REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Părinți disperați: PARC din Constanța COTROPIT de MAIDANEZI!

Părinți disperați: PARC din Constanța COTROPIT de MAIDANEZI!

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:21 586

Din ce în ce mai mulți constănțeni reclamă că, din nou, câinii maidanezi pun stăpânire pe municipiul Constanța! Din nou parcurile și parcările din municipiu sunt pline de haite de maidanezi, spre disperarea constănțenilor.

Duminică, 9 septembrie a.c., un părinte constănțean, cititor al cotidianului „Replica de Constanța” ne-a semnalat că a numărat nu mai puțin de 11 maidanezi în parcul din cartierul Poarta 6, unde ieșise să se plimbe cu copilul său. „Eu eram cu copilul în parc. Dar îți este frică deja să mai ieși prin parcuri, unde nu găsești decât mizerie și maidanezi, dovadă a nepăsării administrației locale față de cetățenii ei!”, a afirmat Andrei V., cititorul care ne-a transmis și fotografiile realizate în parcul respectiv.

În timp ce părinții reclamă înmulțirea haitelor, iubitorii de animale reclamă cruzimea autorităților în modul în care sunt strânși câinii și ținuți în adăposturi. La rândul lor, reprezentanții administrației locale spun că angajații Serviciului Public de Gestionare a Animalelor Abandonate realizează frecvent acțiuni pe raza orașului pentru strângerea animalelor cu potențial periculos. Imaginile surprinse – atât duminică, 9 septembrie a.c., cât și cu alte ocazii, în parcuri și parcări, în mod special – arată că acțiunile nu sunt suficiente!

F.B.

Citește și: FOTO. TERORIZAȚI DE MAIDANEZI! Câinii au pus stăpânire pe parcarea Auchan Sud!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iubitoarele de animale din poarta 6 ce isi plimba canii la ora 7 si le aduc mancare cainilor le rog sa i ia acasa si sa iasa in lesa cu ei. Iubitoare de javre
4
1
Degeaba vorbim de ce trebuia facut, de ce indatoriri are proprietarul, ce pedepse trebuie sa se aplice si ce sanctiuni administrate. Un lucru e clar: sunt maidanezi, sunt in haita si pot deveni foarte usor agresivi. Intrebarea e: ce facem cu ei? Nici nu ii putem duce intr-un mediu absolut odios si sa ii lasam acolo sa putrezeasca. Totusi, suntem fiinte cu constiinta, nu roboti. Nu stiu, astia, autoritatile, care de fapt si de drept trebuie sa se ocupe de asta... sa gaseasca ei o solutie. Sa-si faca treaba!! Nu sa stea sa asfalteze tortuarele din cartiere si sa reduca locurile de parcare!
1
2
Iubitorii de animale au grija sa isi sterilizeze cainii. Haita din "parc" este rezultatul oamenilor fara educatie care isi lasa animalele sa se inmulteasca si dupa arunca puii pe unde apuca.
4
1
nu e vina cainilor ca sau inmultit, e vina noastra ca nu ii sterilizam le e mai usor sa abandoneze pui
6
0
CAINELE TREBUIE CIPAT. SI RASPUNZI PENTRU EL . CEILALTI LA FABRICA DE SALAM
1
5
Mesaj privat pe facebook pentru felatii la domiciliu
1
3
un articol tendentios. orasul PUTE de gunoaie, mizerii, oameni fara capatai, aurolaci, drogati. nu avem spatii verzi. dar avem blocuri si malluri. nu avem soatii de joaca pentru copii. in care parc sunt maidanezi? sunteti realisti? NU AVEM PARCURI !!!!!!
9
0
Ce naiba incepeti iar cu bietele suflete.Cine este de vina cine abandoneaza ??Cretinul om care nu mai are nici un pi de compasiune.Au muscat pe cineva sau care e problema celor care au postat???
4
4
Dar ca va puneti progeniturile sa se cace si sa se pise unde va vine cum e? Dar ca umblati prin flegmele si mizeriile facute de toti educatii cui ii reclamati? Dar ca va rupeti masinile pe ulitele C tei unde va plingeti? Dar dar ca sunt cartiere intregi neasfaltate in municipiu unde reclamati? Si nu trecem la altele mai grele !!! Ca mijoacele de transport in comun in care nu ai siguranta, in care ti se lipsc mainile de jeg, etc etc etc
9
0
gigi, aia care sunt cinofobi au suferit traume in copilarie,asta cu iubitoarele de caini frustrate nefutute e o afirmatie fara baza spusa de unul care face laba des, complexat de halul in care arata. cat despre replica, o fituica care scrie pt un mic si o sarma in plus
4
0
Din javre se pot face manusi, clei si ingrasaminte.
4
5
Cum drq va ataca doar pe voi astia care nu iubiti animalele?
6
6
La noi umbla a lu Vancu seara in trust la stadion cu o haita de maidanezi care sunt cam agresivi,Pol. Comunitara se face ca nu vede,rusine!
7
4
Dar de cei care stau la marginea parcului si beau ca niste cocalari, cu muzica tare zi si noapte, pe ei nu ii reclama nimeni
12
0
Asta e parc? Arata a pustiu... bietii catei... halal de persoana care a reclamat.
14
5
Sa mearga ONG urile sai adune. Ca reclama peste tot sub pretextul ca le pasa. Nu zic adevarul ca de fapt daca strang altii cainii ei raman fara subventii. Se vede cat le pasa. Sa mearga acolo iubitorii de caini care tipa toata ziua. Unde sunt iubitorii de caini. De ce nu i ia sa i ingrijeasca
5
7
sa le dea politia locala amenzi la maidanezi..
5
6
Javrele apara alte javre. Si-au avortat copiii, dar iubesc javrele.
12
11
Gurita ma mii voastre cu primaria voastra de 2 lei. Puneti ba mana si fiti seriosi. Luati dracu exemple de la alte orase. Impertinenti si hoti ce sunteti. Prosti si lasi.
10
3
Mai comentati mult de cainii ca va rezolva Fagadau problema construind niste blocuri.
10
2
Fagadaule ia aduna cainii din parc si tranteste un bloc, ce dreq! nemultumitului i se ia darul!
10
1
Ha ha ha , pai nu i e rusine ???? Ieri NU STIA PRIMARIA CATE PARCURI ARE CONSTANTA ??? DAR SA LE INTRETINA ???? AASTA VA. E PROBLEMA , cateii??? PAI CINE BAI I A ARUNCAT UNII CARE NU I AMENDEAZA LEGEA CARE AR TREB CA FIECARE DERINATOR DE CATEL SA L STERILIZEZE! Animalelle nu au nici o vina !!!!!! IAR DE ADAPOSTURI , DOAR DRACU' ar trebuii dus acolo !!!!!!
12
5
Aici va avea loc nunta principelui nicolae cu maria rinder.Si trebuie sa fie cu multe catele.
3
2
La Bucuresti au disparut de mult toti maidanezii. Ba chiar si din comunele vecine, cum e Berceni. La Constanta de ce nu se poate? Trebuie doar adunate niste potai, nu construit un metrou.
17
11
Iubitorii de animale sunt cei mai vocali, dar nu fac nimic. Doar stiu sa jigneasca. De ce nu va ocupati voi de animale? Unii caini sunt periculosi si pentru copii si pentru adulti. Iubiti mai mult animalele decat pe oameni.
19
8
pe bune??ca locurile alea jalnice 2-3 cate au mai ramas arata a camp parasit nicidecum a parc.sa fim seriosi.Fagadau.nu ti-e rusine?sau nu ai asa ceva?
20
3
cine pula mea se mai plimba in parc la poarta 6 , s-au inmultit maidanezii ca toti cocalarii fac gratare cu mici si bere si s-au aciuat la mancare
21
5
eu am vazut o cireada de copii galagiosi in parcul tabacariei
11
9
Legea obliga proprietarii sa sterilizeze si inregistreze cainii. Cainii sunt animale domesticite si depind de bunavointa omului. Omul e rsponsabil de soarta lor. Nu cotropesc ei nimic sunt abandonati si abandonul trebuie pedepsit conform legii. neamurile proaste nu respecte legea nu sterilizeaza si abandoneaza. Vai de ei de caini aruncati fara apa si mancare. Cine e de vina? pentru prost cainii iar omul destept stie ca oamenii sunt de vina. Nu se doreste eradicarea acestui fenomen nedorit ca niciun om normal nu vrea animale pe strazi. Se fac miliarde din asa zisa gestionare a problemei.
21
4
Parc tabacarie mazare la vandut de la city pana in zodiac usr se judeca sa nu construiasca bloc
21
2
Sa iti tii copilul in lesa
13
12
Sa va muste si voua copiii, iubitori de animale ce sunteti! Luati-i si iubiti-i in casa! Hingherii ce pazesc?
18
20
Ia la muie
17
6
Uita te pe unde calci data viitoare!!!! Oamenii ar trebui sterilizati sa nu se mai inmulteasca dobitocii!!!
28
14
Mars fa cu cainii tai cu tot! Aduna-i la tine in casa! Toate frustratele nefutute de nimeni iubesc caini si pisici! De ce tre sa calc eu in rahat de caine cand ma plimb pe strada! Cati caini ati sterilizat iubitorilor de caini?
24
28
Alte subiecte nu aveti ziar de rahat....cu cititori pe masura
23
18
si ce afc cainii, bozantov? sunt pasnici.. sa iti misti fundul sa scrii despre lagarul din Ovidiu nu esti in stare..
22
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218