REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Papa Francisc şi-a cerut scuze pentru gestul făcut la Vatican: „Mi-am pierdut cumpătul. Am dat un exemplu prost”

Papa Francisc şi-a cerut scuze pentru gestul făcut la Vatican: „Mi-am pierdut cumpătul. Am dat un exemplu prost”

Replica API 2 ianuarie 2020 | 01:43 460

Papa Francisc şi-a cerut scuze miercuri, 1 ianuarie a.c. pentru că şi-a pierdut cumpătul atunci când o femeie a vrut să-i strângă mâna iar Suveranul Pontif a lovit-o peste mână, scrie Le Figaro, potrivit site-ului stiri pe surse.

"De atât de multe ori ne pierdem cumpătul. Asta mi s-a întîmplat şi mie. Îmi cer scuze pentru exemplul prost pe care l-am dat", a declarat şeful Bisericii catolice.

Imaginile cu Papa Francisc care a reacţionat iritat, lovind energic mâna unei credincioase, după vecerniile din ultima zi a anului 2019 din Piaţa Sfântul Petru, au fost urmărite de mii de ori pe reţelele de socializare. După ce a strâns mâna mai multor copii în faţa scenei Naşterii din Piaţa Sfântul Petru, atunci când a vrut să plece mâna Papei a fost apucată cu fermitate de o femeie care a vrut să-l tragă către ea. Iritat şi cu chipul îndurerat, Papa Francisc şi-a tras mâna şi a lovit de mai multe ori braţul femeii. Papa, în vârstă de 83 de ani şi care are dificultăţi de mers, şi-a continuat turul menţinând distanţa faţă de credincioşi.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai avea putin nebuna si ii smulgea bratul , a fost normala reactia papei . Din prea mult bun simt si modestie si- a cerut scuze .
7
2
Papa ca Papa, dar sa-l vedeti pe Papu !
4
1
De ce oare, acest gest al Papei, este unul normal!? Pentru ca la ei, anormalitatea a devenit normalitate. Sa schimbi Crezul, sa mai pui niste legi, dupa cum te taie capul, la Decalog, sa inventezi un Purgatoriu!!!! Da, este un gest de normalitate. Sa vezi, acum, oamenii de bine, cate scuze ii vor gasi!!! Bine ca nu a facut-o IPS Teodosie, atunci sa fii vazut...
5
1
Mai sunt si nebuni sau nebune din astea. Cand te apuca, parca vor o bucatica din Papa.. Sunt obisnuite babele cu moastele. Numai ca asta este inca viu.
5
2
Pai, e frumos mai papa? Exemplu de urmat ? Sau nu facem ce face papa?
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272