REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Parcă ar locui în PEȘTERI: periferia orașului, FOCAR de INFECȚIE!

Parcă ar locui în PEȘTERI: periferia orașului, FOCAR de INFECȚIE!

Replica API 6 martie 2020 | 09:20 1372

Nu mai este de mult un secret, faptul că există un deficit uriaș al lipsei de educație în diferite zone ale orașului Constanța.

Așa se face că, în fiecare zi, zeci de kilograme de gunoi menajer, dar și alte obiecte de uz casnic, sunt aruncate la marginile drumurilor, pădurilor, însă numai în zonele special amenajate în acest sens, nu au fost plasate.

De o bună perioadă de timp acest lucru se întamplă în cartierul Palas, mai exact pe strada Crișului. Deși, societatea care se ocupă cu ridicarea deșeurilor a amplasat câteva containere pentru rezolvarea situației, în urma sesizării problemei, locuitorii continuă liniștiți să arunce pe langă acestea, lucruri de care nu mai au nevoie cum ar fi PET-uri, plastice, chiar și gresie și faianță, dar și bucăți de carămizi și BCA. Aducem din nou în discuție faptul că bunele maniere și grija pentru natură nu sunt îndeajuns discutate în centrele de formare, iar proiectele de informare împotriva poluării nu sunt transmise repetat pentru a determina populația să respecte natura și nu în ultimul rând, pe ei.

G.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar stii ca spitatul este in administratia primariei? Ieri in consiliul local le-au aprobat fonduri pentru materiale sanitare. Politia locala ne amendeaza pentru un chistoc si o legatura de patrunjel, pentru jegul din oras pe cine amendeaza?
0
1
Foarte corecta observatia!
1
0
La Mangalia e la fel,la fosta baza de receptie si la balta la iesirea din colonisti e dezastru de gunoaie de la constructii.Politia locala e lipsa totala,consilierii si primarul din C-ta,nu au nici o treaba cu Mangalia.
0
0
polaris plateste replica pentru reclama !
2
0
Mergeti in curte la spitalul de infectioase sa vedeti ce mizerie este.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212