REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PARCHEZ CA UN BOU... pe trotuar, în centrul Constanței!

PARCHEZ CA UN BOU... pe trotuar, în centrul Constanței!

Replica API 31 mai 2019 | 01:01 604

În centrul Constanței, trotuarele nu sunt pentru pietoni, ci au fost de mult transformate în parcări pentru autoturisme. E drept, și legislația rutieră permite staționarea sau oprirea autoturismelor pe trotuar, dar cu respectarea unor reguli și anume lăsarea unei distanțe corespunzătoare, pentru a nu fi blocat traficul pietonal.

Pentru șoferul unui Mercedes S- Klasse, legislația rutieră nu pare să aibă prea multă valoare, a sesizat un cititor al „Replica de Constanța”. Acesta a parcat autoturismul impunător pe trotuar, la intersecția străzilor I.G. Duca și Cuza Vodă, forțându-i pe pietoni să meargă pe carosabil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prietenii mei datorita penisului meu micutz nu pot sa va satisfac decat cu limbi in funduletz si pe curve in pasarica le spal precizez ca mi-l introduce pana la refuz ca sa pot trai si eu k ce sa fac e grea viata chiar daca esti sifon cu legitimatie marci stie ce zic .. Si eu il am pe fratimiu la rutiera si imi las carutza pe unde apuc
0
0
Oamenii secolului XXI din ce in ce mai bolnavi, alimentati din ce in ce mai prost si activitate fizica din parti. Radiati de peste tot, stau cu telefonul in mana non stop si isi cresc sansele de a dezvolta cancer fara sa stie. Folosesc masini ca si cum ar fi jucarii negandindu se cat de mult rau fac oamenilor prin poluare. Lumea e indreptata spre autodistrugere toate pentru comoditate. Asta e involutie, nu evolutie.
2
0
Cand a fost construit orasul,nu se stia ca tot omul va avea masina.Pe urma,sistemul de organizare a circulatie cu majoritatea strazilor cu sens unic este folosit in orasele din lumea civilizata,nu si la noi. Constructiile noi se fac fara a se avea in vedere nevoia de parcari si sosele cu mai multe benzi,din cauza ca avem cretini la conducere,votati de oameni ,,destepti?,,. Da,poti sa parchezi ca un bou unde ai avea si alte alternative,insa doibitocii bulibasi ai urbei si ai tarii ne fac sa fim ceva mai inghesuiti dar veseli si sa ne certam intre noi,in loc sa-i luam la p.la pe barosanii labari
2
0
Daca esti pampalau si nu stii ce inseamna placutele aditionale de sub indicatoarele rutiere macar taci dracului din gura!
0
0
Saracule nu ai bani sa dai pe un loc cu plata
3
0
Bai Mda eu am model.mai nou ca bosorogu tau si tot nu ma umflu asa ca voi parvenitilor
9
0
Azi mi am luat copilul de la scoala 12 lasandu mi masina pe soveja am.zis sa ma iau aer si am.vazut cum femei cu copii in carut pur si simplu fac slalom printre masinile care circula regulamentar pe strada hasdeu pt ca pe trotuar erau parcate masini ok nu sunt locuri de parcare inteleg ca sunt sofer dar sa ti urci tot cazanul pe partea pietonala e golaneala de ordinari! O parte jos si o parte pe trotoar sa treaca si femeile.astea fara sa le.fie frica sa nu fie lovite cu copii on carut!
9
0
Mai rau ! Este ginerele lui nicu craciun
5
0
Si ca e schiop !
5
0
Bat pariu ca nu e medic, si ca nu are decat liceul terminat. Si ca vinde ochelari scumpi fraierilor
8
0
Sa ne pupici la gaoz - Dl. BULA
11
2
Are curaj sa ma amendeze careva ? Asa gandesc si eu ca am Mertan care da muie la toti.
5
7
Pe unde sa mai parchezi boule de ziarist!
7
7
nimic nou sub soare. asa se parcheaza in toata constanta. ce ? va ofticati ca voi nu aveti bani de asa masina !?
13
18
Parchez in parcarile facute de mafiotii pesedei Mazare si Fagabou ha ha ha
16
6
Unde sa parcam masinile in acest oras fara parcari si stalpisori pusi pe mangle ? Pana si Palaz parcheaza pe trotuar Sub podul lui Palaz? Sus pe steagul lui Palaz? unde sa parcam? Faceti dracului locuri de parcare idiotilor
28
9
mare stiri
11
9
venit in fuga de la spital unde a baut o cafea si repede la privat sa scoata banu. s-a schimbat ceva dupa psd? se pare ca nu...
9
2
Este masina patronului de la SWD.
8
1
Ce fel de medic oftalmolog este, daca nu vede ca locul de parcare este un trotuar destinat strict circulatiei pietonale ?!....
17
4
Bine macar ca a suit-o pe trotuar si nu a lasat-o in mijlocul strazii cu avariile aprinse...
11
5
@ 12:46...minte are destula , fiindca are masina foarte scumpa !! Este decat : indiferenta pura , fata de semenii lui . Oricum , lumea nu mai face miscare . Pentru majoritatea oamenilor , mersu pe jos a devenit un moft . Din pacate.
20
3
Este masina medicului oftalmolog! A parcat langa grajd !
15
2
Se poarta parcatul pe trotuare..
13
2
MAI IN FATA PE STALP CHIAR EXISTA UN SEMN CU RIDICATUL MASINILOR PARCATE AIUREA, IN ALTE CAZURI POLITIA LOCALA ABIA ASTEAPTA SA TE PRINDA SA-TI TRAGA O AMENDA.
19
2
pacat ca nu are minte
14
2
B-962-EYE...este Boul cu S-klasse
32
4
Unde-i politia locala? Si de ce nu faceti sensuri unice? Lasati trotuarele pentru pietoni!
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212