REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PARODIE: BALADA SALARIILOR NESIMȚITE de la STAT. VIDEO

PARODIE: BALADA SALARIILOR NESIMȚITE de la STAT. VIDEO

Replica API 15 februarie 2021 | 00:00 4849

Ideea că salariile din sectorul public sunt prea mari față de cele din sectorul privat, a născut multe controverse, în mediul politic. Idee bazată pe o realitate statistică, dar și pe documente făcute publice, care atestă că salariul mediu din sectorul public este într-adevăr superior celui din privat. Deși este o realitate crudă, pentru cei mai multi dintre noi, iată ca alții fac haz de necaz și reflectă în versuri fericirea unui angajat la stat.

Uite cea mai tare parodie după melodia "Dar-ar naiba în tine, dragoste"! Autoarea îl are ca personaj pe Găinușă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai tasu lui gainusa a fost primar la maneciu de care apartine si statiunea cheia si poate chiar intamplator pensiunea gainusa de munte a astuia unde preturile sunt pe masura privatilor amarati nu a bugetarilor sic e facuta pe un teren din cheia, deci dupa ce iti ridici afacerea pe sprijin de la buget vii si latrii la bugetari sictir ma!!! mai stim cazuri!
1
2
Bravo BADE BAGA BALADE SARACIA NE ROADE k pe DABIJA PE CAREL FUTE GRIJA!!
4
1
HUOO , CIUMA BUGETARAAA !!!
13
13
latra si canta balade, hotii fura si fac dreptate.
7
5
promisiuni deserte ne pricepem si suntem cuautori! le vom simtii tare de tot in toamna cand se vor coace!
7
6
asa si ce vina au medicii ca idiotii tai de la putere au inchis spitale ca sa le tina pentru covid? si o condamnare pentru evaziune fiscala asa cum e la americani as fi de acord!!! sa vedem atunci cum mai latra asa zisii privati!!!
14
11
Pt maxima corectitudine, as baga 25 de ani de inchisoare fara alta posibilitate de atac pt orice act de evaziube sau munca la negru! In plus, ar trebui sa stiti ca angajarea la stat este pe baza de concurs, deci daca inveti poti sa te angajezi oriunde
8
14
sa va ganditi si la medici pe melodia asta! intra la aceeasi categorie pentru zecile de mii de lei incasate si prezenta la munca de la stat ce tinde spre 0.
9
6
brava mai gainusa n-ai facut mare lucru ca si bugetar dar a iesit bine,nu ca porcul de huidu care grohaie in continuu la carcotasi dar fara valoare,o mai da el ceva gaze dar nu se simt la tv
13
7
Visul oricarui angajat din privat este sa munceasca la stat. Dezbinarea este totala. Tineri vs batrani, privat vs bugetar, femei vs barbati, credinciosi vs atei etc. Dezbina si stapaneste. Este total adevarat faptul ca mare parte din bugetari sunt platiti DEGEABA si sunt extrem de aroganti. A sosit vremea curateniei generale!
22
7
Ciorba reincalzita. Dezbina si condu. A conduce inseamna a face ceea ce ti s-a spus sa faci. Altfel dispari. Cine nu are batrani sa-si cumpere. Voi ii exterminati. Cine nu are carte si sanatate dispare. Si asta se doreste cu disperarea impotentului.
9
5
90% fac evaziune si fac afaceri cu STATUL . Machedonii nici macar CAS-ul propriilor angajati nu il platesc ! Iar la privati se fura motorina din rezervoare la greu ... pt ca angajatul este platit mizerabil de catre patron !
23
6
Salutari de la Zmarandescu!
9
3
ca ei muncesc foarte mult cat plimba o hartie toata ziua intre tigari si cafele.
28
13
Nu este o parodie , este realitatea.
28
12
si gasca lui de borfasi,escroci si mincinosi au dus la dezastru Romania...mai de vandut portul Constanta si CEC ul
25
20
handicapatilor!! mwweeeee pnl usr!!!coruptiaucide
31
26

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108