REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PARCARE DE BIZON, la Urgența Spitalului Județean Constanța! Range Rover, parcat în locul ambulanțelor!

PARCARE DE BIZON, la Urgența Spitalului Județean Constanța! Range Rover, parcat în locul ambulanțelor!

Replica API 4 ianuarie 2019 | 02:11 504

Un bărbat cu cetățenie americană, după cum ne-a sesizat un cititor ”Replica de Constanța”, a găsit de cuviință să-și lase mașina în gangul din fața Unității de Primiri Urgențe, în locul special destinat ambulanțelor care aduc pacienți la unitatea medicală, întrucât... se grăbea pentru că ar avea mâna ruptă!

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța este foarte aglomerată zilele acestea, este forfotă, iar ambulanțele nu mai prididesc să aducă pacienți din toate colțurile județului.

În aceste condiții, joi după-amiază, 3 ianuarie a.c., în jurul orei 17,00, gestul unui bărbat de a-și parca autoturismul, un Range Rover, chiar în gangul din dreptul intrării în Urgență a pus în încurcătură cadrele medicale.

Bărbatul, care are cetățenie americană, și-a parcat autoturismul, după care a intrat repede la Urgență, ignorând solicitările agenților de pază de a muta mașina pentru a nu încurca traficul autospecialelor de la Ambulanță. Acesta a refuzat, însă, justificând că „se grăbește”, pentru că ar fi avut o mână ruptă.

Bărbatul a mutat autoturismul după aproximativ o oră, după ce a fost amendat de Direcția Generală Poliția Locală Constanța. Bărbatul a primit o sancțiune contravențională în valoare de 290 de lei și 2 puncte de penalizare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Makidon spurcat multa muie de la toti romanii voua si la familiile voastre de ciobani analfabeti si hoti.
0
0
dupa ce ca pute a branza de la distanta , mai au si fomfleuri, veniti de la coada mioarelor, auzi american e doar machedonu de lascu, unu sau celalat dintre frati , cat despre pizza , mai nasol decat la scoica nu gasesti in oras
2
1
Il injurati toti , dar va duceti la scoica ca flamanzii si mancati ! Ar trebui sa va dea flegme in pizza ca sa fie mai gustoasa , poate data viitoare va abtineti de la comentarii
0
0
In America era un ospatar rupt in cur, iar acum dupa ani de evaziune de-a dreptul nesimtita, e mare patron. Educatie zero, nesimtire cat casa, toate caltatile subspeciei de ciobani din care provine.
0
3
poate american din ala albanizat si dat cu un strat de rrom obligatoriu, ca asa vin escrocii astia. Nu e mult pana la ziua sapunului.
2
2
Daca facea asta in America sugea pula.. il punea jos si il aresta pe loc.... aici isi permite si aia de la paza nu au comentat nimic in fata lui deaia au tupeu toti jegosii astia cu bani ca e lumea proasta
8
0
Sunt machidon insa Lascu a gresit. Mi e rusine ca a machidon in situatii in care meltenii de genul asta ne fac de cacat. Esti un muflon afemeiatule.
7
4
cum nu s-au jucat nici cu betivul ala de l-a omorat pe teo peter. Hai, mai rasfirat ca si in Vest e la fel, cei puternici isi taie partea lor, doar ca se face mai cu perdea, iar prostul de rand e mai indobitocit.
4
1
Bai nenorocitule,golanule!
1
0
Amenda de ochii lumii ! Cand au vazut poitistii cu cine stau de vorba au lasat-o mai moale. Doar este patronul Lascu de la Restaurantul Scoica .Ce daca are cetatenie americana nu trebuie sa respecte legea s-au sa suporte rigorile legii ?Are cetatenie ca a fugit pe timpul lui Ceausescu dar este si traieste in Romania,tara tuturor posibilitatilor !
11
0
o amenda de 10.000ron ar schimba ceva ?
13
1
Daca s-a dat drept cetatean American ,nu era dm Stere nici dm Mitica,era fratesu din State,dar nimic nul scuza,cu o asa greseala,si dm Mitica e c-am dur din orice privinta,cand futea cate o palma la un bucatar s-au ospatar tremura tot personalul.
7
0
Alba nezule, n-ai somn sau ai dat o tura prin tarla? Te roade grija de cei care v-au primit din mi la?
6
1
Baibaiatule, Primaria da amenzi intre 600 si 1000 RON pentru parcare neplatita sau depasita ca timp pe locurile alea cu SMS, iar nenea asta doar 290 RON, adica 145 RON in 48 de ore? Ceva nu merge.
11
0
E naiba american ! Daca facea asta , un soldat american , cantonat la Kogalniceanu , deja ii canta sorcova , Politia Militara , sigur asta . Aia nu se joaca . Masina este a unui autohton , aflat in transhumanta .
5
3
Atatea pule in frigider nu a avut el niciodata . Poate sa duca si in america sa isi faca rezerve . Romanu cand este afara se conformeaza cand vine in tara isi da haina de om civilizat , civilizatie impusa si isi iea haina de prost , de cocalar , de smecher , de mare barosan si se CACA in dum de prost . Asta este natia asta . Natie de prosti si de natangi . Mai rasare cate unu care ne incurrajeaza , ne face sa avem speranta ca nu suntem chiar atat de prosti dar din pacate cei mai multi sunt bata sau dau cu bata in balta .
13
2
Eu am un golf cu jante de x5 casetrofon si eleron din bazar si boxe de la combina si asta e motivul pentru care nu ii suport pe oamenii cu bani Dar o sa o dau pe fica mea la produs si o sa imi iau a6 2004 facelift 2016 si o sa parchez masina pe heloportu de la Spital iar cainele de rasa il leg in camera de nou nascuti de la spital
2
11
Asta e gradul de cultura al machidonilor. Nu ne roade invidia. Nu avem nevoie de bani ciorditi. Vrem sa dormim bine noaptea. Voi sunteti avari si fomisti. Si needucati. Spuncaciunilor.
30
2
Bag pula in toti makidonii.
27
5
Jeg de om.
27
0
besi in mortii matii!!!
19
2
ma nebunilor ca e Lascu patronu de la scoica...figuri pe ei
19
3
Se pisa pe voi asistatilor atarnatori. Specie de slugi romi hoti si koorve
6
33
daca era in America si il aresta, platea cautiunea si iesea. Voi o dadeati pe mai la produs ca s iti trimita pachet. daca ii lua masina , folosea alta, voi nici masina nu aveti sa va confiste garda. injositilorrrrr
2
30
Nu va mai luati de machidoni borati ca mine.
25
6
Si ce trebuie sa faci pt 100 de dolari? Intreb pt o prierena.
7
0
Venituri din activitati comerciale fara acte pe la si pe langa Scoica.
19
3
Daca el a putut, inseamna ca puteti si voi voua va e frica de amenda ... Daca era in alta tara ii ridica masina ... si autoritatile au vina pt 250 lei daca as avea o situatie de urgenta as faceo si eu.
9
2
Cam asta e nivelul de educatie al poporului roman. Un astfel de specimen ne vorbeste apoi de cat de bine merg lucrurile in America ca el stie cum e acolo si este si scarbit de sistemul medical romanesc care ii pute. Ca el sunt foarte multi astfel de romani adevarati. Daca parca asa la usa unui spital american ii rupeau animalului si mana cealalta.
41
2
Ne roade invidia ca unu care pute a cacareze de oaie se crede american. In America era arestat pt. asta. E bine asa, bai pastor de mioare ??
32
4
E masina lu dom Stelica, patronul de la Scoica. E un om de treaba, imi da cate o suta de dolari de fiecare data cand vine pe la mine. E un dulce!
26
4
hhhrtyh tewrterter
1
0
Un handicapat mintal cu asa parcare nu putea fi decat machidon sau cioara borata.
47
3
Nu stii cand ai nevoie de ambulanta...
10
1
Va roade invidia ca machedonii se descurca si isi fac treburile dupa bunul plac. Faceti si voi la fel! Fiti si voi americani sau Brazilieni sau francezi ce vreti voi!
7
65
Un jegos ordinar si infect . sa il manance viermii de putregai ordinar
31
6
De cand Lascu e american? E un makidon jegos care a ciordit la.greu....si sa ajuns mare filantrop. Moarte tiganilor si makidonilor.
62
5
Oare pe unde a intrat Ce face firma de paza
45
1
ba rumanilor, ba saracilor, v-o dam prin gura la ce ora vrem. Ma pis pe ambulanta voastra si pe milogul de Badescu. Natie de sclavi ce sunteti.
8
63
De unde plm american? E make getbeget! E a lui Lascu. Sunt curios, la urgenta la triaj a asteptat ca orice muritor de rand? As vrea sa vad procesul verbal sa credem ca l-au amendat. Caracter de meltean autohton care daca v-a vandut pizza cu ciuperci se crede miezul din ...
54
9
Nesimtirea unui machedon e depasita doar de gradul sau de incultura. Din cioban nu faci domn, decat dupa multe generatii.
77
4
Un machidon prost ,care se da american ...ha ha ha.
73
4
americanii fie ei negri sau albi te omoara in tara ta si nu raspund nici macacar pentru ca au trecut pe acolo,de asta nu-i bine sa traesti intr-un bantustan american,nici in imperiul roman autohtonii nu erau asa de injositi
21
4
Daca tot e cetatean american ,in America sigur nu indraznea sa faca asa ceva
46
1
Cand e vriticat primar de ce refuzati sa adaugati comentariul ?????
16
0
Este o bariera mare...si un prost doi de la zip care stau de umplutura la intrare
41
0
Unii sunt mai egali decat altii!Daca puneau o bariera pe acolo,ce era?
33
0
Lascu de la scoica
53
2
TZIGAN ALBANEZ.. CE SA II CERI..
51
4
Aadbdbdhdbd
9
0
Acesta este un om deosebit. Caracter de nota 20. Bine ca l-am luat de la pnl navodari. In curand ii facem si carnet de membru
6
36
Ce american e makedon
59
4
Un oier care a uitat de unde a plecat!
65
3
Pizza cu parizer, numai la scoica, specialitatea casei.
72
3
cacatu de lascu care are gunoiul de scoica,machidoni basiti
83
4
Un machidon imputit , il stiu aia fin neam
66
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212