REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Parlamentare 2020 - Ciolacu: PSD o să fie primul partid; PNL - al doilea, apoi USR la mare distanţă

Parlamentare 2020 - Ciolacu: PSD o să fie primul partid; PNL - al doilea, apoi USR la mare distanţă

Replica API 5 noiembrie 2020 | 00:00 1222

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor fi pe primul loc la alegerile parlamentare şi vor negocia cu celelalte partide, cu excepţia PNL, pentru a obţine o majoritate în Legislativ, dacă va fi cazul.

Marcel Ciolacu

Întrebat, la DC News, cum vede rezultatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie, Ciolacu a răspuns: "Sunt optimist şi cred că PSD o să fie primul partid după vot. PNL va fi al doilea partid, aşa consider eu, apoi USR, la mare distanţă, chiar dacă acum se vehiculează anumite lucruri. Noi am luat hotărârea de a nu mai face sondaje de opinie o perioadă, mergem pe sistemul cu focus grupuri şi să vedem ce îi interesează mai mult pe români, nu neapărat scorurile electorale ale partidelor".

El a afirmat că, dacă PSD va ieşi pe primul loc la alegerile din 6 decembrie, dar nu va avea majoritate parlamentară, va negocia cu celelalte partide, cu excepţia PNL, pentru obţinerea acesteia cu scopul de a intra la guvernare.

"Vom negocia crearea unei majorităţi. De ce am făcut un program de guvernare? Avem soluţiile necesare de a intra la guvernare. Vom vedea cum va arăta viitorul Parlament, ce partide vor avea reprezentanţi şi vom intra în negocieri şi în discuţii, mai puţin cu PNL", a explicat preşedintele PSD, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD o sa fie primul partid de puscariasi dupa atatea furaciuni.
0
0
Orice, dar USR sa dispara, Sa ii ia stapanul lor Macron in Franta
0
3
Ti-ai pierdut simtul ratiunii.
4
3
cat de disperat si bolnav psihic poate fii acest tigan- in mintea lui bolnava considera ca prin ancorarea catorva medici- ce si-au dat arama pe fata- situatia financiara personala- a dus la aceasta decizie. Eu zic, si sunt mai mult decat convins ca acesti criminali isi vor primii, pe data de 6 decembrie, ceea ce merita- desfiintarea
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212