e bun acolo,la ceva.Le-au luat posesorii de animale,sa le foloseasca la cules rahati din casa!De ce trebuie sa platesc aceleasi taxe si impozite ca posesorii de animale pt.care Primaria a achizitonat cosuri de gunoi si saci pt.animale?
6
5
Oras bogat. Are de unde... Hi hi.
4
1
de ghiolbani, si au luat babele pungulete sa le foloseasca la piata
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212