REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Parchetul General cere ajutor pentru identificarea femeii care a aruncat un bebeluș la groapa de gunoi!

Parchetul General cere ajutor pentru identificarea femeii care a aruncat un bebeluș la groapa de gunoi!

Replica API 5 ianuarie 2019 | 00:00 269

Parchetul General a transmis, vineri, un mesaj prin intermediul căruia solicită ajutorul cetăţenilor pentru identificarea mamei al cărei bebeluş a fost găsit mort, în data de 30 decembrie, pe o bandă de sortare a gunoaielor din localitatea Dragomireşti Vale, judeţul Ilfov. (VEZI ȘI: https://www.replicaonline.ro/bebelus-gasit-mort-la-groapa-de-gunoi-377300/).

Din primele cercetări a rezultat că pe corpul bebeluşului au fost identificate leziuni produse prin lovire cu corpuri dure.

"Constatările preliminare ale medicului legist sunt în sensul că nou-născutul provine dintr-o naştere la termen, care nu a fost asistată medical şi prezintă leziuni traumatice complexe produse prin lovire cu/sau/şi de corpuri şi planuri dure. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în vederea identificării şi prinderii autorului faptei. Având în vedere aria mare, raza Sectorului 1 Bucureşti, unde ar fi putut fi abandonat nou-născutul, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor necesare soluţionării cauzei şi al identificării autoarei faptei, vă solicităm sprijinul în mediatizarea cauzei. Pe această cale, rugăm cetăţenii care cunosc detalii care ar putea să conducă la identificarea familiei nou-născutului să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată în mesajul transmis de Parchetul General.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta n-au ascultat-o? Asculta politicieni ca de acolo ies spagile...
0
0
Si daca il dadea la casa de copii si de acolo ajungea la proxeneti insemna CE? CA SOCIETATEA SI BISERICA SI-AU FACUT TREABA, CA AU SALVAT DE LA MOARTE O FIINTA CA SA O CONDAMNE CA CHIN? ASA DIN GURA TOTI SUNT SFINTI SI AU O PARERE EXTRAORDINARA DESPRE MARINIMIA LOR DAR CINE ISI POATE ASUMA SA CREASCA UN COPIL FARA SA FIE UN JOB LA STAT CA ASISTENTII MATERNALI? UN OM ESTE MAI MULT DECAT O BUCATA DE CARNEARUNCATA IRESPOSABIL IN LUME!
1
0
Elena era pe asta al 2lea il facuse cu gardianul transexual din cusca Costa Rica
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212