REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronul de la Pink Cats, CONDAMNAT pentru PROXENETISM, vrea liberarea CONDIŢIONATĂ

Patronul de la Pink Cats, CONDAMNAT pentru PROXENETISM, vrea liberarea CONDIŢIONATĂ

Replica API 11 mai 2021 | 23:04 5872

Claudiu Giorson Belecciu a fost condamnat la 8 ani de închisoare, în anul 2017, pentru proxenetism, într-un dosar în care au mai fost implicaţi o profesoară de la Colegiul Mihai Eminescu, un poliţist şi un fost jandarm. Gruparea din care făceau parte racola minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator era Claudiu Giorson Belecciu. Se pare că lui Claudiu Giorson Belecciu nu îi prieşte la închisoare, el depunând, la data de 7.04.2021, o cerere de liberare condiţionată. Din cauza refuzului cererii, acesta a depus o contestaţie la această hotărâre, care se va judeca în data de 31 mai.

Salon de masaj, paravan pentru prostituţie

Un scandal sexual uriaş s-a stârnit în 2014, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu (la acea dată), Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau, conform anchetatorilor care au întocmit dosarul penal, pioni importanţi în gruparea infracţională, care racola minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Treburile erau, conform oamenilor legii, bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Cine este Claudiu Giorson Belecciu

Claudiu Giorson Belecciu a fost săltat de oamenii legii din Constanţa, miercuri, 29 martie, în timp ce dădea un interviu. Furios din cauza pedepsei de 8 ani de închisoare, care i s-a părut nedreaptă, acesta a anunţat că se va arunca în aer, cu tot cu maşină, în faţa clădirii instanţelor. Introdus în Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-şi executa pedeapsa, celula sa a fost păzită în permanenţă deoarece bărbatul a spus că se va spânzura.

Claudiu Giorson Belecciu

Citește și Proxenetul care ameninţa că se aruncă în aer, sub monitorizare la Penitenciarul Poarta Albă

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1 telefon cu 4 cartele pe olx,il voia pentru fata de la receptie masaj sa nu raspunda la mai multe telefoane ci la unul cu 4 cartele,adica erau atunci ,vodafone,orange,cosmote si digi,mi a dat 100 lei pe el,era made il china tel,mi sa parut baiat bun,mirosea tare a parfum barbatesc,mi a zis ca e patron la salon masaj,din poza vad ca e el,CIUDAT CAND VORBEA AM VAZUT CA NU AVEA CATIVA DINTI,oare ce patron e asta m am gandit,de nu are bani sa si puna dinti
3
0
Il pazea dreaq! Putea sa-si puna streangul de gat de o mie de ori. Teatru ieftin! Gibonu se iubeste prea mult.
3
0
Gioarsa trebuie pusa la munca silnica pe viata !
6
0
idioti! trebuia sa lase gioarsa boccie sa-si puna capat zilelor! un parazit in minus!
6
1
La ce moaca are baiatul sigur a ajuns si el sa presteze masaje erotice la penitenciar; dupa fapta si rasplata
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108