REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Patronul de la plaja Dacica a intrat în BELELE mari cât casa

Patronul de la plaja Dacica a intrat în BELELE mari cât casa

Replica API 16 mai 2020 | 16:24 31757

Patronul de la plaja Dacica a făcut-o lată! Acesta a mers la Parchet, intrând în clădire și amenințând cu un cuțit. Astfel, bărbatul, fiind vorba de Iulian Vitcu, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cauză, să se ia măsurile legale ce se impun.

Iulian Vițcu

Amintim că autoritățile s-au aflat vineri dimineață, 15 mai, pe plaja Dacica din Faleză Nord pentru a pune la pământ alte construcții ilegale.

Operațiunea a început în urmă cu câteva zile, atunci când ABADL a constatat că mai multe beach baruri de pe plajă au fost amenajate ilegal.

Somate fiind, celelalte localuri amplasate pe plaja din Faleză Nord s-au conformat însă administratorul acestuia a sperat până în ultima clipă. Vizibil nervos, acesta a a încercat să „o dea la pace” cu reprezentanții autorităților prezenți la fața locului însă fără succes.

Condamnat cu suspendare, în trecut

Ulterior, se pare că a încercat să-și facă iar dreptate, intrând în clădirea Parchetului cu un cuțit.

Menționăm că Iulian Vitcu este un cunoscut afacerist de la malul mării și nu este la primul conflict cu legea.

Spre exemplu, în 2015 a fost condamnat, cu suspendare, pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.

Citește și:Marea DEMOLARE continuă! Alte beach baruri de pe plajă au fost puse la pământ. VIDEO

Liliana IONIȚĂ, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate mai si ganditi un pic! Poti sa-ti faci si minune arhitecturala...dar nu pe plaja! Fa-o in gradina mati! cratima o pui unde vrei...
0
0
Eu iau spaga si apoi cer demolarea constructiilor ilegale, e legal ce mi place mie, alianta usrplus fara hotie
0
0
vitcu dana, sora jigodiei lulu, ia bani nerambursabili,cu lopata de la primarie, an de an si face spectacole in parcuri, in care joaca toata familia ei. HUOOOOOO
2
1
un barbat adevarat
0
1
bouarul alameste mai degraba patron peste onpubela de gunoi.Toate gunoaiele sint circiumari simpatronii ulii!ue ba,jos pesede!
4
2
stai sa vezi acum ce condamnare isi ia de la procurori
8
1
Cei doi vitcu folosesc studente carne de tun
9
3
totusi , ptr ca ii pupi in cur de mult timp , mai nimerit este sa le sugi si pula ptr ca tot le iei apararea... hai sictir cu tzaranii tai !
11
2
Baai oameni buni .. e bun si zooomu.. ca e condus de baieti buni.. romani.. cinstiti.. nu fac marlanii.. platesc tot.. au afaceri de succes si le au din munca lor.. daca nu au autorizatii sa le scoata repede ca bola de la ape e nebun.. ai demoleaza!
11
3
toti care mancati cacat de zoom, apreciati si faceti diferenta intre o cocioaba mizera si un lucru facut cu bun gust.In toata lumea exista asemenea terase unde oamenii se simt bine, numai la noi toti haterii muisti ca voicomenteaza.Ioane, fa ce ai facut si pana acum si pisa-te pe toti retarzii invidiosi care nu au ce face si scriu mizerii.
12
16
Afacerea cu plaja dacica este a prea-spagarului Teodosie ,el este doar la inaintare.
14
2
era plaja dacica a lui ma.sa?de cind si pina cind?tupeu de borfas,trebuie legat si demolat tot ce este pe plaja,e impotriva legii!
21
0
plangere penala impotriva lui zoom ! numai asa se poate rezolva !
15
3
Si zoom pe cand demolarea . Au disperat cartierul cu muzica in weekend , suni la militie , militia ii suna pe ei , dau muzica mai incet si dupa te amendeaza pe tine
19
4
Am facut numeroase reclamatii la112 si de geaba ,nu putem dormii noptile din cauza muzicii date la maxim . Nu noi am construit casele linga barurile lor ci ei au construit langa casele noastre , sper sa fie si un procuror care sa poata face ceva dreptate si sa ne putem odihni noptile cu geamurile deschise Barul lui Palaz este cel mai zgomotos si nesimtit ,sper sa I se dea foc in cele din urma .
27
1
Ptr. Latrai SI limbisti , habar nu aveti cat bine a facut SI face acest om SI Cate familii nevoiase ajuta an de an SI Luna de luna
7
34
Decana facultatii no name care acrediteaza nulitati cu diploma de la facultatea care e sub scoala profesionala ca valoare.Decana care gaseste contracte pentru curvele lui Osolos de la Total Dance Center si pe care le -a legitimat cu diplome sa nenoroceasca alti copiii.Alte fete,prospatura pt mentorul lor spiritual Gigi Osolos,alte fete traficate
23
1
La Costinesti ..discoteci pe plaja sau Seful de la OPC ii protejat ..
13
4
Dar constructia penibilului comat, in 2019, avea autorizatiile necesare?
14
2
Poate aflam cui dadea bani ca sa il lase acolo. Banuim noi dar daca spune asta va fi circ mare!
18
1
Dar cand a functionat toata vara trecuta, cum de nu l-a controlat nimeni ???
33
1
il scapa teodosie, prietenul lui. poate o parte din bani ajung chiar la preasfantu
22
6
Nu tin cu nimeni. Nu cunosc pe nimeni. Daca nu ai autorizatie, pentru ce vociferezi? Cum de ai tupeu sa edifici constructie, definitiva sau temporara, daca nu ai primit aviz? Cine te crezi, cine esti? merita sa treaca cu buldozerul peste constructie, in timp ce te afli in ea, boule!
41
2
Sa-i fta o condamnare acum ca se incadreaza si pe recidiva, sa-i revoce beneficiul suspendarii si sa-l trimita drekt la cusca. Toata lumea fericita!
43
4
Este plaja lui Palaz. Ala e numai de fatada. Asa cum a vandut si vreo 3000 de m de teren in Mamaia.
21
6
Jurista de la Ape amplaseaza beach bar-uti pe plaje care nu-i apartin, zona tiroliana. Plaja este in litigiu cu Neverses si ea profita la maxim de ea. Oare chiar suntem prosti...
27
2
SA MA KAK IN STRAKINA LUI DE DE JEG AMBULANT
28
4
La bulau cu el!
31
2
Este fratele lu Dana Vitcu Hantiu decana de la Facultatea de arte.a crezut ca il scapa dana cu pilele ei si relatiile. Ce este ea asta este si el. Niste nulitati care nu stiu sa faca nimic. Daca nu era zgabercea nu era nici dana decana. Anul trecut organizau amandoi spectacole de teatru acolo
44
4
pansat mah!Un bulangiu nefericit
27
2
Lambada, sa dansezi la tine invfata frigiderului gol. Plaja s-a deschis acum un an. Tu nu dormi de 2 ani, dar de la covid fmm
13
18
...ne-a omorat de 2 veri cu muzica...adevarate paranghelii organiza acest individ pana dimineata la ora 6...iar despre cosmelii ...arata ca niste grajduri...dar daca bagi niste beutura...nu mai vezi grajdurile...oricum cineva l-a sustinut pe acest individ...nu poti merge pe o plaja si sa faci ce vrei tu fara o sustinere...
39
4
nu mai faceti toti idiotii "afaceristi"
50
2
Alooo autoritati, cetatenii s-au cam saturat de gunoaiele astea. Toti nenoricitii urla: DREPTURILE OMULUI. Pai ba, drepturile omului sunt pt oameni nu pentru dejectia asta de Vitcu.
41
0
pai nenea nu era sub aripa protectoare a lui IPS? cum a scapat situatia de sub control si au vrut astia sa ii darame sandramaua? nu mai au teama nici de sfinti astia cu buldozerul :D
33
0
si zoom beach?
40
8
Un dac adevarat nu are nevoie de autorizatii si isi apara cetatea cu sabia. Nu va pati nimic, risca cel mult un sejur la Balaceanca.
17
23
de unde plm l-ati scos si pe iulica mache ma ??? ce va mai place sa dezinformati si sa mancati cacat ...
18
7
port sa aiba mizeriile astea!!!!tras direct in cap trebuie!!!!!!
23
0
Cine mai e si obositul asta? aere de interlop basit
49
1
De ce "este un cunoscut om de afaceri" ? Daca a mai comis intractiuni, daca are condamnare deja, este un intractor, dragi ziaristi, nu om de afaceri. Daca nu respecta legea e un gunoi. Dar, nu-i asa, media le face la astfel de oameni reclama, ea face din infractori, corupti, ordinari, oameni de afaceri.
69
2
Sa ii ia si pe aia de la apele romane care le-au permis sa-si faca hoteluri si restaurante pe plaja
59
2
Foarte bine la tribunal se mananca spaga buna si este ciruptie si face dreotate dupa ureche gen duoa fata omului. Iar judecatori merg noaptea la femei de kux
19
4
Machidon borat cu aere de interlop,futuva-n gura de branzari,ati uitat cand ati venit la oras,nu aveati cu ce sa va incaltati,va curgeau mucii in gura si miroseati de la 2 m a oaie,acum sunteti mari scule in bascule, jmekeri chipurile. Pacat de machidonii aia care sunt modesti sau au ajuns sus,dar nu uita de unde au plecat.
46
9
La zoom Au plantat pomi pe plaja
40
4
Vindea triplu sucuri si chipsuri. Berea o indoia cu apa. Toti trebuie sa respecte legea, arestat imediat si dosar penal.
39
6
Sa darame toate cascarabetele, nu doar pe aia.Restul s au conformat pe dracu, ma uit la ele si sunt la locul lor toate
54
2
Un akm 47 trebuia sa iei cu tine sa descarci 3 sectoare.
21
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108