REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.6° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.6° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Parcare cu 320 de locuri, amenajată între străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic

Parcare cu 320 de locuri, amenajată între străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic

Replica API 11 septembrie 2020 | 21:18 8179

Au fost finalizate lucrările de marcare și numerotare a celei mai mari parcări amenajate anul acesta în municipiul Constanța. Proiectul de anvergură a dus la reconfigurarea totală a zonei delimitate de străzile Ștefăniță Vodă – Dionisie cel Mic.

După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.

„Vorbim despre un proiect amplu derulat de Primăria Municipiului Constanța prin S.C. Confort Urban. A fost practic amenajată de la zero, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Parcarea începe de pe strada Dionisie cel Mic și continuă către strada Ștefăniță Vodă unde a fost amenajată și o buclă de întoarcere pentru autobuzele CT BUS care deservesc linia 44”, a precizat Daniel Vlăescu, șef serviciu tehnic S.C Confort Urban.

Amenajarea parcării rezidențiale a presupus o serie de lucrări complexe de drumuri. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile ce delimitează noile locuri de parcare. Echipele Primăriei Municipiului Constanța execută în aceste zile ultimele lucrări de amenajare a trotuarelor și aleilor de acces în parcare.

Locuitorii din zonă pot depune cereri online la adresa parcari@primaria-constanta.ro, pentru închirierea unuia din cele 320 de locuri de parcare.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cei ageamii care habar nau este parcarea celor care locuiesc la blocurile adiacente bai hahalerlor ny e ceva pentru scos ochii este un plan care dateaza dupa timpul lui mazare asa ca mucles
0
0
Fagadau corupt ! Mai , Rapace decat Mazare ...!
2
1
Cea mai mare prostie pe care ne-o baga pe gat jegurile care ne conduc!Parcari fara chirie fratilor!Parca sunt niste morminte!Zilele trecute am avut nevoie de medicamente pentru copil si nu am gasit nici un loc liber sa pot parca!
4
0
Autoritatea competenta sa publice locurile vacante pentru a fi inchiriate ca sunt tarani care nu mai platesc de ani de zile si se cred stapani pe leea lor
1
0
Primaria a facut parcare ptr.cei de H.Coanda.In spatele cimitirului au venit au astupat groapa jumatate,de aicea nu vin voturi .
2
0
Orasu arata din ce in ce mai bine Fagadau primar
4
10
o sa apara un bloc langa parcare.sigur100%
3
0
Le-a trebuit 6 luni sa construiasca aceasta parcare si ma intreb in cat timp o vor construi pe cea din spatele cimitirului Anadalchioi, Acolo au astupat gropile de la fostele garaje cu gunoi.
6
1
de ce nu licitam locurile de parcare? de ce se transmit precum mostenirile ?
5
1
Un loc de parcare va costa in jur de 150 de lei pe an , ca si pana acum... Ce va mai place shaorma cu de toate !
6
3
Cred ca niste pomisori erau binevenite, macar pe margine.
8
2
un loc de parcare acolo dupa alegeri va costa 1.500 lei pe an ! De ce nu spuneti asta oamenilor ? Fira-ti ai draku de hoti cu primaria voastra de hoti si farisei !
18
1
De ce nu s-a facut o parcare supraetajata ? In loc sa incapa320 locuri, ar fi incaput 1000!
15
2
320 de comori pentru henri coanda
23
1
E bine sa parcati acolo ca vin negrii din Henri Coanda ca e aproape.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389